nordvik eiendomsmegler, NORVIK

REVISOR. Dansk Revision A/S. Ndr. Ringgade 74. 4200 Slagelse. Tlf. 58581800. Cvr. 29919801

nordvik eiendomsmegler, Solenga • Bo godt på Solenga

Nordvik Drammen +47 930 38 405. Ida Wang Soleim Eiendomsmegler MNEF / Fagansvarlig / Kontorleder / Partner Nordvik Drammen +47 951 00 613.

Nils O.M. Nordvik Partner og Eiendomsmegler MNEF hos NORDVIK Oslo-området, Norge Over 500 forbindelser

Eiendomsmegler Nordvik Eiendomsmegling. Aug 2018 – Present 1 year 3 months. Romerike. Eiendomsmeglerfullmektig Nordvik & Partners avd. Lillestrøm. Jun 2017 – Present 2 years 5 months.

Stilling: Eiendomsmegler / Partner

Eiendomsmegler Vest, Bergen, Hordaland. 9,774 likes · 710 talking about this · 142 were here. Spør oss om det du lurer på om kjøp og salg av bolig! Du kan også kontakte oss på tlf. 915 05560 dersom

Tidligere journalist, pornoskuespiller og nå eiendomsmegler, med Cameron Diaz på kundelisten, vil erobre Oslo. – Helt fantastisk, sier Nils Nordvik.

Nils Nordvik og Sanna Damhaug skal vise frem en klassisk 6-roms, med svært høy standard, i Elisenbergveien 3 A. Om denne leiligheten sier Nils følgende Eiendomsmegler Odd Kalsnes solgte en luksusleilighet som Nils Nordvik prøvde å selge Nordvik Ullevål Fellesutg.: 3 645 kr Aksje •

Kvalifikasjoner: Utdannet eiendomsmegler, jurist/advokat eller ha bestått overgangseksamen jfr. ny lov om eiendomsmegling Kan vise til gode resultater Arbeidsoppgaver: Hente inn nye oppdrag, utarbeide tilbud og oppdragsavtaler Innhente informasjon om salgsobjekter (pantobligasjoner, tinglysning etc.) Utforme salgsoppgaver og annonser Visninger og gjennomføre budrunder Utarbeide kontrakter og

Hvordan ser framtidens eiendomsmegler ut? Dette var oppgaven vi fikk da Nordvik brøt med Partners for å bli en selvstendig kjede. I løpet av fire måneder laget vi ny merkevarestrategi, ny identitet, ny nettside, nytt innholdskonsept og nye digitale tjenester som er helt unike for bransjen.

nordvik eiendomsmegler, Nils nordvik hus

Nils Nordvik og Sanna Damhaug skal vise frem en klassisk 6-roms, med svært høy standard, i Elisenbergveien 3 A. Om denne leiligheten sier Nils følgende Eiendomsmegler Odd Kalsnes solgte en luksusleilighet som Nils Nordvik prøvde å selge Nordvik Ullevål Fellesutg.: 3 645 kr Aksje •

Nordvik Eiendomsmegling | 180 obserwujących | Eiendomsmegling for deg som er litt mer opptatt av bolig enn andre | Nordvik er eiendomsmeglerkjeden for deg som er litt mer opptatt av bolig enn andre. Du som ønsker å skape et hjem du kan være stolt av, uavhengig av adresse, type bolig og beliggenhet. Siden oppstarten av Nordvik & Partners i 1989 har vi vært blant de ledende eiendomsmeglerne

Merete K. B. Nordvik har jobbet med eiendomsmegling i over 20 år, hovedsakelig som daglig leder og fagansvarlig. Hun har erfaring fra stort sett de fleste fagområder innen eiendomsmegling og har vært med å starte og drive eiendomsmeglingsforetak. Hun er utdannet eiendomsmegler fra Handelshøyskolen BI. Gjennom årene har hun i tillegg vært kursholder og hatt/har styreverv i OAEF, EFF og Propr

Nordvik er eiendomsmegleren for deg som er mer opptatt av bolig enn andre, og som setter kunnskap, tillit og trygghet høyt når du skal selge eller kjøpe. Vi kjenner Majorstuen godt. Hver gate, hver park, hver bygård og oppgang.

Du trenger ikke å selge boligen din for å ha nytte av en eiendomsmegler. En bolig er ikke bare et hjem. For de fleste er den også den viktigste delen av privatøkonomien. Der har vi store deler av egenkapitalen vår – og av gjelden.

Nordvik & Partners Eiendomsmegling er et uavhengig og moderne eiendomsmeglerforetak. Selskapets ansatte innehar sterk faglig kompetanse og høy servicegrad. De besitter mange års erfaring med eiendomsmegling og har hatt samarbeid i tidligere selskap gjennom flere år.

Vi er din eiendomsmegler i Drammen! Vi har spesialkompetanse på å selge bolig i Drammen, og gir deg tilgang til flere kjøpere gjennom vår boligmatch. Sjekk også våre boliger til salgs i Drammen.

VELKOMMEN TIL MJÅVEITKOLLEN. I naturnære og vakre omgivelser oppstår et helt nytt og moderne boligkompleks på Frekhaug. Flotte leiligheter og rekkehus er under bygging.