per christensen 3f, Per Christensen

Per Christensen Glemmer du ikke de 3F der er sygemeld pga corona, je g manglede 14 dage så var jeg på fuld tid og havde fast arbejde derefter, så lukkede Mette ned for Danmark og jeg er i risikogruppen pga medicin jeg får, så valgte vi at stoppe for at ikke skulle få smitten på arbejdspladsen med jobcenteren godkendelse, min læge sagde at det var det bedste jeg kunne gøre og jeg er

per christensen 3f, 3F: Politikere håner ledige med manglende håndsrækning …

Af Per Christensen Forbundsformand, 3F. Coronakrisen kradser og har sendt cirka 50.000 flere ud i arbejdsløshed oven i de godt 100.000, som i forvejen jagtede et job. Hertil kommer, at over 200.000 er sendt hjem fra arbejde på statens ordning med lønkompensation – men også med utryghed for, hvad morgendagen bringer.

Den ellers besindige 3F-formand Per Christensen er viklet godt og grundigt ind i junglens lianer. Efter afsløringer af, at hans folk i lufthavnen styrer efter jungleloven frem for grundloven.

Per Christensen er tirsdag valgt som ny forbundsformand for 3F. Det skete med stående klapsalver fra de 863 delegerede på 3F’s kongres i Aalborg, skriver Fagbladet 3F. En af Per Christensen opgaver bliver at stoppe medlemsflugten fra 3F, som stadig er landets største, men som har mistet 100.000 medlemmer de sidste 10 år. Han er dog optimistisk.

Sådan lød det fra Per Christensen, Kim Simonsen, Mona Striib, og Claus Jensen, der er forbundsformænd for henholdsvis 3F, HK, FOA og Dansk Metal i et fælles debatindlæg i Fyens Stiftstidende i januar. Siden midten af 90’erne har dagpengene tabt værdi.

Per Christensen. Alder: 56 år (født d. 16/6 1957). Udlært tømrer. Blev tillidsrepræsentant på Aalborg Portland efter fem års ansættelse. Nuværende stilling: Forbundssekretær i 3F

Fagligt Fælles Forbund eller 3F, er et dansk fagforbund, der organiserer ufaglærte og erhvervsuddannede lønmodtagere.. Foruden fagforeningsarbejdet drives a-kassen 3FA. Desuden udgives hver måned Fagbladet 3F, der er Danmarks største fagblad med et oplag på over to millioner årligt.. Forbundet forhandler overenskomster, fører faglige sager, samt yder rådgivning og vejledning

Per Christensen genopstiller til formandsposten for Danmarks største fagforening, 3F. Det skriver mediet A4. En række lokale 3F-afdelinger har opfordret Per Christensen til at fortsætte, når hans nuværende formandsperiode udløber i 2022.

– Alle os, der er så heldige at kunne beholde vores job i denne historiske krise, giver nu de ledige kolleger en hånd, siger forbundsformand i 3F Per Christensen.

per christensen 3f, Per Christensen, 3F 1. maj 2015 (uddrag) 1. maj: Det går …

PDF-fil

Per Christensen, 3F 1. maj 2015 (uddrag) 1. maj: Det går fremad Den danske samfundsmodel har klaret skærene under krisen. Men krisen har været hård ved mange, ikke mindst de ledige. – Efter valget skal vi have et fair og ordentligt dagpengesystem, sagde 3F’s forbundsformand i sin 1. maj tale. Det går fremad. Beskæftigelsen vokser.

Per Kronborg Christensen – Landsbrancheklubben for 3F kommunale og regionale specialarbejdere

Blå bog: Per Christensen – 3F’s eneste formandskandidat Per Christensen er nu eneste kandidat til posten som forbundsformand, da Jan Villadsen har trukket sig.

Klik for at vise0:36

Per Christensen er helt enig Steen Nielsen, når han opfordrer til at bruge trepartsaftalen. – Jeg vil foreslå, at DI så arbejder for, at det sker. Alt for mange virksomheder tøver.

Forfatter: Citathistorie fra Fagbladet 3F,

Per Christensen. Økonomi 3F anbefaler Lars Løkke-forslag til at skabe vækst og velstand Danmark Abonnement Lydfilen fra Kastrup kunne høres helt i Aalborg – men »en finke, der ryger af panden«, kan aldrig stoppe 3F Danmark Abonnement

Per Christensen genopstiller til formandsposten for Danmarks største fagforening, 3F. Det skriver mediet A4. En række lokale 3F-afdelinger har opfordret Per Christensen til at fortsætte, når hans nuværende formandsperiode udløber i 2022.

3F modtager normalt aldrig den slags trusler, og Per Christensen vil derfor ikke udelukke, at de to episoder kan forbindes med den meget omtalte sag om organisering blandt bagageportørerne i Københavns Lufthavn. >>LÆS OGSÅ: Arbejdspladser bakker bagagefolk op i kamp for organisering. Hændelserne har fået 3F til at skærpe sikkerheden.

I 3F er vi i stigende grad optaget af hvordan vores evner til at håndtere vand, varme og affald kan bruges til at udvikle Danmark” Per Christensen, Formand 3F. Artikler om forsyning 7. sep 2017 kl.10:10. Drop ulige grænser for offentlige muligheder.