på rejse med riising og mor, Brita crowdsurfer til Copenhell // På rejse med Riising …

Brita crowdsurfer til Copenhell // På rejse med Riising og mor. DR1. 7. februar 2017 ·

på rejse med riising og mor, Skattefrit Bytorv Horsens på fredag

Taxfree shopping og den kendte tv-vært Jacob Riising skal lokke horsensianerne i Bytorv Horsens fredag aften. Skattefrit Bytorv Horsens på fredag. Jacob Riising gæster fredag Bytorv Horsens med et foredrag om tv-serien med hans mor.

På centertorvet kan man i tidsrummet fra kl. 18 til 21 tjekke, om man har den rigtige nøgle, der passer til hovedgevinsten. Det er i centret også muligt at vinde billetter til et foredrag med tv-værten Jacob Riising, der tidligere i år havde inviteret sin mor med i tv-programmet “På rejse med Riising og mor”.

På rejse med Riising og mor. Resor, Underhållning • Danmark. Medverkande. Jacob Riising. Programledare. Säsonger och avsnitt. Säsong 2. Säsong 1; Säsong 2; Avsnitt 1. Resor, Underhållning, S2:A1. Kontrolfreaken Jacob bliver belært af mor om at man ikke bare kan tænde og slukke for livets store oplevelser som på en stikkontakt.

Brita crowdsurfer til Copenhell // På rejse med Riising og mor. DR1. 7. februar 2017 ·

Han har været vært på det danske Melodi Grand Prix både i 2014 og 2015, og tidligere var han også vært på børnenes MGP. Han er en erfaren tv-vært, der tillige har været vært på f.eks. DR’s quizshow ‘Hvem var det nu vi var’ og ‘Versus’. Senest har vi set har i programserien “På rejse med Riising og mor”.

På rejse med Riising og mor på DR1. Fra den 14. oktober kan du på DR1 opleve ’På rejse med Riising og mor’, hvor mor og søn tager

I år uddeles også en pris til årets nye tv-program, hvor programmer, der har haft premiere i 2015, kan vælges. De fem nominerede er TV 2-programmerne ’Landmand søger kærlighed’, ’Norskov’ og ’Langt ude på prærien’ og DR1-programmerne ’Rigtige mænd’ og ’På rejse med Riising og mor’.

Koncept. Dybvaaaaad! består både af jokes på scenen, klip fra de forskellige tv-programmer, klip med parodier på tv-programmerne og sekvenser hvor Dybvad siger så mange jokes som muligt om et bestemt emne inden for ét minut. Desuden laver Dybvad voxpoper på gaden, hvor han stiller spørgsmål til tilfældige mennesker, hvilket især foregår på Strøget og Købmagergade, men har også

på rejse med riising og mor, På rejse med Riising og mor – Marokko

Sendung. Die Fernsehsendung mit dem Titel På rejse med Riising og mor – Marokko läuft auf dem Fernsehsender DR1 und dauert 30min. Vergangener Ausstrahlungstermin war Samstag, den 27. August 2016 um 18:00 Uhr auf DR1. Diese Übertragung wurde bislang ein Mal gesendet.

Jacob Riising kom i stedet i lre p Han er blevet kaldt vor tids Otto Leisner men ikke nok med at Jacob Riising med. Har underholdt danskerne i rejseprogrammet P rejse med Riising og mor 11. Mar 2018. Jacob Riising er kendt som tv-vrt p DR-programmer som P rejse med Riising og mor, Versus og Gepetto News. Arkivfoto: Miriam 24. Nov 2015.

SILKEBORG Med et par hundrede tilskuere som faste ledsagere i havnen og på Papifabrikken gennemførte DR TV-kendisserne »Riising og mor« deres helt egen udgave af Yeti Adventure Challenge, hvor man blandt andet kunne opleve Jakob Riising og hans 75-årige mor, Brita Riising klatre næsten helt til tops udvendigt på Kedelhusets 45 meter høje skorsten.

– BS og de sidste elefanter – Versus sæson 01, 02 – Zulu Awards 2014 – Skat eller Skrammel sæson 01 – Kongerne helt til hest – Kongerne i Thailand – Op med halen – DMA 2015 – Nyskilt sæson 01, 02 – På rejse med Riising og mor. Vis mere Vis mindre

Stilling: It-konsulent hos VENZO A/S

Jacob Riising er kendt af mange børn og børnefamilier fra sin rolle som tv-vært på bl.a. Amigo, Gepetto News, Versus og MGP.Kendskabet er kun blevet større med årene, hvor programmer som På rejse med Riising og mor har henvendt sig mere til det voksne publikum. Jacob udgav i 2015 børnebogen Karmaboy – kometen og den onde numsekløe, der vandt Orla-prisen i 2016.

Caroline matcher vores dygtige producentgruppe perfekt,” udtaler programchef på Nordisk Film TV, Gitte Tækker, i pressemeddelelsen. I løbet af sin tid i DR har Caroline Una Henningsen bl.a. produceret programmer som ”På rejse med Riising og mor”, ”Kridhvid i Kina og ”Petra dater hele verden”.

“I forbindelse med optagelserne til Tv-programmet ”På rejse med Riising og mor” hjalp Best in Life os med optagelserne i De forende Arabiske Emirater. Best in Life hjalp med alt det praktiske og filmtilladelser til diverse locations.

På rejse med Riising og mor (DR) Årets tv-program Badehotellet Foto: TV 2 ‘Badehotellet’. TV 2-serien handler om Fru Andersen lille badehotel og begynder i sommeren 1928, hvor man følger både de ansatte og gæsterne på hotellet og deres indbyrdes forhold. Nominerede i kategorien: