overnatning københavn billig, Billig overnatning i København

Billig overnatning tæt på København På Danhostel Copenhagen Amager har du mulighed for at vælge lige præcis den overnatning, der tiltaler dig bedst – både når det gælder komfort- og pris. Vi har på vandrehjemmet 120 private værelser med eget bad, toilet og tv.

overnatning københavn billig, Hotel Kastrup

På BB-Hotel Kastrup, Airport Hotel, får du en god og billig hotel overnatning i Kastrup nær Københavns Lufthavn. Parkering ved BB Hotel Kastrup er gratis i forbindelse med et ophold. Skal du ud at rejse, har du også mulighed for at booke langtids­parkering ved hotellet. Det vil ikke tage dig mere end 15 minutter at gå til lufthavnen.

Med en fleksibel overnatning kan du: ændre din booking frem til kl. 12.00 på ankomstdagen ; annullere din booking frem til kl. 12. på ankomstdagen ; glæde dig over, at du først skal betale ved check-ud.

Leder du efter overnatning københavn billig? På Sommerferie.nu kan du finde ferieboliger, feriehuse og ferielejligheder i hele Verdenen » Læs mere her.

Billig Overnatning København – mødelokaler, morgenmad, bestil hotelværelser, ferieophold, familieværelser, hotelbooking, overnatning, familieferier, fitness

Ønsker du en hyggelig, nem og billig overnatning, så skulle du prøve en af vores hytter. Du bestemmer selv opholdets længde. Vores priser er skruet således sammen, at desto længere du bliver, des billigere bliver det pr døgn.

Håndværker-overnatning på vandrehjem til en god pris. Dette vandrehjem er særligt populært blandt håndværkere, idet priserne er attraktive – se priserne for overnatning her, og faciliteterne er gode.Dog tilbyder vi også andet end håndværker-overnatninger til dig, som blot er på udkig efter en billig overnatning med en central beliggenhed.

Uanset hvilken feriebolig du vælger, er én ting den samme: Den særlige sønderjyske gæstfrihed. Vi er nemlig oprigtigt glade for dit besøg. På vores altid åbne, positive og uformelle sønderjyske facon, står vi klar til at hjælpe med at gøre din ferie hos os helt perfekt.

Overnatning til håndværkere og forretningsrejsende Håndværkertilbud – overnatning fra 3.500 kr. pr. måned. Skal du arbejde i Nordsjælland eller i København i en længere periode, har vi et godt tilbud i fredelige omgivelser, tæt på både motorvej og offentlig transport.

overnatning københavn billig, Billig overnatning i København

Overnatning med eller uden morgenmad. Har du en svaghed for skarpe priser? Og er det blot en overnatning på et centralt hotel, du er på udkig efter? Så er denne type ophold det ideelle valg til dig. Hvis du også gerne vil vågne op til en varieret morgenbuffet, kan du

Uforglemmelige rejser begynder med Airbnb. Find eventyr i nærheden eller langt væk, og få adgang til unikke hjem, oplevelser og steder i hele verden.

Er det en billig overnatning i København I ønsker så kontakt os. Kontakt os om I ønsker at vide mere om Østerbro og de muligheder der er i området. Østerbro ligger nord for Københavns centrum og er et af de grønneste områder i byen med Fælledparken – Danmarks største offentlige park og nationalstadionet PARKEN.Hotellet ligger tæt på vandet og i gåafstand til Den lille Havfrue

Det nye Tivoli temahotel i København tilbyder forskellige udsalgspriser og rabatmuligheder på overnatninger. I kan f.eks. vælge All inklusive pakken fra per person per nat ved 2 voksne og 2 børn (fra 3-7 år). Pakken indeholder overnatning i Tivoli standard med to opredninger, morgenmad, fri adgang til hotellets faciliteter, entrébillet til Tivoli, samt turpas og forlystelsesfoto plus

Her på siden kan du se alle vores aktive tilbud. Vi tilbyder overnatning til en billig pris i hjertet af København. Book direkte fra vores online booking eller ring til os på 3311 8585

Overnatning i hjertet af København Nebo tilbyder billig overnatning i København til priser, hvor alle kan være med. Hotellet er beliggende lige ved Hovedbanegården og Rådhuspladsen, og fra lufthavnen er der kun 12 minutters kørsel med tog, før De i ro og mag kan checke ind på hotellet. Hotel Nebo er et billigt hotel i centrum af København, hvor De finder alle seværdigheder inden for

Lavest Mulige Pris, “Overnatning”, er for dig, der ved, hvornår du vil overnatte. Ønsker du mulighed for at ændre din booking uden ekstra opkrævning, vil vi anbefale, at du benytter dig af den udgave af Lavest Mulige Pris, der hedder “Med Fuld Fleksibilitet”. Begge udgaver kan bookes med eller uden morgenmad.

Hjemligt, hyggeligt og idylisk. Find overnatning i en Bed & Breakfast i Holbæk. B&Bs er billig overnatning i Holbæk og der er mange B&Bs at vælge imellem til din ferie i Holbæk. Her, er der Bed & Breakfast i Holbæk midtby, ude på landet og på øen Orø. Find en B&B i Holbæk.