nilfisk støvsuger tilbehør, Tilbehør til støvsuger og rengøring

En støvsuger er ikke bare en støvsuger, og for at du kan gøre rent bedst muligt, er det rette tilbehør altafgørende. Der findes meget forskelligt tilbehør til støvsugere, og noget af det, der virkelig kan gøre en forskel for din rengøring, er, at du har de rette mundstykker.

nilfisk støvsuger tilbehør, thansen.dk

Danmarks største Webshop, med mere end 280.000 varer – levering fra dag-til-dag.

Nilfisk One er Nilfisk´s mest kompakte støvsuger, denne kraftfulde støvsuger er perfekt til boliger på op til 80 m2. Nilfisk One er designet til at fylde mindst muligt, og takket være den innovative slangestrop, fylder støvsugeren ikke meget i skabet.

Nilfisk-ALTO støvsuger Multi 30 T våd og tør støvsuger til både indendørs og udendørs brug. Støvsugeren til både værkstedet, bilen eller huset. Monteret med blæsefunktion så man kan bruge den at puste produkter som gummibåd eller luftmadrassen op med. Støvsugeren er perfekt når kælderen har været oversvømmet og skal tømmes.

Inkluderet tilbehør: Tæppebørste, mundstykke til polstring at du som kunde skal betale en høj pris for en støvsuger af høj kvalitet. Tværtimod er du hos os altid garanteret gode og Kvaliteten sikrer vi blandt andet gennem vores samarbejde med anerkendte leverandører som blandt andre Nilfisk

Find Nilfisk støvsuger – Select – LBCO13P08A1 online på Coop.dk til en god pris. Hurtig levering. Læs mere om produktet her.

Med et originalt Nilfisk kombimundstkke kan du støvsuge på både gulv og tæpper, uden at skulle skifte mundstykke. Originale Nilfisk mundstykkker er kraftige og af en robust kvalitet.Pakning: 1 stk. originalt Nilfisk kombimundstykke med hjul under knækled

Nilfisk Buddy II 12L er en kraftig støvsuger til værksted, bil, garage og hjem. Egenskaber: Stor, brugervenlig tænd/sluk-kontakt; Komfortabelt placeret slangetilslutning; Blæsefunktion; Drejeled på støvsugerslangen; To drejehjul og to kørehjul; Kan både suge vådt og tørt; Smart kliksystem for hurtig skift af tilbehør; Tilbehørs- og

Hos Stoevsuger-shop.dk finder du kendte støvsuger-mærker og støvsugerposer til næste alle støvsugere. Derudover støvsugertilbehør, mundstykker, støvsugerslange og meget andet.

nilfisk støvsuger tilbehør, Støvsuger

Køb slidstærk støvsuger hos Harald Nyborg. Vi har et bredt udvalg af håndstøvsugere og støvsugere i topkvalitet. Hurtig levering og landsdækkende bytteservice!

Nilfisk All-In-1 Supreme 150 Manual 9 Mtr Nilfisk Select BLCL13P08A1-B Nilfisk Elite RCL14E08A2 Nilfisk Elite WCL14P08A1-B Nilfisk Select MBCO13P08A1-HFN Nilfisk Easy 36Vmax 2in1 White Inkl. tilbehør Nilfisk Combi+ CW2 2in1 Nilfisk BUDDY ll 12L Wet & Dry Nilfisk Quick 36Vmax Black Nilfisk Easy 20Vmax 2in1 White Nilfisk Quick 28Vmax Nilfisk

Nilfisk er en gammel kending, og for mange af os navnet på husets støvsuger hos både vores oldeforældre, bedsteforældre og forældre. Nilfisk støvsugeren er stadig berømt. Det har den været i Danmark i ca. hundrede år, hvor den var den førende på området, og i mange år også den eneste på området for husholdningsstøvsugere.

Nilfisk våd-/tør-støvsuger BUDDY II 12 Effektiv støvsuger, der både kan suge vådt og tørt. Smart kliksystem for hurtigt skift af tilbehør, samt to drejehjul og to kørehjul. Tilbehør: 1,9 m Ø 36 mm sugeslange med sugestyrkeregulering og rørbøjning 2 st

Tilbehør som Hepa filtre og poser er til meget favorable priser. Børstemundstykker & Slanger. Mundstykke til støvsuger. Nilfisk Professionelle Støvsugere. Støvsugerposer. Tilbehør og reservedele til støvsuger Nilfisk GD 930. Thy-clean.dk 7500 Holstebro CVR: 27507247. Kundeservice Mandag til fredag: 8:00 – 17:00 Telefon: +45 2169 5655

Om: Nilfisk Elite RCL14E08A2 er en allergivenlig støvsuger med HEPA14-filter og minimal udledning af støvpartikler. Den er selvfølgelig i energiklasse A++ med støvemissionsklasse A, rengøringsklasse A på både tæpper og hårde gulve. Således er det en alsidig støvsuger, som er lige god på både hårde og bløde overflader.

Støvsuger og tilbehør Hos Bygma fører vi et bredt udvalg af støvsugere og tilbehør fra Nilfisk, Makita, Ryobi, Dewalt, Starmix og Andersen & Nielsen. Du finder vådstøvsugere, støvsugere uden ledning, støvsuger med stik til elværktøj og helt almindelige, traditionelle støvsugere.

Støvsuger med rigtig god sugeevne. Støvsuger med HEPA-filter – Nilfisk VP 300 Teleskop. Leveres inklusive 1 støvsugerpose og følgende tilbehør: – Teleskopskaft – Parketmundstykke (til fx træ- og linoleumsgulve, ikke velegnet til tæpper – kan tilkøbes separat)