privat rengøring odense, Rengøring Odense

Velkommen hos MB1 rengøring Odense. Erhvervsrengøring og privat rengøring til en fornuftig pris. MB1 rengøring er et lille rengøringsfirma beliggende på Fyn. Selvom vi er et lille firma, har vi meget store ambitioner med at gøre rent.

privat rengøring odense, Rengøring søges hurtigst muligt i Odense

Søg efter nye Rengøring-jobs i Odense. Bekræftede arbejdsgivere. Gratis, hurtig og nem måde at finde et job med mere end 16.000 opslag i Odense og andre store byer i Danmark.

Vi løser opgaver indenfor privat rengøring, kontorrengøring og erhvervsrengøring, institutioner m.fl. i Odense. Professionel og veludført rengøring giver efter vores erfaring de bedste rammer for et

Professionel rengøring i Odense for erhverv og private. Hos Lyngs Rengøring tilbyder vi professionel rengøring i Odense, for både erhvervskunder og privatkunder.God service, høj kvalitet og miljørigtige produkter kendetegner Lyngs Rengøring og Ejendomsservice ApS.

Bedre privat rengøring tror jeg ikke Bedre privat rengøring tror jeg ikke findes! Altid søde og smilende rengøringspersonale, ej at forglemme et perfekt stykke arbejde – de får min bedste anbefaling 🙂 elsker at komme hjem til et skinnende rent hjem.

Erhverv – Privat – Kommunalt. Vi tilbyder rengøring til firmaer og private på fyn. Vi er et mellemstort firma med ca. 15 ansatte. 35 års erfaring indenfor branchen. Vi er godkendt til hjemmehjælp ( fritvalgsordningen ) i Odense Kommune. Mulighed for tilkøbstimer. Vi har de sidste 15 år serviceret mange forskellige kunder.

PRIVAT RENGØRING. I overenskomsten findes tre lønbegreber: Grundløn: Medarbejdere under 18 år, der ikke er beskæftiget med præstationslønsopgaver. Normal timeløn: Medarbejdere over 18 år.Lønnen gælder de første 2 måneder af ansættelsen og for arbejde på ikke opmålte områder, dvs. hvor der som udgangspunkt ikke arbejdes efter en arbejdsplan.

Velkommen til Amanda Rengøring og Vinduespolering. Vi servicerer private hjem, offentlige og private virksomheder. Kvalitet, miljø, fleksibilitet og redelighed af nøgle ord for virksomheden og den måde vi ønsker at samarbejde med vores kunder på.

Munkebo Rengøring ApS har eksisteret siden 1967, og er et rengøring- og vedligeholdelsesfirma. Vi beskæftiger os med alle former for rengøring, og er engageret på Fyn såvel som i Trekantsområdet. Munkebo Rengøring ApS har 18 kvalitetsbevidste og servicemindede medarbejdere. Historie:

privat rengøring odense, Rengøring Odense & Fyn

Rengøring odense og på Fyn, Ejendomsservice Fyn og Odense – altid god service og grundigt udført | Ring for uforpligtende tilbud til erhverv & privat.

Sørger du privat rengøringshjælp i Odense C? Handyhand løser dine rengøring-opgaver Nemt og gratis 1/3 af alm. priser Flere bud på din opgave

Vi står primært til rådighed i Odense og Svendborg, men vi servicerer også gerne kunder på det øvrige Fyn. Hvis du er på udkig efter privat rengøringshjælp, så er vi med andre ord en oplagt samarbejdspartner. For mange folk er rengøring en sur pligt, som bare skal overstås.

Privat rengøring. Har du brug for hjælp til den ugentlige rengøring i hjemmet, eller vil du gerne helt slippe for at gøre rent ? Vi er et kvalitetsbevidst miljøvenligt rengøringsfirma. Vi går højt op i at du som kunde hos os er tilfreds, vi går ikke på kompromis, vi holder hvad vi lover. Vi tilbyder hjælp til: Ugentlig rengøring

Skal du bruge privat rengøring i Seden Odense, så kan det give god mening for dig at indhente op til 3 gratis og ganske uforpligtende tilbud på din rengøringsopgave fra de bedste rengøringsfirmaer nær dig. Det er faktisk ganske nemt at gøre, og det tager ikke længere end 5 minutter at gøre.

Rengøring Modtag 3 tilbud Tjek profiler og find en person til enten privat eller professionel rengøring i Odense

Hjælp til rengøring – erhverv og privat Bor du i et stort hus med mange rum, er der en del rengøring, der skal klares – helst på én gang – og hvem tager sig lige af den opgave? I en travl hverdag, hvor der skal jongleres med aftensmad, tid med familien, lektier og hygge i sofaen, er rengøring sandsynligvis ikke den del, der er prioriteret højest af alle opgaverne, der hører sig

Du har ingen varer på din ønskeliste. Produkter 1-18 af 1606. Side. Du læser i øjeblikket side 1; Side 2; Side 3; Side 4; Side 5; Side Videre