politiet i holstebro, Unge skabte uro: Råbte ‘racister’ og ‘fuck politiet …

Holstebro: Betjentenes tålmodighed kom på en test ved 01.30-tiden natten mellem lørdag og søndag, hvor en større gruppe unge var forsamlet ved McDonald´s på Fredericiagade i Holstebro. Politiet blev tilkaldt fordi de unge skabte uro, og inden der faldt helt ro over gemytterne var to af de unge udstyret med sigtelser for overtrædelser af ordensbekendtgørelsen.

politiet i holstebro, Psykologisk krisehjælp

Episoden anmeldes som en arbejdsskade og anmeldes til politiet (hurtigst muligt/inden for 24 timer). De øvrige medarbejdere skal orienteres om hændelsen. Opfølgning den efterfølgende tid. Hold jævnlig kontakt med den pågældende medarbejder i perioden efter. Støt den pågældende medarbejders tilbagevenden til arbejdet.

Umiddelbart har politiet betegnet sagen som et forsøg på manddrab, oplyser vagtchefen. De to sårede, der er 24 og 25 år, er dog ikke i livsfare. Han opfordrer vidner, der eventuelt så optakten med råben og slagsmål i Trekantsområdet i Holstebro, til at henvende sig. Også andre oplysninger om sagen er velkomne, lyder det.

Ordensbekendtgørelsen Holstebro. Lørdag klokken 04.56 bliver politiet kaldt til Østergade i Holstebro, hvor 3 mænd er oppe og slås. Det bliver standset, men ingen vil fortælle noget. Der er tale om en19 årig mand fra Herning, en 19 årig mand fra Vildbjerg og en 28 årig mand fra Holstebro.

Narkokørsel Holstebro. Politiet stopper en bil på Frøjkvej i Holstebro fredag klokken 20.30. Føreres er en 23 årig mand fra Herning. Han testes positiv for narko og anholdes. Han løslades igen efter at have afgivet en blodprøve. Indbrud Ulfborg. En virksomhed på Sønder Kjær Vej i Ulfborg har haft indbrud lørdag klokken 00.21.

Kvinden er fra Holstebro Kommune, men hun er fundet død i en lejlighed, der ikke er hendes egen. Der er ikke oplysninger om de nærmere omstændigheder omkring fundet af den døde kvinde. Liget skal obduceres, hvilket formentlig vil ske fredag. Her håber politiet at få fastslået dødsårsagen.

Politiet sender lørdag en sms til alle mobilabonnenter i Danmark med en påmindelse om at overholde myndighedernes instrukser om at holde afstand, oplyser Rigspolitiet på Twitter. Ordlyden på beskeden er: “Coronavirus spredes lige nu i Danmark. Hold afstand og vis hensyn – også i solskin.

Ring straks til politiet hvis du ser disse mænd – kontakt dem IKKE selv De to mænd efterlyses for drabsforsøg i Holstebro lørdag Midt- og Vestjyllands Politi beder nu offentligheden om hjælp til at finde to mænd, som er mistænkt for drabsforsøg begået i Holstebro i lørdags.

Politiet holder ekstra øje ved skolevejene Mens de små elever ér vendt tilbage til skolerne, men allerede i går og i dag har vi besøgt flere skoler i Holstebro Kommune, heriblandt Halgård Skole, hvor billedet er fra. Dér var både styr på trafikken og afstanden.

politiet i holstebro, Politiet efterlyser kurdere for drabsforsøg i Holstebro …

Politiet efterlyser syriske kurdere for drabsforsøg i Holstebro Syrienblog | 9. maj 2020 | Syrere i Danmark | Ingen kommentarer De to syriske kurdere Ali Mohamad Hamo (født 2000) og Farad Atounou (født 1998) fra Afrin blev den 30. april 2020 efterlyst af Midt- og Vestjyllands Politi for et drabsforsøg begået lørdag aften den 25. april 2020 på en parkeringsplads ved et boligbyggeri på

Efter en episode med farlig vold i Holstebro lørdag aften er politiet torsdag gået ud med en offentlig efterlysning af to formodede gerningsmænd. Under et sammenstød på Thorsvej blev to mænd stukket med kniv i henholdsvis låret og maven. De to ofre, der er 24 og 25 år, er uden for livsfare.

Besøg hos politiet – frivilligt 🙂 INDBYDELSE TIL BESØG på Holstebro Politistation. Holstebro Industri- & Håndværkerforening er så heldige at kunne invitere til besøg på byens nye politistation. Midt- og Vestjyllands politis Politidirektør Jens Kaasgaard og vores Borgmester H. C. Østerby kommer med indlæg under besøget. Besøget

Politiet i Holstebro er muligvis kommet et lille skridt nærmere en opklaring i sagen om mordet på den 56-årige sagsbehandler Birthe Christiansen. På gerningsstedet har et efterforksningshold således fundet en skede til en kniv.

Politiet vil gerne have offentlighedens hjælp til at finde frem til en mand, der er efterlyst for flere butikstyverier i Holstebro. Derfor offentliggør Midt- og Vestjyllands Politi nu et billede af manden i en pressemeddelelse.

Tre mænd meldte sig selv efter knivstikkeri i weekenden. Politiet efterlyser to navngivne mænd på 20 og 22 år.

Har du lyst eller kender du en der vil være medlem af Roligans Holstebro, så se her Hvis du er medlem af foreningen vil du have “stå forest i køen til billetter/busture”. Du vil blive inviteret til årets generalforsamling, og du vil spare penge på alle busture.

HOLSTEBRO: Den efterlyste og voldssigtede fodboldspiller Bernio Verhagen er tidligt tirsdag blevet anholdt i Holstebro. Verhagen blev fundet i et kælderrum i en etageejendom, som politiet