poncho strikket i et stykke, Strik en nem poncho til dit barn – Smilerynker.dk

Det er nemt og hurtigt at strikke denne poncho, og den er lun og praktisk at trække over hovedet og bruge i stedet for et halstørklæde. Den er strikket som et langt rektangulært stykke, som sys sammen i den ene side. Der er lavet lidt mønster – snoninger og huller, men hvis du ikke er så god til at strikke, kan du lave den helt i ret.

poncho strikket i et stykke, Elegante Emma

Elegante Emma er strikket på pind 3½ i én tråd tynd uld og én tråd tynd alpaka – lækker blød. Et smukt stykke overtøj til dit “pæne tøj” eller til hverdagsbrug, måske i stedet for en cardigan. Ponchoen strikket i ét stykke oppefra og ned, således at længden kan reguleres efter eget ønske. Rigtig god fornøjelse med “Ele

07-03-2017 – Strikkeopskrift poncho, model Carla. Skøn poncho der er strikket i ét stykke. Mønsterborten forneden strikkes rundt og klippes op. Strikkes i Supersoft, Tvinni

Det har været et genialt stykke beklædning, der kunne bæres af alle både kvinder, mænd og børn. En poncho er også i dag et fortræffeligt overtøj til at holde kroppen varm og tør. Nutidens poncho kendes i mange udgaver som strikket, syet, filtet, af garn, stof eller af plastmateriale. Alt afhængigt af hvad man vil bruge ponchoen til.

Annoncer med Poncho Strik på DBA. Stort udvalg af Poncho Strik til billige priser. På DBA finder du altid et godt tilbud på både nye og brugte varer til salg – side 2

Køb og salg af Strikket Poncho i Tøj til kvinder på DBA

En lækker poncho i det blødeste Soft Alpaca. Når først du har strikket dig en Malene Poncho, har du ikke lyst til at klæde dig i andet. Ponchoen strikkes i dobbelt garn og ud i et langt stykke. Det gør projektet nemt og overskueligt og det færdige produkt bliver så lækkert!

Den lækre poncho er strikket i striber af to forskellige, bløde garner. Ponchoen strikkes som et lige stykke med fede frynser i hver ende. Torsdag, 25. januar 2018 – 7:43 – af Anne-Marie Øby.

Da ponchoen er lavet i et delikat materiale, bliver det anbefalet, at man vasker den i hånden. Er man ude efter en frisk, trendy og afslappet poncho, er der masser at vælge imellem. Vælg for eksempel en poncho i 100 % kashmir, der har et løst fald i udskæringen og en fin og frisk detalje med frynsekant i

poncho strikket i et stykke, Ponchoer

En poncho er i alt sin simpelhed et stykke stof, hvor der i midten er hul til hovedet. Den stammer helt tilbage fra før Inca tiden, men der er sket meget med den siden. I dag kan du få ponchoer til alle formål. Hvis du er på festival og det regner, kan du få en der er vandtæt, som minder meget om et regnslag og erstatter en regnjakke.

Flot poncho strikket i Tweed uldgarn, der er let at strikke på pinde 4 og 4,5. Strikket som et stykke der foldes sammen og sys sammen på den ene side.

Strikkekit poncho, model Aura. Strikket i Supersoft. Smuk poncho, der kan bruges både inde og ude. Mønsterborten strikkes i dominostrik. Ponchoen strikket i ét stykke, der sys sammen med maskesting i den ene side. Strikkes på pind nr. 3 i Supersoft Løbelængde 100 gram = 575 m.

Jeg har strikket den fedeste poncho i lørdags. Pladegarn på pinde 9 mm. Den fløj af pindene og det var ikke den første af sin slags, men den anden er i brug hele tiden. Den bruger jeg fra oktober og til sommeren endelig er her igen.

Dette giver et kvadratmønster, som danner strukturen i ponchoens mønster. Poncho med knapper – Du gør sådan: Slå 66 masker op på pind 5,5 og strik strukturmønster. Strik lige op til stykket måler 80 cm. Luk løst af. Strik et stykke magen til, ponchoen består af 2 rektangulære stykker.

Her kommer mønster på Ponchoe. Denne har jeg strikket og gitt bort til min svigerinne i 50års gave..

22-08-2017 – Strikkeopskrift poncho, model Carla. Skøn poncho der er strikket i ét stykke. Mønsterborten forneden strikkes rundt og klippes op. Strikkes i Supersoft, Tvinni

Strikket Poncho dominostrik. Denne smukke, farverige poncho er lavet af dominofirkanter. Firkanterne strikkes sammen undervejs og består af retstrik/retriller. Poncoen er lavet af kauni-garn, som selv skifter farve. Kauni-garn fås i mange farvevarianter. Du kan se mere nedenfor, hvor jeg har lagt opskrift og vejledning ud på ponchoen.