rabat med brobizz, kampagnekode bropas – BroBizz – Yzil

Du får ikke umiddelbart rabat hos Øresund, når du betaler med bizz, men du har mulighed for at indgå en BroPas-aftale med Øresund, Hvis man skal nyde godt af de nye lave priser og de gode gamle tilbud som weekend- og aftenpris på Storebælt, så skal du have en BroBizz OG melde dig ind i .

rabat med brobizz, Vejafgifter, bompenge og Brobizz på betalingsveje i Norge

Du kan med andre ord springe køen og den manuelle betaling over, hvis du har BroBizz® ved at køre i AutoPASS-banen. I de fuldautomatiske anlæg slipper du også for at skulle vente i flere måneder på en faktura med vejafgiften for passagen, når du har BroBizz®. Du finder en oversigt over alle de steder, hvor din BroBizz® virker her.

I takt med, at vi nu breder løsningen ud til færgeruter og andre forbindelser, forventer vi, at antallet af brugere vil stige støt, da vores kunder netop har efterspurgt muligheden for betaling med nummerpladen flere steder end på broer – og stadig samle alle betalinger ét sted, fortæller Kasper Ørtvig, adm. direktør i BroBizz

Rabat til bil forudsætter foruden et Ø-kort også brug af BroBizz. Du kan hente skrivelsen Ø-kort til Læsøfærgen herunder, hvor du kan læse om mulighederne med Ø-kort og betingelserne for rabat. Bestilling af Ø-kort foregår hos Læsø kommune på https:

Rabat på Storebæltsbroen med “BroBizz Handicap” Storebælt tilbyder en særlig rabat for handicapkøretøjer, så bilister med et handicap kan køre over broen for en særlig nedsat pris. Du får 20 % handicaprabat på hver tur over Storebæltsbroen, og derudover får du 5 % BroBizz-rabat.

Med en ‘BroBizz Handicap’ i forruden: – får du 20 % rabat for hver tur over Storebæltsbroen, udover de normale 5% rabat på en BroBizz – skal du kun betale almindelig personbiltakst, også hvis din bil er over 6 meter lang – kan du køre gennem BroBizz-banen uden stop. Brotaksten på 182,40 kr. for en enkelttur (2012) trækkes automatisk

Tivoli – StorebæltBesøg Tivoli og lad jer rive med af de mange sjove forlystelser. Prøv kræfter med Dæmonen, tag en romantisk tur i Ballongyngen eller en stille sejltur i Få den rabat, der passer til din tur – Rabatprodukter – StorebæltFå den rabat, der passer til din tur. Spar penge, når du kører ud på nye oplevelser. Find rabatmulighederne her.

Bilister kan mange steder i dag betale for broer, færger og parkering med enten en BroBizz eller med nummerpladegenkendelse. Det gør det hurtigt og nemt for bilisterne at komme videre, uden at

Du kan også opnå rabat med campingvogn, hvis man f.eks går i tivoli og får en rabatbillet til hjemturen, så skal man blot køre ind i manuel bane, og betale merprisen for campingvogn. Det fremgår ikke særlig tydelig af Storebælts hjemmeside, så hermed er tippet givet videre.

rabat med brobizz, rabat tivoli brobizz

Storebælt med rabat | Diverse | Fritid & Rejser | Få rabat til over Få rabat til over 100 attraktioner i Danmark med din storebæltsbillet. Spar på billetten til bl.a. Tivoli og Legoland. Tilmeld dig Brobizz og få 5% rabat på 30% rabatt på Tivoli med Bropass – Resor online Tivoli – 30% rabatt på onlinebeställningar.

Med BroBizz fritid kan du opnå 5% rabat på din rejse, uanset hvor ofte du krydser Storebælt. BroBizz fritid er gratis og sikrer samtidig at du opnår alternative rabatter såfremt du er berettiget. Andre rabatformer. Det er vigtigt at du finder et tilbud der passer til dig.

Hvis du kører over broen fredag efter kl. 14 og tilbage over den søndag inden kl. 23- eller 24. får du automatisk rabat ved brug af en BroBizz. Det kan godt betale sig Det er natten mellem søndag og mandag, kl 3 eller 4 man bar skal køre tilbage Og fredag efter

Med kun én BroBizz i bilen, kan du nu køre fra Danmark til Namsos i Norge uden stop, og vej- og broafgiften trækkes automatisk på din BroBizz. Den nye service er et nordisk samarbejdsprojekt, som gør hverdagen nemmere for dig. Du behøver kun at være kunde ét sted. Denne service hedder EasyGo. Mange steder er der også rabat.

20 % Rabat for hver tur over Storebæltsbroen, udover den normale 5% rabat man sparer ved at have en Brobizz. (kan ikke kombineres med de øvrige rabatordninger på Storebælt, herunder Storebælts tidsstyrede rabatter.) Mulighed for kørsel gennem Brobizz-banen uden stop.

Der er dog én betingelse for at suse over broen: Du skal have en brobizz-aftale – enten med Club Storebælt eller Storebælt Erhverv. Du opnår dermed ingen rabat, hvis du vil betale med kort eller kontanter i billetlugerne. Sund & Bælt forventer, at op mod 4.500 flere køretøjer i døgnet vil krydse Storebælt, når taksterne sættes ned.

200 nye parkeringsmuligheder med rabat til dig med BroBizz- eller PayByPlate Sammen med parkeringsselskabet APCOA PARKING tilbyder vi nu parkering 200 steder i Danmark, og når du betaler med

Glemt adgangskode. Du kan let bestille en ny adgangskode til ”Min konto” ved at indtaste din e-mail, BroBizz-kundenummer (8 cifre), Bizz-nummer(16 cifre) eller dit selvvalgte Brugernavn.Vi sender et adgangskode-link til den mailadresse du har registeret i vores system.