p christensen østerbro, P. Christensen

P. Christensen – Østerbro – firmaer, adresser, telefonnumre.

p christensen østerbro, P. Christensen

P. Christensen – Peugeot. 1489 Synes godt om · 67 taler om dette. Aut. Peugeot forhandler og værksted med afdelinger i Kolding, Risskov og på Østerbro.

P. Christensen a/s Rovsingsgade 40 2100 København Ø Hjulskifte lørdage: Lørdag d. 28. marts – AFLYST – vi er i gang med at kontakte kunder med reservation. Lørdag d. 18. april – AFLYST – vi er i gang med at kontakte kunder med reservation.

P. Christensen Biludlejning, Østerbro. Rovsingsgade. 30 2100 København p christensen gav 39 firmaer

Hos P. Christensen samarbejder vi med flere af landets største leasingselskaber. Vælg den Mercedes model, der passer bedst til dit behov. Vi har et stort udvalg af firmabiler – oplev blandt andet vores populære modeller: A-klasse, B-klasse, C-klasse, E-klasse, GLC, GLE og meget mere.

P. Christensen Østerbro in København Ø, reviews by real people. Yelp is a fun and easy way to find, recommend and talk about what’s great and not so great in København Ø and beyond. P. Christensen Østerbro – Car Dealers – Rovsingsgade 30-40, Nordvest, København Ø, Denmark – Phone Number –

Sted: Rovsingsgade 30-40 2100 København Ø Denmark

Men nu skal østerbroerne vænne sig til at kalde forretningen P. Christrensen, som blev etableret i 1924 og er Danmarks ældste Mercedes-Benz forhandler. Nu har P. Christensen købt Henrik Larsen Automobiler A/S og Med dette købet udvider P. Christensen sortimentet med mærkerne Citroën, Honda samt DS, og etablerer sig øst for Storebælt med bilhuse i Albertslund og på Østerbro.

I 2017 overtog P. Christensen A/S Henrik Larsen Biler A/S og Henrik Larsen Automobiler A/S. Med købet har P. Christensen udvidet sortimentet med mærkerne Citroën, Honda samt DS og etableret sig øst for Storebælt med bilhuse i Albertslund og på Østerbro. Med købet er P. Christensen landsdækkende og kan tilbyde kunderne fem af de

P. CHRISTENSEN CARRANTY A/S. 25352718. Oversigt Regnskab Nøgletal Roller. Bruttofortjeneste 2019-12: -2′ DKK. Resultat før skat 2019-12: 15′ DKK. 100%. P. CHRISTENSEN EJENDOMME A/S. P. CHRISTENSEN EJENDOMME A/S. 27957102. Oversigt Regnskab Nøgletal Roller.

p christensen østerbro, Lokal bilforhandler skifter ejer

P. Christensen er autoriseret Mercedes-Benz og Peugeot-forhandler og har afdelinger vest for Storebælt i Odense, Kolding, Rødekro, Padborg og Risskov. Med købet udvider P. Christensen sortimentet med mærkerne Citroën, Honda samt DS, og etablerer sig øst for Storebælt med bilhuse i Albertslund og på Østerbro.

P. Christensen. Velkommen til P. Christensen på Facebook. Denne Facebook-side repræsenterer vores afdelinger på Østerbro og i Albertslund, hvor vi forhandler mærkerne Peugeot, Citroën og Honda. Her kan I følge vores hverdag, få de nyeste produktnyheder og se de mange gode tilbud. P. Christensen har solgt og serviceret biler i 95 år.

Desuden er Østerbro Teater en del af teaternetværket Mitos21, der blev grundlagt i oktober 2008. Mitos21 primære formål er at skabe uformelle netværk af professionelle teaterfolk, samt at styrke forbindelsen mellem det kunstneriske arbejde og samfundsrelevante spørgsmål både af national og international karakter.

Velkommen til P. Christensens officielle YouTube kanal. Vi håber du kan lige videoerne og har lyst til at følge med. P. Christensen er en af landets ældste,

Peter Lygum Christensen har været i direktionen for P. CHRISTENSEN A/S siden 1977 og er desuden direktør i 7 andre selskaber. Se direktørens nyheder og relationer.

Københavns Biblioteker Tlf: 3366 3000 Telefontider : Man-tors. 8:00-20:00 Fre. 8:00-18:00 Lør. 10:00-14:00 Søn. Lukket

Find firmaer der sælger det, du ønsker at købe ved at søge i kortets søgefelt. Se luftfoto, rutebeskrivelser og søkort.

Stor og solid koncern bag P. Christensen Østerbro er ejet af P. Christensen , der er autoriseret forhandler af Mercedes-Benz, Honda, Peugeot og Citroën, og som består af adskillige