overenskomst byg, Overenskomster

Overenskomster Regler for løn, arbejdstid, opsigelsesregler mv. Alle overenskomster kan downloades og printes. Vi har her samlet alle overenskomster GLS-A har indgået med hhv. 3F, HK og Dansk Metal inden for landbrug, gartneri, skovbrug og beslægtede brancher.

overenskomst byg, Overenskomst

Transport, Logistik & Byg Århus er en professionel og moderne afdeling, der dækker brancherne: Byggeri, Transport, Postarbejdere m.fl. Vi vil være synlige og aktive medspillere i dit arbejdsliv, og du vil kunne blive medlem af en klub, uanset hvilken virksomhed du arbejder på. Du vil også have mulighed for at blive medlem i et af vores udvalg.

I Marts kom der ny overenskomst for byg og Anlæg ( Tagdækker ) 2017. du kan hente den her. Klik her for downloade

2mek Byg IVS. 2tal Byg OK. 2TL IVS. 3GNS, Kista Science Tower – DA har protesteret. 3K-Byg ApS. 5 Star Company ApS. 60909045 Renovering. A & P Byg . A A J Entreprise ApS. A Jørgensen Tømrermester ApS. A. J. Bolig 4you Aps. A1 ApS. AASK ApS. AB Anlæg & Belægning ApS. AB Miljø A/S. AB Renovering. Abboynord Sp. Z.o.o. ABC Byg DK ApS . Abc.Byg

”Natur-byg.dk går tit et skridt videre end andre entreprenører. Beder du om noget, som ikke er en hyldevare, forsøger de alligevel at finde det til dig og komme med alternative forslag.

Ejeren af MVE-byg, Michael Vestergaard, giver efter for Byggefagenes Samvirkes blokade og indgår overenskomst med 3F. – Jeg ville jo rigtig gerne have lavet en overenskomst med Krifa og jeg har også spurgt 3F om de ville fjerne blokaden, hvis jeg gjorde det, men det sagde de nej til, siger Michael Vestergaard til DR Nordjylland.

Plan og Byg er placeret i Teknik- og Miljø, og stillingerne som byggesagsbehandler er placeret i Byg-teamet. Vi er i øjeblikket 7 planlæggere, 11 byggesagsbehandlere, 4 administrative medarbejdere, én faglig leder for Byg-teamet og én fælles chef.

Løn ved sygdom. Det er i overenskomsterne reguleret hvornår, hvor meget og hvor længe du som virksomhed er forpligtet til at betale dine medarbejdere løn under sygdom.

Lønnen til dine ansatte afhænger af den overenskomst, der arbejder under. Læs mere. Øvrige betalinger. Betaling for rådighedsvagt og rejsetid udenfor normal arbejdstid. Læs mere. Genetillæg.

overenskomst byg, HK Privat

HK Privat er den største sektor i HK Danmark. Vi organiserer alle privatansatte HK’ere bortset fra HK’ere i butikker og på lagre. Flertallet af medlemmerne er funktionærer, mens en lille gruppe især inden for det grafiske område er ansat på timelønsvilkår.

Overenskomsten er den første overenskomst som en dansk fagforening i byggefagene har fået direkte med et udenlandsk firma efter udvidelsen af EU. – Det er en stor sejr som vi har opnået siger, fagforeningsformand for Træ-Industri-Byg i Odense, Karsten Hønge. De seks arbejdere er ansat i Atkirta, der er et stort byggefirma fra Vilnius.

En ph.d.-studerende ansat ved DTU har pligt til at yde den studieindsats, som er beskrevet i studie- og projektplanen. Herudover har den ph.d.-studerende pligt til at udføre arbejdsopgaver for instituttet efter instituttets anvisning i et omfang, der ved ansættelse i tre år svarer til 840 arbejdstimer.

Bygningsoverenskomsten 2007 Mellem Dansk Byggeri og Forbundet Træ-Industri Byg i Danmark. INDHOLDSFORTEGNELSE: Kapitel 1 Område og definitioner Overenskomstens område Definition af

Tag et overenskomst kursus og få styr på løn- og ansættelsesforhold. Se listen over relevante kurser inden for f.eks. Industriens Overenskomst, Kollek

BYG. Medlemmer er blandt andre jord- og betonarbejdere, murere, struktører, maskinførere, asfaltarbejdere, tagdækkere, stenhuggere, brolæggere, 3F er Danmarks stærkeste fagforening med overenskomst på flere arbejdspladser end nogen anden fagforening. 3FA er

Lønnen til dine ansatte afhænger af den overenskomst, der arbejder under. Læs mere. Øvrige betalinger. Betaling for rådighedsvagt og rejsetid udenfor normal arbejdstid. Læs mere. Genetillæg.

Byg Op Proceshåndværkeren Håndværkets Udviklingsfond Kompetenceudviklingsfonden Isoleringsbranchens udviklingsfond Uddannelses- & udviklingsfonde. I forbindelse med de seneste overenskomstforhandlinger er der etableret uddannelses- og udviklingsfonde på en lang række overenskomstområder. Byggeriets Uddannelser har en række