passionsfrugt gele, Glaze på frugtsaft

Klik for at se i Bing5:26

Passionsfrugt glaze 4 blade husblas 8 hele passionsfrugter 1-2 citroner – saften 30 g lyst rørsukkker Udblød husblas i rigeligt koldt vand i 20 min. Halver passionsfrugterne og skrab kødet ud.

Forfatter: Ditte Julie Jensen

passionsfrugt gele, Mangokompot med passionsfrugt

Mangokompot lavet på mango, passionsfrugt og appelsin. En virkelig frisk omgang som gør sig virkelig godt oven på en portion græsk yoghurt, sammen med chiagrød, oven på almindelig havregrød og meget andet. Håber I kan bruge en nem opskrift på mangokopot. Mangokompot med passionsfrugt En af mine favorit kombinationer, når det gælder frugt er mango

PASSIONSFRUGT MOUSSE 3,5 blade husblas 1,5 dl passionsfrugtsaft Saft af 1/2 citron 75 g sukker Korn af 1 vaniljestang 3 dl fløde 150 g græsk yoghurt (10 %) Læg husblas i blød i koldt vand Varm passionsfrugtsaft, citronsaft, sukker og vaniljekorn op ved middel varme. Vrid husblassen fri for vand og smelt den i. Lad det køle til stuetemperatur.

Tak til alle jer som fulgte med i går, da der skulle laves passionsfrugt gelé 💛 Og tak for den gode respons! Skal nok se om jeg ikke kan blive bedre til at tage jer med 🙈 * Og her er den så: Cheesecake med hvid chokolade, lakrids og passionsfrugt 😋 * * * * * #cheesecake #nobakecheesecake #ostelagkage #passionsfrugt #passionsfruit #lakrids #liquroice #hvidchokolade #whitechocolate #

Passionsfrugt cheesecake i glas . Ca 16 små glas . Ønsker du den i en alm str så se opskrift på denne hindbær cheesecake men skift frugten ud med passionsfrugt eller andet du kunne tænke dig 🙂. opskriften på cheesecake i glas kan varieres til hvilken som helst smag du måtte ønske dig

Hyldest til dessertkagen: Passionsfrugt edition Siden nytår har jeg haft lidt af et flip med formstøbte dessertkager med gelé på toppen. Jeg har efterhånden prøvet alle mulige forskellige kombinationer, men bedst af dem alle er næsten denne med passionsfrugt (som jeg –

Siden nytår har jeg haft lidt af et flip med formstøbte dessertkager med gelé på toppen. Jeg har efterhånden prøvet alle mulige forskellige kombinationer, men bedst af dem alle er næsten denne med passionsfrugt (som jeg – by the way – ELSKER) og flødechokolade.

Fantastisk opskrift på cheesecake, hvor de klassiske Digestive-kiks er skiftet ud med sprøde Bastogne-kiks, som giver en mere sød og krydret kiksebund, der passer eminent godt til den syrlige ostecreme.

Da jeg blev spurgt, om jeg ville være med til at sætte fokus på Savannahs produkter, sagde jeg selvfølgelig ja – og her er den anden opskrift, hvor jeg har brugt to af Savnnahs produkter – Mango Passionsfrugt økologisk yoghurt og økologisk vaniljestang fra Uganda.

passionsfrugt gele, Panna

Samtidig skal gele’en på passionsfrugt heller ikke sætte sig for meget så hold lidt øje med den. Hæld den så forsigtigt over panna cotta’en, gerne henover bagsiden af en ske, så der ikke kommer for mange luftbobler. Stil køligt igen i 3 timer.

Ostekagetærte med passionsfrugt 4-6 personer. Mørdej: 105 g mel 20 g kakao 25 g flormelis Et nip salt 65 g smør, koldt 1,5 æggeblomme Evt. 1 spsk. iskoldt vand. Ostekagefyld: 3 blade husblas 100 ml passionsfrugtsaft (6-8 passionsfrugter) 55 g sukker 100 g mascarpone 150 g flødeost 2 dl fløde. Gele: 70 ml passionsfrugtsaft (4-5

Prøv en nem og uimodståelig fortolkning af den italienske dessertklassiker med en forfriskende frugtgelé øverst. Panna cotta med appelsin og passionsfrugt er en

Number cake med passionsfrugt mousse, chokolade blomster og velvet spray. Selve number cake eller tal kagen, havde jeg støbt inde i de ca. 30 cm store tal silikone forme, som jeg helt tilfældigt fandt på denne hjemmeside.Formene er 6 cm dybe, silikonen er fast og stabil – en rigtig vigtig egenskab, når der arbejdes med flydende mousse.

Passionsfrugt-appnelsin-gelé: 120 g passionsfrugtkød (ca 5 passionsfrugter) 100 g appelsinsaft (ca 2 appelsiner) 25 g sukker 2 blade husblas. Læs husblas i blød i rigeligt koldt vand i ca 10 min. Varm passionfrugtkød og appelsinsaft op i en gryde, og pres det igennem en finmasket si, så du kun får saften.

20-06-2019 – NYTÅRSKAGEN består af en mandel-marcipan fragilitébund, trøffelcreme med nougat, passionsfrugt-appelsin gele, hvid chokolade og brændt marengs.

Panna cotta med passionsfrugt gele Ingredienser til Panna cotta : ½ l økologisk fløde 1 god vaniliestang 75 g rørsukker 3 blade husblas Kog fløden op med sukker, vanilliekorn og vanilliestangen. Lad stå og småkoge 10 min. Imens bløder du husblassen op i koldt vand. Tag fløden af blusset, klem husblassen fri for væde og rør det i den varme vanilliefløde.

Server cheesecake til weekendens eftermiddagskomsammen, eller servér cheesecake som en skøn dessert f.eks. sammen med marinerede bær som et friskt tilbehør.