øre næse halslæge hørsholm, Øre

Øre-Næse-Halslæge Christian Bak, Viborg. Toldboden 1, 5A 8800 Viborg Kontaktinfo Telefon 86 62 03 37 Hjemmeside: http://www.christianbak.dk

øre næse halslæge hørsholm, Sørensen, Ulla, Birkerød, HOVEDGADEN 19, 1.

Sørensen, Ulla HOVEDGADEN 19, 1. i Birkerød, ☎ Telefon 45 81 13 32 med Kørselsvejledning

Find øre-, næse-, halslæge. Alice Walsted Hold-an vej 5, 1. sal 2750 Ballerup 44 66 00 67; Roland Welinder Kongevejscenteret 6, 1. sal 2970 Hørsholm 45 86 46 00; Samih Charabi Gl. Kongevej 120,1tv 1850 Frederiksberg C 33 31 71 68; Stefan Astorri Jægersborg Alle 19,

Nuværende info om Prætorius Christian Øre-næse-halsklinikken i Hørsholm, Hovedstaden from Ørelæge, Halslæge afdeling. Kort og køreselsanvisninger, åbningstider, telefon, fax, adresse, hjemmeside og mere.

Øre-, næse- og halslæge – (Otorhinopharyngolog) – Specialist i øre-, næse- og halssygdomme; Fysioterapeut Det er altid bedst at starte hos din læge, men Sygesikringen accepterer at man primært går til fysioterapeut til undersøgelse. Det er stadig lægen der bestemmer om behandling er relevant.

Speciallæge Alice Walsteds klinik er beliggende på 1.sal i Helsehuset både angående øre-næse- halsklinikken og Ballerup privatklinik . Helsehuset er centralt beliggende i Ballerup og er en sidebygning til Ballerup Rådhus med gode parkeringsforhold og nær offentlige transportmidler (Helsehuset er bygningen helt til venstre når man står på den store parkeringsplads foran Rådhuset).

Bemærk, at øjenlæger og – øre-, næse- og halslæger er undtaget herfor. Du kan derfor henvende dig direkte til disse speciallæger uden en henvisning. Valg af speciallæ ge. Ofte vil den henvisende læge foreslå en speciallægeklinik, men dette er kun vejledende.

Øre, Næse og Halsafdelingen varetager undersøgelse, diagnostik, pleje og behandling af borgere med lidelser indenfor øre, næse, halssygdomme inklusiv høremæssige sygdomme i planområde Nord og Midt.Vores optageområde er på ialt 730.000 borgere.

Strøgets Øre, Næse og Halsklinik. Velkommen til Strøgets Øre, Næse og Halsklinik. Tlf. 32 22 66 60. Se hvornår vi er i klinikken – åbningstider Klinikken er beliggende på Strøget, Østergade 18, 4.sal, ved Kongens Nytorv og drives af speciallæge i øre-, næse- og halssygdomme, Hans Ulrik Kjærem.

øre næse halslæge hørsholm, Anmeldelser af Olin Øre Næse Hals Klinik

Helle er sød og flink og jeg er sikker på hun er en kompetent øre- næse- halslæge i langt de fleste tilfælde. I mit tilfælde behandlede hun øregangsbetændelser over 7 mdr gang på gang på gang uden at pode mig og opdage at jeg havde stafylokokker, det blev først opdaget da jeg valgte at få en second opinion fra en anden ørelæge, der tilgengæld identificerede problemet med det samme.

PDF-fil

Øre-næse-halslæger Husk man ikke behøver henvisning fra egen læge for at få en tid hos en Øre-Næse-Halslæge. Stefan Astorri Jægersborg Alle 19 2920 Charlottenlund Tlf. 39 64 29 04 Øre-Næse-Halsklinikken I Gentofte v/ Anders Schemacher Larsen Lyngbyvej 317 2820 Gentofte Tlf: 39 65 15 39 Tidsbestilling: man, tirs, ons og fre 8-11.30

Information om øre-næse-halslæge Preben Bjerregaard med oplysning om klinikken, dens personale, mulighed for tidsbestilling m.v.. 55.8426895,12.4335267 Sørensen, Ulla

øreklinikken på strøget. Øreklinikken på Strøget v. Hans Ulrik Kjærem – 3222 6660 – Østergade 18 4. sal, 1100 København K

Udredning og behandling af lidelser i øre, næse og hals på privathospital.

Velkommen til Speciallæge Dadrash Fathi Klinikken er åben for tilgang af nye patienter. Husk dit sundhedskort, hver gang du besøger os. BESTIL TID HVEM ER VI SKRIV TIL LÆGEN FIND VEJ Klinikken er akkrediteret efter Den Danske Kvalitetsmodel.

Speciallæge i øre-, næse- og halssygdomme, hoved-halskirurgi. Klinikken er moderne indrettet, er beliggende i Klampenborg ved Bellevue, og tager sig af alle øre-, næse- og halslidelser hos både børn og voksne, også høreundersøgelser. Særlige interesseområder er strube- og

2970 Hørsholm Tlf. 45 86 34 50. Lægehuset er en kompagniskabspraksis, hvilket betyder at du som patient er tilmeldt lægehuset og ikke den enkelte læge. Du kan naturligvis altid bestille tid hos en bestemt læge, men i akutte tilfælde kan det være nødvendigt at vælge den eller de læger, der er til rådighed på det pågældende tidspunkt.