ny mercedes, Se hvornår 175 nye biler kommer til Danmark. Motors …

I Motors bilkalender kan du se, hvornår de nye bilmodeller bliver lanceret i Danmark i 2019 og 2020. 155 nye biler er på listen. Kig her, inden du tager ud og prøvekører bil.

ny mercedes, Den ny Mercedes A

Den ny A-Klasse er en teknologisk revolution forklædt som en bil, Men når det er Mercedes, er der altid mulighed for at forkæle dig selv med lidt ekstra. Med ekstraudstyrskonfiguratoren kan du hurtigt se, hvad det betyder for prisen,

Den ny Actros: Mercedes-Benz Trucks: Den ny Actros. Oplev den retningsvisende, tekniske innovation med enestående komfort og det harmoniske samspil mellem assistentsystemerne.

Den ny Mercedes-Benz A-Klasse er i en udstyrsklasse for sig selv, og kun fantasien sætter grænser for dine muligheder. Med konfiguratoren kan du se, hvad hvert enkelt stykke ekstraudstyr betyder for dit beskatningsgrundlag.

Den nye Mercedes sportsvogn kommer på markedet næste år, og indtil da kan man underholde sig med at læse om bilens data: Den har en V8-motor på 4,0 liter og takket være dobbelt turbo på motoren yder den 510 hestekræfter. Læs også: Politiken prøvekører ny bybil: Det er nemt –

Mercedes E220, 2,2 CDi Avantgarde aut., Diesel, 2004, km 710000, 4-dørs, 17″ alufælge, Hej jeg har luksus Mercedes E220 E klass Til sælges Bilen køer riget fint 100% Ikke nogen fejl Start og køer Riget god Bilen har kørt 710000 km Eller motor den har kørt kun 275000 km Og har Aller papirer på den Ny motor Ny bremser Ny skrive Ny

Det sker ikke i en ny C-klasse, der har fået dieselmotoren fra Mercedes E-Klasse med 194 hestekræfter og et moment på 400 Nm. Tidligere var C220d med en ældre 2,1-liters dieselmotor. Kombinationen af den nye 2,0-liters motor og 9-trins automatgear fås ikke bedre i klassen, og selv om testbilen har lyddæmpede sideruder, er bilen uhyre støjsvag og harmonisk.

Mercedes E har især to ærkerivaler fra nabolaget i det sydtyske: BMW 520d til 614.000 kr., der med seks år på bagen byder på samme kørekomfort, men må se sig slået på bagsædeplads, finish og teknologi samt den lige så gamle Audi A6 2.0 TDI til 636.000 kr., der er mere letkørt, matcher E-klassen på finish og plads, men ikke helt kan følge med Stuttgarts teknologiske tour de force.

Mercedes-Benz C-klasse har tidligere i år fået en stor overhaling, og det har blandt andet betydet ny teknologi og en spændende ny motor – i november var C-klassen den mest solgte bil i Danmark – vi tester den og ser hvorfor Det går godt for Mercedes i Danmark. 2017 blev således det mest succesrige år

ny mercedes, Ny Mercedes E

Mercedes har endelig offentliggjort den længe ventede og tiende generation af den populære og eksklusive E-klasse. Den Stuttgart-baserede bilproducent fortæller, at Mercedes-Benz tager et stort skridt ind i fremtiden med den nye E-klasse, hvilket underbygges af en række nye tekniske løsninger, der gør E-klassen innovativ på anonymous driving (selvkørende biler). “E-klasse er kernen i

Den ny Mercedes-Benz A-Klasse er udstyret med helt nye og effektive benzin- eller dieselmotorer og leveres i første omgang enten i den firecylindrede benzinudgave A 200 på 1,4 liter eller den firecylindrededieseludgave på 1,5 liter i A 180 d. Begge udgaver er

Du får glæde af en fabriksny bil ved hver ny aftale, og du bestemmer helt selv, hvilken bil du vælger. En anden fordel er, at du kan få din nye Mercedes-Benz eller Renault leveret omgående. Vi har altid 100 Mercedes-Benz-biler på lager, og du kan blive godt kørende i en af dem inden for fem dage.

Mercedes har netop lanceret en ny udgave af A-Klassen med plads til kufferter. A-Klasse sedan får ekstra plads, og så er den mærkets mest vindglatte model. Mercedes lancerer en nu en sedan-udgave af deres mindste model, A-Klassen. Man skulle tro, at det ville gøre modellen CLA overflødig, men Mercedes har ingen planer om at udfase den model.

Vognmand Lars Nielsen fra Sigerslevøster i Nordsjælland har fået leveret en ny Mercedes-Benz Actros 2653LS. Bilen er leveret som tandem-trækker, og det er den første, som er leveret med Mercedes’ nyudviklede motor, som yder 530 hk. Den er desuden opbygget med 2-strenget hydraulikanlæg og skal bruges til forskellige anlægsopgaver på Sjælland.

Mercedes-Benz biler blev de bedstsælgende førsteklasses køretøjer i verden i 2018. Antallet af solgte biler oversteg 2,31 millioner. Køretøjerne fremstilles af den tyske virksomhed Daimler AG, der blev grundlagt i 1926, men disse bilers historie kan føres tilbage til 1886, da den tyske maskiningeniør Karl Benz fremstillede og tog patent på sin første bil.

Find Mercedes Cabriolet i ‘Mercedes’ | Brugte Mercedes er til salg på GulogGratis.dk. Køb en billig E220, Sprinter eller Vita. Her sælges også reservedele til de tyske biler. Se bilannoncerne her.

Søg Mercedes-Benz. Find din ny Mercedes-Benz ved at udfylde søgemulighederne herunder.