nogle gange, ’Nogle gange er det måske bare de andre, der er …

’Nogle gange er det måske bare de andre, der er kedelige’ Kim Fupz Aakeson skriver i ’Pragtfuldt, pragtfuldt!’ om at være ung og mosle med at finde ud af, hvem man er. En proces, der ikke bliver nemmere, når man som hovedpersonen Morten overlades til sin egen autoritet.

nogle gange, Nogle gange føler mødre sig ensomme

Nogle gange er disse transformationer overvældende, og derfor føler mødre sig ensomme nogle gange. Det er ikke nemt at kombinere både kvindelighed og moderskab succesfuldt. Som mødre står vi nogle gange overfor situationer såsom usikkerhed, og manglen på et støttende netværk af familie og venner.

Nogle gange afgav de direkte vidneudsagn, og andre gange var det en advokat, der udtalte sig. Sometimes they would even testify indirectly, and sometimes it would be a

»Nogle gange har jeg følelsen af, at jeg behandler en virtuel patient« Omfattende krav til dokumentation og registreringer inden for psykiatrien er skyld i unødig meget tid bag computeren og ikke foran patienten, siger kommende psykiater Camilla Gøtzsche.

Nogle gange kan jeg ikke lade være med at drømme lidt om, hvordan det mon ville være, hvis vi kunne gøre noget tilsvarende på vores musikskoler. Læs også: Musikskolelærerne mangler efteruddannelse.

– Jeg har nogle gange følt, at intet hænger sammen indeni mig. Så gad jeg godt at være 50 år gammel og sidde foran pejsen i en stor bamset sweater og kæle med min hund. At være et sted i mit liv, hvor alt er gjort, og alt er prøvet.

Nogle gange kommer vinteren om natten. Lærke Lauta, Danmark, 2011 . 29 min. DK/Kort fiktion Nana er forfatter og når Nana drømmer om natten er der altid to af hende. I forbindelse med sit forfatterskab deltager hun i en bogmesse i Sverige.

– Jeg blev smertefri efter blot tre gange af cirka to timers varighed hos Heidi. Det tog samlet set et par måneder, og virkningen er varig. Jeg har ikke haft ondt siden foråret 2017. Jeg kommer aldrig selv til helt at forstå det. Det er svært at rumme, men jeg kan mærke det jo, selvom jeg nogle gange må knibe mig selv i armen, siger Søren.

– Nogle gange vågner jeg om natten og skriger helt vildt, og så banker jeg hånden ind i væggen. Jeg får flashbacks om, at jeg er indespærret igen, og det kører nærmest som en film for mig, fortæller hun. Det står klart, at Christina Egebjerg Jensen ikke kunne ændre på tingene, selv om hun gerne ville.

nogle gange, Forfatter: Nogle gange tænker jeg, om Gud ser Bibelen som …

Nogle gange tænker jeg, om Gud ser Bibelen som en pixibog, han har givet til sine børn, os mennesker. Treårige kan ikke læse en anatomibog og forstå, hvordan hele kroppen er opbygget, men de kan forstå det mest grundlæggende om kroppen, hvis det

Nogle gange skal man ødelægge den gode stemning. Og det gør Monopolet i denne tredje bog i serien, hvor de tager bladet fra munden og indvier os alle sammen i sandheden om kvinder, mænd, børn, familie, sex, utroskab, liv, død og meget, meget mere.

– Jeg glemmer nogle gange, at jeg blev Europas bedste fodboldspiller for to år siden. Når man står i det, kommer der en ny sæson, hvor man vil præstere og gøre det godt. Det ligger i mig, at jeg hele tiden vil gøre det bedre og bedre. – Jeg glemmer nogle gange,

Nogle gange kan det nemlig hjælpe at få formuleret meget konkret, hvad det er for nogle ting, som man er glad for ved sig selv. For så kan det måske blive lidt nemmere for eksempel at tænke: “jeg er måske ikke lige så god i skolen som min veninde, men til gengæld er jeg meget mere arbejdsom end hende,” næste gang du kommer til at sammenligne dig med hende.

Nogle gange kan man blive næsten for taknemmelig over meget lidt. Fordi det er stort at møde den generøsitet, der ligger i ‘den klarer jeg’, og det er ikke en patroniserende gestus. Det er et tilbud. Nogle mænd tror, at kvinder er meget mere komplicerede, end vi reelt er.

– Nogle gange vågner jeg om natten og skriger helt vildt, og så banker jeg hånden ind i væggen. Jeg får flashbacks om, at jeg er indespærret igen, og det kører nærmest som en film for mig, fortæller hun. Det står klart, at Christina Egebjerg Jensen ikke kunne ændre på tingene, selv om hun gerne ville.

Starter kun nogle gange på elstart Mojn jeg har en vga explore 45. der er et par forskellige senarier, når jeg prøver at starte på elstart. 1: nogen gange når jeg prøver at starte den på elstarteren, sker der absolut intet. 2: nog

En stribe henvendelser fra thurinere, der ville få svært ved at komme frem og tilbage fra aftenarbejde, når Thurø-dæmningen skal være lukket om natten på grund af vejarbejde, får nu kommunen til at imødekomme problemet. Nogle gange bliver man klogere, forklarer Peter Mouritsen, ejendomschef i