øreakupunktur, Akupunktur uddannelse

Grundlæggende principper for valg af punkter og punktkombinationer, samt en fyldig gennemgang af 50 almindelige sygdomme, med behandlingsforslag og dybtgående argumentation for punkt-valg. 3. del indeholder også en gennemgang af øreakupunktur teknik med behandlingsforslag til en række sygdomme. Bestil bogen her >>>

øreakupunktur, K NADA

PDF-fil

ØREAKUPUNKTUR KONKRET INFORMATION OM NADA-BEHANDLING: Behandlingen består af 5 nåle i hvert øre. Nålene er sterile engangsnåle, som altid kasseres efter en behandling. Nålene sidder i øret i 45 minutter. For at opnå slappe af imens. Der bør ikke indtages kaffe, cola eller andre opstemmende midler, da disse modvirker NADAs effekt.

Øreakupunktur København Effektiv behandling af lidelser på kroppen med øreakupunktur. Jeg tilbyder behandling af forskellige lidelser på kroppen med øreakupunktur. Behandlingen foregår i min klinik der ligger på Nørrebro i hjertet af København. Auriculoterapi er et mikrosystem, hvor hele kroppen er repræsenteret i det ydre øre.

Øreakupunktur eller auricoloterapi (af latin auris), er som man måsek skulle tro, ikke sammenhængende med kinesisk medicin. Der et der i mod udviklet at den fransk læge Paul Nogier og hans team omkring 1950. Øreakupunktur benytter ligesom zoneterapien tanken om, at hele kroppen at spejles i dele af kroppen. I denne sammenhæng øret.

Øreakupunktur, også kaldet Auriculoterapi er et særskilt microsystem i øret, på samme måde som, der for eksempel er et microsystem i fødderne som du kender det fra zoneterapi. Øreakupunkturen er opdaget og raffineret af den franske læge og ingeniør Poul Nogier (1908 – 1996), der fandt ud af at hele vores nervesystem, krop og psyke er repræsenteret i øret.

NADA-øreakupunktur. NADA-akupunktur er en metode, der fremmer balancen mellem krop og psyke og skaber en indre ro, hvilket mange kan have gavn af i en stresset og forjaget hverdag. NADA bliver anvendt mange steder i det offentlig behandlingssystem i Danmark, og er ofte anvendt som et supplement til anden behandling.

Øreakupunktur virker af en række årsager. En mekanisme er, at nerverne fra øret forbindes med reflekscentrene i hjernen. Disse neurologiske veje sender meddelelser til rygmarven og derefter til det relevante kropsområde, der er målrettet. Øreakupunktur hjælper med at lindre smerter og andre

Øreakupunktur 2 – opfølgning på første kursus ”Øreakupunktur” I vil lære helt nye punkter til at effektivisere jeres behandlinger mest muligt. Der vil også være mulighed for at finpudse allerede lærte punkter fx rygestop punkterne, så jeres behandlinger bliver så præcise som muligt.

Vi har samlet de plakater som er designet ud fra forskellige behandlingsmetoder i denne kategori. Du finder f.eks. vores populære samling af produkter vedrørerende triggerpunktbehandling fra Travell og Simons, akupunkturplakater over kroppen både fra tyske og kinesiske forlag samt zoneterapi. Her finder du bl.a. de helt nye og unikke fasciaplakater også kaldet bindevævsplakater. eAnatomi

øreakupunktur, Nada

NADA/øreakupunktur er særlig effektiv mod lidelser i bevægeapparatet (muskel- og ledsmerter), kroniske og akutte skader, allergier, hormonelle udfordringer, følelsesmæssig ubalance som udbrændthed, sorg og lettere depressioner. NADA anvendes også med stor fordel i forbindelse med rygestop og appetitregulering.

Øreakupunktur . Balancer nervesystemet. Har du på den ene eller anden måde smerter i kroppen generelt, både fysiske og mentale, så er øreakupunktur – eller auriculoterapi som det også kaldes, noget der måske kan afhjælpe din lidelse.SportsCenter Danmark tilbyder øreakupunktur hos en af vores professionelle behandlere, en behandling med akupunkturnåle, der isættes det ydre øre.

NADA øreakupunktur. Alle i behandling kan komme til gratis øreakupunktur . Behandlingsmetoden hedder NADA og forkortelsen står for National Acupuncture Detoxification Association. I Center for Alkohol- og Stofbehandling er NADA et tilbud som supplerer den øvrige behandling. NADA foregår normalt i en gruppe.

Øreakupunktur Jelling og Vejle. Jeg starter konsultationen med at få oplysninger om din nuværende situation: Hvorfor du er kommet, kostvaner, evt. brug af medicin m.v. Jeg har tavshedspligt, og oplysningerne bruges blot til egen journal for at vurdere det videre behandlingsforløb.

Akupunktur AKUPUNKTUR HOS BY NØRGAARD En akupunkturbehandling hos os vil ofte være en kombination af den traditionelle kinesiske akupunktur og den vestlige medicinske akupunktur. Nikolaj er både uddannet akupunktør og fysioterapeut. Han har specialiseret sig i at inddrage hans store anatomiske viden i akupunkturens holistiske tankegang. Så både undersøgelsen og behandlingen vil

Øreakupunktur: Hjernens måde at regulere kroppen både med henblik på muskulatur, organfunktioner og smerteoplevelse. Kinesisk akupunktur: Måden kroppens ‘energisystem’ regulerer kroppen både med henblik på muskulatur, bevægelse, organfunktioner og smerteoplevelse.

Akupunktur og Massage i Middelfart Velkommen til Røjle Skov Massøren – Klinik for akupunktur og massage. Røjleskovmassøren er en alsidig klinik med over 15 års erfaring og på grund af mine forskellige behandlingsformer kan jeg behandle en bred vifte af lidelser, af både akut og kronisk natur.

Blære 37 (B 37) Lokaliseret omkring midtvejs nede fra centrum af låret bagpå ( 6 cun under gluteal folden) Blære 60 (B 60) Lokaliseret på ydersiden af foden, i fordybningen direkte bagved ankel knoglen.