overenskomst forsikring, Elever og lærlinge

Forsikringspakken indeholder erhvervsevneforsikring, invalidesum, forsikring ved kritisk sygdom og livsforsikring. Når I får en ny elev eller lærling, skal I undersøge om eleven skal omfattes af en pensionsordning. Hvis ikke, skal de ifølge reglerne have en arbejdsgiverbetalt forsikringspakke.

overenskomst forsikring, Forsikring

Medlemsfordele – forsikring Alle de forsikringer, du har brug for, som privatperson, studerende eller selvstændigt erhvervsdrivende Særlige fordele og rabat hos GF Tele IT til alle medlemmer af PROSA

Overenskomst Her kan du gå på opdagelse i Krifas overenskomster, hvad en overenskomst gennem Krifa indeholder og blive klogere på selve begrebet overenskomst. Mange af de rettigheder vi har som lønmodtagere, som mange opfatter som love, er rent faktisk aftalte vilkår i overenskomster.

OK20 FORSIKRING: Streaming om ny overenskomst torsdag kl. 11. Finanssektorens Arbejdsgiverforening (FA) og Forsikringsforbundet har indgået en ny treårig overenskomst. Torsdag d. 5. marts kl. 11 gennemgår Mariane Dissing, adm. direktør i FA, aftalen via webstream på fanet.dk.

Tegnestuetræf om overenskomst og jobløn Forbundet Arkitekter og Designere og Dansk Industri var begge mødt op til Tegnestuetræf hos Årstiderne Arkitekter i Silkeborg. Her blev den nye overenskomst diskuteret under afslappede former

Er der til gengæld en overenskomst, arver man hele faggruppens tilkæmpede rettigheder. Det betyder at når man begyndt på et nyt job, så står man på skuldrene af alle de aftaler der er lavet på forhånd, og i vores tilfælde alt det arbejde FADL har lavet siden de første overenskomster i 60’erne.

Overenskomst for sygeplejersker, 2016-2020. Overenskomst for bioanalytikere og farmakonomer, 2016-2020. Overenskomst for fysioterapeuter, 2016-2020. Overenskomst for jordemødre, 2016-2020. Overenskomst for sundhedsassistenter, 2016-2020. Overenskomst for ergoterapeuter 2016-2020. Overenskomst for økonomaer, klinisk diætist og ledende

Der er indgået forlig mellem Finanssektorens Arbejdsgiverforening, FA, og Danske Forsikringsfunktionærers Landsforening, DFL, om en ny tre årig overenskomst på forsikringsområdet. Overenskomsten giver en generel lønstigning det første år på 1,70 procent, det andet år 1,75 procent og det tredje år 1,80 procent.

HORESTA Arbejdsgiver har indgået en række landsdækkende brancheoverenskomster, som er relevante for vores medlemmer. Som medlem af HORESTA Arbejdsgiver er du således sikret ordnede vilkår for dine medarbejdere til glæde for hele virksomheden.

overenskomst forsikring, Hvad er en overenskomst? Læs om løn og …

En overenskomst sikrer, at der er rimelige løn- og ansættelsesvilkår på din arbejdsplads. På den måde er en god overenskomst også en forudsætning for, at du trives på dit arbejde. Løn- og ansættelsesvilkår er på langt de fleste danske arbejdspladser bestemt ud fra kollektive overenskomster.

Er du uden overenskomst, så kan din fagforening med OK-mærket hjælpe med at se på din kontrakt. Det særlige ved de OK-mærkede fagforeninger er, at vi kender jeres fag og branche. Vi giver jer ny viden om faget, skaber netværk, rådgiver og styrker jeres faglige identitet, så I står stærkt på arbejdsmarkedet.

HORESTA Arbejdsgiver har indgået en række landsdækkende brancheoverenskomster, som er relevante for vores medlemmer. Som medlem af HORESTA Arbejdsgiver er du således sikret ordnede vilkår for dine medarbejdere til glæde for hele virksomheden.

I LB Forsikring skal der være plads til alle, der kan og vil være med til at skabe et meningsfuldt forsikringsfællesskab, hvor medlemmerne og god dækning er i centrum. Ikke alle er ens, men alle skal behandles lige. Derfor sætter vi en ære i at have lige muligheder for alle uanset køn, etnicitet, alder, handicap, seksualitet eller religion.

Hos Wolt kalder man cykelbudene for kurer-partnere, og de arbejder i gennemsnit 15 timer om ugen. Hver enkelt bud bliver af Wolt anset som selvstændig erhvervsdrivende, og de har derfor hverken overenskomst eller forsikring gennem Wolt.

Som læge med ret til selvstændigt virke driver klinik uden for overenskomst med regionen (behandlinger mod privat honorar eller betaling via sundhedsforsikring). Se mere her. Andre forsikringer til dig; Få rådgivning hos Yngre Læger. 35 44 85 00. [email protected] Man-tors fra kl. 9-16

I den kommunale overenskomst for akademikere ansat i kommuner, blev det med virkning fra 1. januar 2012 aftalt at alle cand. psych´ere ansat ved PPR ydes et tillæg på 17.800 kr. netto pr. år i 2000-niv. I den aktuelle udgave af Løn, takster og honorarer, kan du læse de aktuelle satser.

Overenskomst mellem FAF og ASAV om elever på FTP-udd. 2018-2021 (1 MB) Lokalaftale med Studio1-2 (1 MB) Organisationsaftale for lærere ved Den Danske Filmskole