oestergro, MENU ØSTERBRO

Madklubben Østerbro Selvhenter Leveret til din dør Mad Drikke Selskabsmenu Sommermenu For grupper af 10 gæster eller flere. Serveres fra 9. juni Drikke Booking & Annulleringsbetingelser Skriv til os på [email protected] Eller ring 38 41 41 73 Der tages forbehold for mindre ændringer på menuer og priser. Aftenmenu Madklubben Østerbro Skaldyrskort 3 STK.

oestergro, Anmeldelse: Stedsans på ØsterGRO

Stedsans laver enkel, men velsmagende bio-hippie-rock’n’roll-gourmet-mormor-mad midt i en køkkenhave på taget af en erhvervsbygning på Østerbro.

Kontaktinformation på Østergro København S, telefonnummer, adresse, se information for firmaer.

Jeg blev forelsket i Stedsans i København, og hele konceptet, fra første øjekast. Vi bestilte straks bord, og fik den første ledige plads – en måned efter! I mellemtiden har jeg fulgt Stedsans på Facebook, instagram og læst nogle af de mange artikler der er skrevet om dem i medierne. Ugen før vi skulle besøgeRead More »

Markedet foregår både på taget og i gården, og på de to markedsdage vil I kunne forsyne jer med med gode, lokale, økologiske lækkerier og sager – lavet fra bunden eller høstet direkte fra jordbunden. Boderne vil være fyldt med nærende litteratur, velsmagende, smukke og nyttige sager fra ØsterGro og tagfarmens venner. Så kom og gå på opdagelse i boderne i gården, og tag

“Københavns Høstfest” er en festmiddag, d. 20 september for 2500 københavnere, hvor vi sammen fejrer høsten. Et kæmpe madeksperiment, hvor over 30 restauranter, landmænd, urbane haver m.fl. går sammen på kryds og tværs i 9 partnerskaber for at se, hvad de får ud af årstidens høst.

Et gammelt krav om parkeringspladser presser bylandbruget og spiseriet ØsterGRO til at kæmpe for deres overlevelse. Kommunalpolitikere er imod forvaltningens beslutning.

ØsterGro (@oestergro) has 242 posts on their Instagram profile. Sign up to see all their posts in your feed.

242 indlæg

Socialdemokratiet, SF og Enhedslisten vil bede transport-, bygnings- og boligministeren om at finde en løsning på, at taglandbruget ØsterGro i København står til at blive nedlagt, fordi der efter loven skal være parkeringspladser. ’Der må være en form for fleksibilitet og pragmatisme,’ siger S .

oestergro, Stedsans på ØsterGRO

Forestil dig at sidde og nyde en 6-retters menu, baseret på sæsonens absolut bedste råvarer, på et tag i København, midt i en 600m² stor mark med bis

På et stort tag på Østerbro ligger Skandinaviens største taglandbrug ØsterGRO. Og midt i alt det grønne bor den fineste drivhusrestaurant Stedsans, der sommeren igennem inviterer på middag under stjernerne. Her får du 3 af restaurantens lækre sommerretter!

k53055-oestergro-taghave-870 Lokalafdelingen opdaterer i øjeblikket kalenderen. Denne lokalafdeling opdaterer i øjeblikket sine arrangementer. Du kan se oversigten

Østerbro LIV, Frederiksberg, Frederiksberg, Denmark. 4.9K likes. ØsterbroLIV er et digitalt forsamlingshus for hele bydelen. Ud over nyheder og debat vil vi også inspirere til at bruge bydelen.

Tag med til Danmarks første klimakvarter og hør mere om visionerne for området og ideerne med at klimatilpasse Skt. Kjelds Kvarter via alternative løsninger, der

Metier er en uformel bisto, der serverer økologisk og biodynamisk mad lavet af lokale råvarer på Blegdamsvej, Østerbro.

Stenhuggere Odense – kørsel med grus, bundgrus, nøddesten, jord, kørsel med sten, levering af betonknus, bundsten, grusmaterialer, kørsel med sand, kørsel med

oestergro.dk. Konditaget Lüders. Nordhavns forvandling fra industri til beboelse begynder at tage form, og i form kan man også selv komme – på taget! Toppen af Lüders parkeringshus åbnede for nylig som 2400 m2 udendørs, offentligt trænings- og legeareal i 24 meters højde.