Opsparing Høj Rente

Højrente 24 | Opsparingskonto med høj rente – Santander.dk

Den højeste rente på din opsparing Du kan selvfølgelig hæve din opsparing helt eller delvist inden, men så skal du betale en dekort af det hævede beløb på 2% de første 12 måneder og 1% fra den 13. måned.

Ring mig op om LSBprivat® Løn høj rente - Uddannelsesforbundet

Opsparing. Bedste rente på opsparing | Rentebasen

Nov 22, 2012 · Det er dog klart at jo flere penge du er villig til at spare op. Jo mere vil banken give dig i rente. Opsparing til børn og bornebørn. Vil du gerne lave en opsparing til dine børn eller børnebørn, så er det penge der skal stå i banken meget længe. Det kan derfor være en ekstra god ide at sikre sig den bedst mulige rente på opsparing.

Northern Rock realkreditlån: Boligejere, som er fanget på en høj rente, | Verdens nyheder

Højrentekonto – Attraktiv indlånsrente på din opsparing

Uanset om du ønsker at binde dine penge de næste par år, eller om du har behov for fleksibilitet og have mulighed for at bruge frit af din opsparing, så har vi et produkt, der passer til dig. Vi har lige nu lukket for oprettelse af nye opsparingskonti, men vi annoncerer her på hjemmesiden, når vi åbner op igen.

Konfirmandkonto | Skal din konfirmand have en god opsparing? Klik her

Højrentekonto: Spar op på en opsparingskonto

Skal din opsparing vokse bare lidt, er du nødt til at sætte pengene på en konto, der giver et bedre afkast. En højrentekonto giver typisk et lidt bedre afkast end en almindelig konto. Til gengæld for den højere rente skal du binde pengene, så du ikke kan hæve dem i en periode.

Lån & Spar Bank - Forsikringsforbundet - Børne-og Ungdomspædagogernes Landsforbund

Fastrentekonto – få en fast høj rente | Merkur Andelskasse

Fastrentekonto – få en fast høj rente Med en Fastrentekonto i Merkur har du mulighed for at få en højere rente, hvis du er villig til at binde dit indskud i enten 2, 3, 4 eller 5 år. Du skal minimum indskyde 250.000 kr., men til gengæld får du en fast rente i hele bindingsperioden.

Høj rente på garantkapital - Sparekassen Thy

Priser – Opsparing – Jyske Bank

3 Du får den høje rente for aktionærer, når du har 10 Jyske Bank-aktier (kursværdi ca. 2.600 kr.) i depot i Jyske Bank. Aktierne skal være navnenoteret.

Lån & Spar Bank - Forsikringsforbundet - Dansk Socialrådgiverforening

FormueKonto | Nykredit

Indsæt fra 25.000 kr. til 2 mio. kr. på en FormueKonto og få en fast høj rente i 1 eller 3 år. Jo længere tid du binder pengene, desto højere rente får du. Vores rente er blandt markedets højeste, og når du binder dine penge på en FormueKonto hos os, giver vi dig den samme faste rente i hele bindingsperioden.

Finans: Høj rente med fuld sikkerhed | SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Opsparing – med eller uden binding | Alm. Brand

Hos os kan du vælge mellem opsparing med eller uden binding. Få overblik over dine opsparingsmuligheder, hvad du skal tænke over, når du vælger, hvordan du sparer op og alternative muligheder til en opsparingskonto.

Fast Rente – Sydbanks højrentekonto med en fast, høj rente - Sydbank Privat

Opsparingskonto – Lån og kreditkort fra Bank Norwegian

Med en opsparingskonto hos Bank Norwegian vil du altid have en af markedets bedste renter på din opsparing. Det er gratis at oprette en opsparingskonto hos Bank Norwegian, og der er ingen bindingstid.

Lån & Spar Bank - Forsikringsforbundet - Dansk Socialrådgiverforening

Indlån – Danske Bank

Ung Opsparing; Nominel årlig rente i procent: Indestående til og med 150.000 kr. 0,250: Indestående over 150.000 kr. 0,100 . Vilkår og priser For kunder mellem 15 og 17 år, som har en Danske Ung. Ved udbetaling fra kontoen, forrentes hele saldoen med kontoens laveste rente, i den måned beløbet er …

matematik.gyldendal.dk | II. Opsparing og lån

NORD er nem opsparing og investering for alle

Det kan påvirke din opsparing hvis de værdipapirer du ejer er i en anden valuta end danske kroner. De ETF’er, der bruges, bliver handlet i Euro, som er tæt bundet op på den danske krones kurs. De værdipapirer som ligger inde i ETF´ en handles i forskellige valutaer.

Sådan får du den bedste rente på opsparing og lønkonto

Konfirmandkonto ← Mastercard Debit, god rente og attraktiv

Du har lært dem næsten alt. Bliv ved med det – også når din konfirmand får penge mellem hænderne. Opret en konfirmandkonto med eget Mastercard Debit, god rente og attraktiv købssikring, der dækker, når konfirmationspengene skal bruges.

Sådan får du den bedste rente på opsparing og lønkonto

Investering- og opsparingsprodukter – nykredit.dk

Skab en større opsparing til dit barn eller barnebarn med BørneInvest – en professionel investering af børneopsparing i værdipapirer. Læs mere. Nykredit Invest. I Nykredit Invest kan du investere i en række forskellige investeringsafdelinger, der hver har sit særlige fokus.

Nordea Liv & Pension lancerer nyt produkt med høj rente

Opsparing | Vælg den bedste opsparingskonto til dit behov

Hvis du allerede har en opsparing eller har du lavet et salg, som giver dig mindst 10-20.000kr, så sæt pengene ind på en opsparingskonto med fast rente. En sådan konto kaldes en fastrentekonto. Hvis du sparer op på sådan en konto, vil du få en høj rente, imod at du binder pengene i flere år.

Skatteminister i lynindgreb mod høj rente | Berlingske Business

Børsen Play

Mintos anmeldelse | God investering med høj rente!

Salling Bank - Sammen får vi det til at ske!

Lån & Spar Bank - Forsikringsforbundet - Dansk Socialrådgiverforening

Opsparing - de bedste artikler om at lære at spare op

Lån & Spar Bank - DJF - Dansk Jernbaneforbund

Konti til børn og unge - Høj rente på konti til dig under 28 år

Konfirmandkonto 2018

Spar Nord overvejer at droppe høj rente | Nordjyske.dk

Spar Nord Prioritet

Opsparing - de bedste artikler om at lære at spare op

Skattefidus: Betal for meget i skat – og scor en høj rente - TV 2

Rente

Rente baseret på det direkte afkast