Ordsprog Om Egoisme

Ordsprog — sproget.dk

Lediggang er roden til alt ondt, siger et gammelt ordsprog. Derfor kaster vi os straks ud i et sprogtema om ordsprog og talemåder. Ordsprog og talemåder er en del af både tale- og skriftsproget, og de faste vendinger bruges flittigt af sprogbrugere i alle aldre

Peter Plys « Lille mig i den store verden

Egoisme – politiken.dk

 ·

Egoisme. At flyve halvvejs rundt om Jorden for at slippe for regn og slud er virkelig en katastrofe for miljøet. Dagens tegning 6. feb. 2019 kl. 00.01. Claus Nørregaard Tegner. Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst. Giv artiklen som gave.

#de4leveregler | Word ! | Pinterest | Citater, Ordsprog og Gode citater

Danske ordsprog og talemåder – Københavns Sprogcenter

Jun 07, 2016 · At gå agurk Der findes mange ordsprog og talemåder på dansk, og måske har du hørt nogle af dem allerede. Vi bruger ordsprog og talemåder til at give vores samtaler lidt farve og humør. Alle sprog i verden har deres egne ordsprog. Nogle ordsprog findes på flere sprog blot med en lille variation. Fx. betyder […]

Relationer · Relation & Proces

Ti citater om kyndelmisse | Nordjyske.dk

Kinesisk ordsprog. 2. Vi er alle talentfulde på en unik og vigtig måde. Det er vores privilegium og eventyr at opdage vores eget specielle lys. Mary Dunbar – designer og kogebogsforfatter. 3.

Er vi egoistiske ? Er jeg ? (Solo-mor #3) | Lilletut og mor

5 foruroligende citater af Diogenes den Kyniske – Udforsk

Mange af Diogenes den Kyniskes citater er ikke blevet bevaret, for han skrev dem aldrig ned. Men de der har overlevet indtil nu kommer fra hans tilhængere, især hans navnebror, Diogenes Laertius, som fik til opgave at samle flere af hans ordsprog. “Visdom tjener son en bremse på ungdommen, som trøst til de gamle, som rigdom for de fattige og til udsmykning for de rige.”

Ordsprog – mofler.dk

“Om Gud vil”, sagde manden, han havde ikke fået spurgt sin kone. Omtanke er halvdelen af det, man lever af (arabisk). Op og ned er lige langt, men ikke lige hurtigt. Opsættelse stjæler tiden. Optimisten er sin egen læge (fra Italien). Ordet fra munden, og stenen fra hånden kan ikke tages tilbage (arabisk). Ordsprog er samtalens fakler (arabisk).

Lever andelstanken eller er den død – Andelsportal.dk

Men så kan man jo bruge det gamle ordsprog om, at ”en sparet krone, er en tjent krone”. Andelstankens egoisme. Disse to punkter tror jeg sagtens at man kan nå til enighed om de fleste steder, men når vi så kommer til det sidste punkt, er det nok at kæden hopper af.

De to ulve: Det gode og det onde i dig – Tjeck

Tekst: Christian Staal, blogger om Videnskab og psykologi. En gammel indianerhøvding lærer sit barnebarn om livet. “Inde i dig er der en kamp i gang,” siger han. “To ulve kæmper mod hinanden. Den ene repræsenterer vrede, misundelse, sorg, fortrydelse, arrogance, selvmedlidenhed, skyld, had, hovmod, løgn, tvivl og egoisme.

Citater « Radiodoktoren

Der er brug for, at vi alle deltager i at gøre vores land og verden til et bedre sted at leve i. Find nogle gode venner og sæt jer sammen om et bord og snak om jeres liv og oplevelser, og om hvordan I ud fra dem kan komme med forslag til ændringer i samfundet og den måde, det bliver administreret på.

Vitser og citater – luzjens.dk

“Et gammelt ord siger, at et æble om dagen holder doktoren væk. Det gør et glas whisky ikke. Det er sandsynligt, at lægen kigger inden for for at få et glas med.” Anonym . Smilet er en sympatisk rynke, som glatter de andre ud. Christian Kjellerup “Et folk, som værdsætter sine privilegier mere end sine principper, mister snart begge.

10 citater om lys – Religion.dk

Her er 10 citater om lysets betydning. 1. Det er bedre at tænde et stearinlys end at bande over mørket. Kinesisk ordsprog. 2. Vi er alle talentfulde på en unik og vigtig måde. Det er vores privilegie og eventyr at opdage vores eget specielle lys. – Mary Dunbar. 3. Vend dit ansigt mod solen, og skyggen falder bag dig. – Maorisk ordsprog. 4.

Citater om familie – 28 udvalgte familie citater

Disse citater handler om familie. Citater om familie er citater, som beskriver de forhold og de følelser, som opstår i en familie. Både forhold og følelser kan være forskellige, og disse citater om familie beskriver de fleste af dem. En familie er vigtig, og derfor er der lagt vægt på citater om familie.

Er selvmord egoistisk? < En sommerfugls selvmord

Oct 20, 2007 · Der er gode grunde til at give en hånd med for at hjælpe et sådant menneske op i lyset igen. Op og finde livsglæden igen. Det handler blot ikke om egoisme. Hvis grunden til at leve videre skal være at de nærmeste ikke skal “udsættes” for et selvmord, er der noget galt. Lidt skarpt sagt, er det udtryk for egoisme på de efterladtes vegne.

Ordsprog på Somalisk – Dansk-Somalisk Ordbog – Glosbe

Fundet 43 sætninger matchende sætning ordsprog.Fundet i 4 ms.Oversættelseshukommelser er skabt af mennesker, men tilpasses ved computeren, som kan forårsage fejl. De kommer fra mange kilder og er …