præstø fjord, Præstø Fjord og Feddet

Præstø Fjord er en brakvandsfjord. Kun et smalt gab mod syd forbinder fjorden og Fakse Bugt. Det meste af fjorden er over to meter dyb, men syd for Feddet er fjorden lavvandet. Her findes der nogle lave strandengsøer: Lille- og Storeholm sydvest for Feddet og Maderne sydøst for. Fugle Ynglefugle I skoven yngler de almindelige småfuglearter.

præstø fjord, Præstø Handel & Erhvervsforening

Besøg Præstø og oplev en af Syd Sjællands bedste handelsbyer. Hyggelig stemning, god service og masser af atmosfære. Præstø er nummer 1 i Kundeservice.

Præstø by er en idyllisk perle tæt på kysten lige ud til Præstø Fjord. Byen har en særlig charme, som skal opleves helt tæt på. Den smukke by er kendt for markedet Fransk

Mægler skriver: 4-V ejerlejlighed opført som et rækkehus og perfekt beliggende i 1. række til Præstø Fjord og derfor en helt ufattelig flot udsigt over fjorden og kig helt til Præstø. Ejerlejligheden er en del af en meget attraktiv bebyggelse placeret på et 3.431 m2 grundstykke med 12 ejerlejligheder, parkeringsplads og en velfungerende ejerforening.

Præstø Fjord er en fjord nord for byen Præstø ved det sydøstlige Sjælland.Den er oprindelig den inderste del af Faxe Bugt, men er nu næsten helt adskilt fra bugten af halvøen Feddet, der er en krumodde, som blev dannet af materialer, havet transporterede fra nedbrydningen af Stevns Klint.Fjorden er ca. ca. 20 km² stor og op til 5 meter dyb. Den har passage til Fakse Bugt mod syd i et

Langs hele den smukke fjord – fra Præstø Strand i syd til Fed Havn i nord – er der etableret såkaldte fjordposter. Her kan du opleve natur, kultur og landskab på nærmeste hold og i kreative rammer.

Præstø er en købstad og havneby på Sydsjælland med 3.853 indbyggere, beliggende ved Præstø Fjord. Byen ligger i Vordingborg Kommune og hjemmehørende i Region Sjælland. Præstø Havn med søsportscenter og badestrand tiltrækker hvert år mange turister, og som handels- og oplandsby for et større område har den desuden mange specialforretninger og supermarkeder.

Afbestil de fleste hoteller. Stort udvalg af hoteller nær Præstø Fjord i Præstø. Se hotel-fotos og læs hotel-anmeldelser. Book sikkert, nemt og hurtigt.

udsigt over prÆstØ fjord – egen bade-/bÅdebro Så behøver du ikke lede mere ! Hyggelig og spændende villa, beliggende i 2. række på super attraktive Hestehavevej i købstaden Præstø med panorama vandudsigt over Præstø Fjord og samtidig medejer af egen bade-/bådebro så du hurtigt kan tage en frisk dukkert eller komme til søs i din båd.

præstø fjord, 610

udsigt over prÆstØ fjord – egen bade-/bÅdebro Så behøver du ikke lede mere ! Hyggelig og spændende villa, beliggende i 2. række på super attraktive Hestehavevej i købstaden Præstø med panorama vandudsigt over Præstø Fjord og samtidig medejer af egen bade-/bådebro så du hurtigt kan tage en frisk dukkert eller komme til søs i din båd.

Præstø fjord – Fiskeri Er det dig der fanger nogle af de brakvandsgedder der er i fjorden? Fjorden har en god bedtand af aborre og havørred hvor geddebestanden er mere svingende. Sæson fra

Præstø Fjord har en stor tæthed af oplevelser lige til at gå ombord i. Fjorden og dens bagland har sin helt egen charme, som går under huden på en. Her er tid til ro og forbybelse i naturen og de mange kulturspor. Strandvejen langs Præstø Fjord er en gammel hovedvej fra København til Vordingborg.

Gymnastikforeningen Præstø Fjord (GPF) har eksisteret siden 1991 og har gennem årene udviklet sig til, at vi i sæson 2018/19 kan tilbyde 36 hold under et team på ca. 80 engagerede instruktører. Vi er stolte af foreningen, som er under konstant udvikling, og vi gør en dyd ud af, at kunne tilbyde noget for alle vores +800 medlemmer – uanset alder, erfaring og kompetencer.

En jolle, der ikke var fæstnet ordentligt, udløste lørdag en alarm til 1-1-2 i Præstø Fjord. Alarmen gik klokken 13:38, da borgere på land så den tomme jolle drive rundt i vandet nær Feddet.

Spisesteder Præstø – hammerkast, mødelokaler, pizzaria, højdespringsbaner, friluftsbade, kastegårde, kyllinge spyd, mødelokaler, dag og aften, atletikstadioner

190 Østersøen. Faxe Bugt og Præstø Fjord – Sound VTS. 195 Østersøen, W-lige del – Indsejling til Marstal. 196 Østersøen. Femern Bælt – Rødbyhavn. 197 Østersøen. Gedser Rev og Kadetrenden – Indsejling til Gedser – Gedser. 198 Østersøen. Faxe Bugt og Hjelm Bugt – Sound VTS. Forskellige kort / Miscellaneous charts

PRÆSTØ FJORDSVØMNING 2020 – er desværre aflyst grundet corona! Vi er i forhold til Corona som arrangører ansvarlige for ikke alene deltagere og hjælpere (hvilket ville blive ret udfordrende), men også tilskuernes opførsel. Det kan vi ikke styre, så desværre. I, der har tilmeldt jer, hører fra os vedrørende refundering af betaling.