pejsegården, Booking.com: Hoteller i Brædstrup. Book dit hotel nu!

Jeg har fundet disse glimrende hoteller på Booking.com og er vild med dem alle sammen. Hjælp mig med at beslutte mig for hvilket af dem jeg skal reservere på!

pejsegården, Pejsehuset

Pejsehuset.dk – Vi har en stor butik i Slagelse, og monterer og servicerer i hele Danmark! Vi er altid friske på at give et uforpligtende tilbud.

Det kendte revy-hotel Pejsegården i Brædstrup har fået en bøde på 40.000 kroner af Fødevarestyrelsen for blandt andet skadedyr i hotellets køkken. Manglende vedligeholdelse er ifølge Fødevarestyrelsen årsagen til, at der har været kakerlakker i køkkenet på Hotel Pejsegården i Brædstrup vest for Horsens.

Hotel Pejsegården er vejen til den gode oplevelse På Hotel Pejsegården i Brædstrup er du sikret en god, æstetisk hoteloplevelse! Luksuriøst hotel beliggende i Jylland mellem Horsens og Silkeborg – både smuk natur og hyggeligt byliv er at finde blandt hotellets skønne omgivelser.

Kvinde eller par søges! Onsdag aften vil der være mulighed for at kigge nærmere på lokaliteterne på/ved/omkring Pejsegården i Brædstrup

Pejsegården – firmaer, adresser, telefonnumre. Søgeresultaterne fortsætter under annoncen. Bendixen & Pejsegaarden www.bendixendans.dk

Køberen af Pejsegården har fundet ejendommen spændende både som bygning og investering. Han har i sinde at videreføre ejendommens liv og historie, som han finder særdeles bevaringsværdig. – Jeg har allerede en forpagter for øje, men intet er sikkert endnu – det ville jo være helt fantastisk at kunne drive den ikoniske danseskole videre.

Hvis du vil dele arbejdet Hvis du hellere vil holde festen hos dig selv men ikke vil bekymre dig om maden, kan vi hjælpe. For eksempel kan vi levere en 3-retters menu eller en buffet.

Vi hos Pejsen.com har alt i pejse til gas, bioethanol, el og det rigtige skovbrænde. Hos Hjørring Pejsecenter er vi eksperter i alt indenfor pejseindsatse til både gas, brænde, el og bioethanol samt et stort og bredt udvalg af brændeovne, outdoor produkter samt alt indenfor pejsetilbehør.. Vi er blandt Danmarks absolut førende pejsecentre med vores egne certificerede montører.

pejsegården, Stor bøde til kendt hotel: Kakerlakker i køkkenet

Det kendte revy-hotel Pejsegården i Brædstrup har fået en bøde på 40.000 kroner af Fødevarestyrelsen for blandt andet skadedyr i hotellets køkken. Manglende vedligeholdelse er ifølge Fødevarestyrelsen årsagen til, at der har været kakerlakker i køkkenet på Hotel Pejsegården i Brædstrup vest for Horsens.

Overnat på dette hotel med familievenlig profil i Brædstrup, som har 4 stjerner. Nyd godt af gratis morgenmad, gratis Wi-Fi og gratis parkering. Den populære seværdighed Den Genfundne Bro ligger i nærheden. Find verificerede gæsteanmeldelser for Hotel Pejsegården samt opdaterede priser og tilgængelighed – book nu. – Hotel Pejsegården – hoteldetaljer, foto, virtuel rundvisning

Hotel Pejsegården er et hotel beliggende i den sydlige ende af Brædstrup, og er Danmarks største privatejede hotel. Hotellet er ejet af Grethe Nygård, men bestyres til daglig af hendes datter Jytte Nygård.

Hotel Pejsegården er kendt i det meste af landet for sine mange flotte arrangementer, gode køkken og høje serviceniveau. Glæd jer til et skønt ophold på dette fantastiske sted. Ophold og middag på det kendte Hotel Pejsegården i Brædstrup midt mellem Horsens og Silkeborg.

Nu har jeg haft fornøjelsen af at besøge Pejsegården v. Brædstrup 2 gange inden for det sidste ½ år. Begge gange med overnatning. Jeg synes ikke jeg kan anbefale stedet, alt er slidt fuldstændigt fra hinanden, det giver et indtryk at totalt ligegyldighed og at kunderne er til for dem, ikke omven

Proff.dk giver dig firmainformation om Hotel Pejsegården, 43020811. Find vejbeskrivelse, kontaktinfo, regnskabstal, ledelse, bestyrelse og ejere.

70 årGrethe Nygaard, Hotel Pejsegården i Brædstrup, fylder i dag 70 år.I 1971 var et hotelbyggeri med 14 værelser i gang i Brædstrup mellem Silkeborg og Horsens. Byggeriet var økonomisk nødlidende, og med løfte om natbevilling overtog Grethe hotellet på opfordring af kommunen og rykkede ind som hote..

Velkommen. Denne side er for dig, som er, eller gerne vil være medlem af Pejsegaarden Dans, De Dansende Divaer og Girls&Gays. Her administrerer du dit medlemskab.