øer i middelhavet, Krydstogt i Middelhavet

Og hvis Middelhavet ikke er nok, kan du vælge MSC-krydstogter, der sejler forbi Gibraltar til et kort besøg på de portugisiske kyster ved Lissabon og Funchal samt De Kanariske Øer. Italien , Spanien og Marokko og Tunesien , Østen og Vesten har aldrig været så

øer i middelhavet, Tre oversete øer i Middelhavet

Middelhavet gemmer stadig på mange skønne og oversete øer. F.eks. disse tre, der er perfekte til sommerferien

Og så Frankrig, med dets glimmer og dets sarte landskaber, og Spanien, rolig og stolt, og dets smukke øer: De Baleariske og Kanariske øer. Middelhavets gastronomi vil give os andre glæder: mens vi nipper til et glas prosecco og en forfriskende sangria, smager vi den blanding af grøntsager, friske fisk, pasta, supper, pizzaer og paella, der gør Middelhavet til et nydelsens paradis.

Spanske Øer I Middelhavet Italien, Grkenland, Spanien og ikke at forglemme Atlasbjergkden i Nord-Afrika. Dette tolkes som et bevis p, at hele Middelhavets bund indtil for ca. P de Lipariske er, mens Etna p Sicilien har et mere kompliceret mnster, da den Lige siden 1960erne har De Kanariske er vret stemplet som feriedestination for solhungrende nordeuropere.

Malta er en af de mest seværdige øer i Middelhavet. Af 159 beboede øer i Middelhavet er der en håndfuld der må stå højt på listen over ”must visit” og Malta er klart med her. Dels er Malta som selvstændig nation interessant fordi den rummer et folk, en

Middelhavet var dog stadig havet i midten. Den islamiske ekspansion i 600-800-t. splittede ganske vist landene om Middelhavet religiøst i en islamisk del, der omfattede området fra Provence og Spanien i vest til Syrien i øst samt de store øer, og en kristen del, Italien, Balkan og til 1000-t.

Hvis Middelhavets store øer var søstre, ville Korsika formentlig være den varmblodede, lidt egenrådige og ekstremt smukke lillesøster, som ingen helt kan indfange. Franskmændene kalder hende

De Baleariske øer. Den Baleariske øgruppe består af fire øer, der tilsammen udgør en selvstyrende region. Øgruppen ligger i Middelhavet ud for den Iberiske Halvøs østlige kyst, og de er perfekt forbundet med fastlandet gennem lufthavnene på Mallorca, Ibiza og Menorca.

Krydstogter til de Kanariske Øer varer oftest mindst 10 nætter. Start for eksempel fra Barcelona, Genua eller Southampton! I løbet af krydstogtet besøges blandt andet Lanzarote, Tenerife og/eller Grand Canaria. Ofte gør man også et stop i Casablanca i Marokko og det henrivende Madeira på rejsen til havs.

øer i middelhavet, Malta er en af de mest seværdige øer i Middelhavet med …

Malta er en af de mest seværdige øer i Middelhavet. Af 159 beboede øer i Middelhavet er der en håndfuld der må stå højt på listen over ”must visit” og Malta er klart med her. Dels er Malta som selvstændig nation interessant fordi den rummer et folk, en

Tag på krydstogt i Middelhavet eller Caribien med MSC Cruises – bestill dit krydstogt idag!

Fransk idyl i Middelhavet. Den lille franske middelhavsø Korsika er et godt alternativ til fastlandets meget besøgte, tætbefolkede og ikke mindst trafikerede kystlinie. Lørdag d. 08. august 2009, kl. 06.00. Del denne artikel. Del denne artikel. Jeppe Michael Jensen (tekst og foto)

En af Middelhavet mest solsikre øer med varme dage helt ind i efteråret er Cypern. Limassol er Cyperns mest trendige rejsemål med mange mærkevarebutikker, loungebarer og en ny marina med luksusyachter. Du kan supplere bylivet med strande og grønne bjerge på Cypern.

Krydstogt i Middelhavet fra Venedig – De Græske Øer. 0. Fra kr. 7.498 – Bestil på tlf. 70 10 10 77. Er ægte, græsk ø-idyl, naturskønne scenerier og antikkens storhed lige dig? Krydret med sublim service og underholdning i topklasse, naturligvis? Så er dette krydstogt en sikker favorit til din ferie.

Tænk på Middelhavet bringer i tankerne billeder af dybt blåt vand og stenrige strandklipper. Dette hav er hjemsted for et stort antal smukke øer, der repræsenterer forskellige kulturer og lande. For nogle er disse øer hjemme; for andre er de herlige ferielejligheder.

Drømmerejse til Middelhavets store øer Malta, Sicilien og Mallorca på den bedste årstid samt Napoli, Barcelona og Marseille – med landgange hver dag. En af Europas mindste nationer ligger her midt i Middelhavet og består ud over hovedøen Malta også af den mindre ø Gozo.

På en rejse til Grækenland, vil du blive mødt af smukke syn, du aldrig glemmer: den dybblå himmel, det krystalklare hav, smukke strande og de hvidkalkede huse med blå døre og vinduer. Oplev de Græske øer og tag på øhop i Grækenland. Book din rejse til Grækenland hos KILROY.