økologisk restaurant københavn, WOK

1400 København 70 23 23 51. WOK ØSTERBROGADE. Østerbrogade 132, 2100 København

økologisk restaurant københavn, Moderne restaurant i København

Restaurant Brace ønsker at bringe en anden kulinarisk oplevelse til mad-scenen i København. Vores gæster kan vælge mellem en række nøje udvalgte retter og vine på menuen.

Økologisk restaurant i København. Økologisk Cafe & Restauranter Vegetar & Veganer Cafe & Restauranter. BOB-BioMio. Halmtorvet 19 1700 København V Tlf.:

Restaurant Silo har 17. og 18. etage i The Silo i Nordhavn – og måske byens bedste udsigt. De råder over 967 kvadratmeter heroppe, og det er inddelt i fire forskellige afdelinger. Mod syd er der et stort loungeområde med dybe bløde stole, hvor man både kan nyde en kaffe, arbejde eller spise, hvis det er det man vil. Hele vejen rundt er der de smukkeste store panorama-vinduer.

Metier serverer genkendelige og jordnære måltider i uformelle rammer. Kødet er økologisk, og grøntsagerne enten biodynamiske eller økologiske, og restauranten samarbejder med den lokale producenter, hvilket, for Metier, giver større gennemsigtighed og nærhed, end hvis man køber fra anonyme og konventionelle producenter.

En restaurant som bruger næsten udelukkende økologiske råvarer – og som med rette kan kalde sig økologisk. Delvist økologiske restauranter Dette er restauranter som lægger vægt på økologi og bruger økologiske råvarer, hvor de anser det for rimeligt i forhold til deres koncept –

Er du sulten efter smørrebrød i København? Vi serverer dansk smørrebrød på Østerbro med lokale råvarer og økologisk kød. Bestil plads til frokostbord her!

Restaurant Silo De har i hvert fald seriøse gulv-til-loft panoramavinduer 360 grader rundt, og man kan stille sig helt ud til kanten, så man vitterlig føler, man står ude i luften. Den rektangulære og gennemdesignede Silo er både en lounge mod syd med dybe stole, og et fuldkommen fantastisk søndagsbrunch, en livlig bar i midten og mod nord selve restauranten.

Hyggelig restaurant på Østerbro. Vores hyggelige restaurant, det udendørs areal og nye, top moderne pavillon byder på sol hele dagen, og med en central beliggenhed på Gunnar Nu Hansens Plads midt på Østerbro – tæt Republiq, Parken og Østre Gasværk – er det nemt at finde en parkeringsplads lige i

økologisk restaurant københavn, Bæst

Økologisk italiensk-inspireret københavnerrestaurant Hos Bæst er ambitionerne om at skabe en autentisk italiensk restaurant sat til side for at skabe en unik italiensk-inspireret restaurant i København, hvor italienske produkter, som ekstra jomfruolivenolie og solmodne tomater, spiller sammen med lokale råvarer fra dygtige økologiske landmænd i Danmark.

København får en stor ambitiøs mellemøstlig restaurant torsdag 15 august. Den hedder Yaffa – er opkaldt efter den gamle bydel i Tel Aviv og ligger på det smukke gamle Gråbrødretorv 16 – på det hjørne, hvor der i mange år lå cykelhandler.

I Fødevarestyrelsen udtrykker Robert Lind ærgrelse over, at København med lukningen af en af landets få Ø-mærkede restaurant mister et økologisk fyrtårn, og han tror ikke på, at der kommer et nyt, da de økologiske spisemærker er langt nemmere at administrere. ”Jeg synes, at de økologiske spisemærker har leveret, hvad de skal.

På Restaurant Carl Nielsen er vi som en stor familie, der ønsker at vores gæster skal føle sig velkomne. Hvis du er på udkik efter smørrebrød i København, som virkelig både taler til øjne og mund, så er du kommet til det rette sted, når du besøger Restaurant Carl Nielsen.

Pilestrædet 32, 1112 København K. Express Pizza: Hos Express Pizza på Nørrebro har du nu muligheden for at få serveret vegansk pizza med “skinke” og “ost”. Mimersgade 102, 2200 København N. Morgenstedet: Morgenstedet er en vegetarisk spiseklub på Christiania, der serverer økologisk mad. Fabriksområdet 134, 1440 København K

Vi knuselsker grøntsager på FOOD CLUB i København. Vi mener, at grøntsager fortjener al den kærlighed og respekt, som en restaurant kan give dem. Derfor bliver du på vores restaurant i København mødt af en lækker, grøn buffet, der sammensættes af vores kokke hver dag med udgangspunkt i sæsonens grøntsager.

Fra jord til bord. Manfreds er en restaurant med tæt kontakt til vores økologiske gård på Svanholm – Farm of Ideas. Hver dag høster vores kokke friske grøntsager, som de bringer med til restauranten for at tilberede og servere dem for vores gæster samme aften.

Restaurant, Private dining & Conference. For 1-6 personer i restauranten. Klik her for at booke et bord. Vær opmærksom på at Deres reservation ikke er bekræftet før De har betalt et depositum på 1500,-/pr. gæst og modtaget en bekræftelse via email.