nødebo kro, Præsenterer stort musikprogram

Næste sæson på Nødebo Kro bliver større end nogensinde. Det mener i hvert fald kroen selv, der netop har præsenteret deres kulturkalender med i alt 37 oplevelser for den kommende sæson. – I forsamlingshuset i Nødebo tror vi på, at vi fra slutningen af september igen kan mødes på Kroen og i fællesskab nyde koncerter og foredrag, som vi plejer.

nødebo kro, arkiv.dk

Nødebo kro bygges om igen. Fotograf: Anne Sophie Rubæk Hansen ( Lokalarkivet Alsønderup -Tjæreby)

i forsamlingshuset Nødebo Kro fra kl. 19.00. Vi “kridter” danseskoene og stemmer instrumenterne. Kontakt Hasse Thornberg email: [email protected] Tlf: 5819 8818. Der er gratis entre’ på fællesaftnerne, -og kl. 18,00 kan man deltage i en middag-bestilt senest onsdagen før-kl 12.00.

Jul Så er der julestue på Nødebo Kro søndag 1. december fra klokken 11 til 16.”Første søndag i december er også første søndag i advent, og netop den dag gør julen sit indtog i

Digitalt tv til Nødebo Nødebo Kro, 1. april Agenda 1. Introduktion og baggrund for at tale om digitalt-tv 2. Præsentation af TDC s løsninger og det konkrete tilbud tilbud til Nødebo 3. Demonstration

Nødebo Kro Ophav Türck, Sven (1897-1954) fotograf Ressourcetype Negativ Lokalitet Danmark, Nødebo Id turck_61462.tif Opstilling Billedsamlingen. Nitrat Magasin Relateret Det Kgl. Biblioteks billedsamling Dimension 7851 x 5397 (pixels) Ophavsret Billedet er muligvis beskyttet af loven om ophavsret Indgår i

Lied- og operatoner på Nødebo Kro nødebovej 26, 3480 Fredensborg — 3. februar 2019 — 16:00–18:00 Mezzosopranen Nana Bugge Rasmussen har inviteret barytonen Lucas Bruun de Neergaard og pianisten Louise Schrøder med til at optræde på denne vinterdag med et udvalg af liflige lieder, arier og duetter af kendte og populære komponister.

Nødebo Kro lover både spændende spil, gode gevinster og dygtige hjælpere i de hyggelige omgivelser. Hertil kan du købe smørrebrød, kringle, lagkage og drikkevarer til favorable priser. Fik vi nævnt, at du kan vinde kontante gevinster på op til 5.000 kr.? HVOR: Nødebo Kro, Nødebovej 26, 3480 Fredensborg. HVORNÅR: Hver tirsdag kl. 18.50.

Forsamlingshuset Nødebo Kro er en historie for sig. Det blev etableret i 1977 ved at borgerne i byen overtog den nedlagte kro, og huset har siden været drevet på frivillig basis som en selvejende institution. Nødebo Kro har gennem årene udviklet sig til et meget aktivt kulturcenter.

nødebo kro, Humleborg Online

For 16. gang byder Kulturhuset Nødebo Kro på orkestret Cross, Schack, Hemmer & Ostermann, det sker denne gang fredag den 17. januar kl. 21.00. Billy Cross og hans venner levere god, gammel rock og rul tilsat en passende mængde humør og uforlignelig spilleglæde.

Beskrivelse. Ægte loppemarked, hvor du kan slå en god handel af og nyde lækker mad og drikke i haven med den smukke udsigt over Esrum Sø. Markedet åbner kl. 10 til tonerne af de lokale Nøddeknækkere og auktionen over særlige effekter starter kl. 12 v.

Nødebo Kro i Nordsjælland! Log ind for at følge dette indlæg . Følgere 0. Nødebo Kro i Nordsjælland! Oprettet af 30juli2005, March 27, 2005. 11 indlæg i dette

Nødebo Bridgeklub består af 32 medlemmer, og vi spiller hver torsdag aften i Hestelængen på Nødebo kro. Desværre er der ikke plads til flere end 32 bridgespillere, men vi har en liste med spillere, der gerne vil hjælpe, når der er medlemmer, der er forhindrede.

Se tidligere salg af Krohaven 3, Nødebo, 3480 Fredensborg og boligens historie på markedet.

Nødebo er en del af Nationalparken ” Kongernes Nordsjælland ” og byder på en masse fantastiske naturoplevelser lige udenfor døren. Udover de skønne naturomgivelser byder Nødebo også på et aktivt lokalsamfund med bl.a. Nødebo Kro som er samlingspunkt for bl.a. madklub, foredrag og andre gode arrangementer,

Rapport for noedebo-kro.dk. Domænenavnet noedebo-kro.dk blev registreret d. 1 september 1999 og har dermed været aktivt i 20.88 år. Domænet er registreret for en 1 årig period og skulle have været fornyet 30 september 2018. Netnationen besøgte sidst domænet d. 4 maj 2018, hvor vi fandt webserveren 46.30.215.2 associeret med domænet, som svarede tilbage i løbet af 0.806 sek.

© Forsamlingshus.net 2012 – 2020. I henhold til “Ophavsretsloven” er det forbudt at kopiere billeder, tekster, grafik, fotos m.m. eller anvende andet materiale fra