opskrift på babytæppe, Babytæppe med trekanter – opskrift! – Hvadbiertaenker

Babytæppe med trekanter – opskrift! august 17, 2013 – 9:42 am | november 6, 2013 hvadbiertaenker Der er nu noget særlig hyggeligt over at strikke babytæpper.

opskrift på babytæppe, Babytæppe i dobbeltstrik

Dejlig lunt tæppe i dobbelstrik, den perfekte barselgave. Er der en lille ny på vej i familien, er det en kærkommen gave med et hjemmestrikket babytæppe. Det smukke og bløde tæppe er lige til at putte om babyen. Tæppet er strikket i ren uld og i dobbelstrik med fine motiver. Måske virker det besværligt ved første øjekast at strikke det dobbelte antal masker, men teknikken har den

OPSKRIFT PÅ STRIKKET BABYTÆPPE. Kært barn har mange navne, for et babytæppe kan også kaldes for et barnevognstæppe eller et babysvøb. Lille Spire er et tæppe, der er strikket så det giver et tæppe, der både er tyndt og luftigt. Det har et smukt hulmønster, som du strikker efter diagram.

Augusta Babytæppe er et skønt, mønstret tæppe, der strikkes frem og tilbage på rundpind. Størrelsen er ca. 76 x 101 cm, når tæppet er vasket og blokket. Det er let at ændre størrelse, så det bliver til et junior-tæppe på 94 x 126 cm eller et voksen-tæppe på 112 x 196 cm. Strik Augusta Babytæppe på

Opskrift på hønsestrikket babytæppe Jeg er stadig igang med at hønsestrikke et babytæppe. Det tager jo en del tid og kræver tålmodighed, men det er også et hyggeligt projekt, som man kan have liggende og tage frem, når man har lyst til at strikke en række fine motiver. Opskriften på

Du kan finde alt om strik til børn her, også gratis strikkeopskrift til strikket babytæppe limegul. På den bedste side for strik til børn. Masser af gratis opskrifter og gode råd.

Et babytæppe i lækre uldkvaliteter er med til at holde babyen varm og dermed undgå at det får en forkølelse og bliver syg. Tæppet kan bruges som ekstra lag oven på dynen i barnevognen, så I kan komme ud på en gåtur eller hvis barnet skal sove ude i den friske luft.

Mønsteret, som dette tæppe er hæklet i er overraskende nemt at gå til, og det er også ret hurtigt at lave, da der arbejdes i stangmasker på en 4 mm. hæklenål. Det er absolut det mest lækre babytæppe jeg til dags dato har lar lavet, og jeg kan varmt anbefale dette, som en barselsgave, eller at hygge sig med under barselsperioden.

Babytæppe ser nok mere indviklet ud, end det er, for det er faktisk ganske nemt at strikke, og den hæklede bort er enkel. Bemærk, at hvis du bruger et andet garn, skal du næsten med garanti bruge mere, for højlandulden løber virkelig langt, Hej Susanne tak for opskrift på superfint lille tæppe.

opskrift på babytæppe, Babytæppe i rombemosaik

Her kan du købe opskriften på Babytæppe i rombemosaik som PDF som du selv kan downloade efter at ordren er gennemført. Hvis du vil købe garn til opskriften, så skal du bruge 300 gram Markno – Go Green garn.. Du skal strikke på pinde 3,5 eller 4, hvis du strikker stramt.

Babytæppe i zigzag Tæppet måler 70×80 Der er hæklet med enkelt bomuldsgarn 8/4 på nål nr. 3 Der er brugt ca 350 g garn i alt. Tæppet er hæklet zigzag i stangmasker. Du finder en guide til mønsteret HER Jeg har slået 182 luftmasker op. Hvis du normalt hækler dine luftmasker meget stramt, kan du med fordel bruge nål 3,5 til at slå dem op med, på den måde undgår du at de bliver

Her på siden finder du mine bedste hækleopskrifter, hvad enten du overvejer at hækle et tæppe, en bamse eller noget helt tredje. Se mere her på siden.

OPSKRIFT PÅ STRIKKET BABYTÆPPE Kært barn har mange navne, for et babytæppe kan også kaldes for et barnevognstæppe eller et babysvøb. Lille Spire er et tæppe, der er strikket så det giver et tæppe, der både er tyndt og luftigt.

Opskrift på hæklet babysvøb: Du nævner i din video af det søde babytæppe at du har brugt en anden slags garn, er du sød og fortælle hvilke en slags garn. 09-12-2014 · Ventetiden har jeg fordrevet med at strikket et babytæppe , at få et blødt og vamset tæppe til sin baby er efter min mening noget af

Gratis opskrift på hæklet babytæppe I denne uge kan du hente opskriften på dette fantastisk søde og anderledes tæppe kvit og frit på familiejournalen . Tæppet er lavet i Mandarin Petit fra Sandnes Garn .

Det ene er et babytæppe i 3D mønster og det andet er et babytæppe med rudemønster. Begge opskrifter er strikkede babytæpper, med en hæklet kant for at få en fin finish på tæppet. Du kan finde opskrifterne her: Babytæppe i 3D mønster. Babytæppe med rudemønster

Mandeldrøm med rabarberskum og jordbær. Prøv denne dejlige, sommerlige mandeldrøm med rabarberskum og jordbær. Følg Camilla Lawes opskrift på den perfekte kage til en lun sommeraften, og vær sikker på, at den bliver et hit blandt gæsterne.