Radiodoktoren Kræft

Hårfarvning, kræft og allergi « Radiodoktoren – OACVR

Hårfarvning, kræft og allergi « Radiodoktoren Hårfarvning, kræft og allergi Det er korrekt, at risikoen for blærekræft stiger, når man får farvet sit hår. Amerikanske studier har vist, at ikke kun kunderne, men også frisørerne, der kan løbe en risiko ved at anvende hårfarver.

Poul Hansen - Healing

Radiodoktoren med 100.000 lyttere – Dagens Medicin

Radiodoktoren med 100.000 lyttere Læge Maja Thiele fra Odense Universitetshospital vil i sit nye radioprogram ‘Sygt nok’ på DR’s P1 gøre op med en sort-hvid fremstilling af sundhedsstoffet og øge fascinationskraften hos lytterne.

paradigmet: Cancer kan helbredes - Cancerkure undertrykt gennem årtier

Magnesium radiodoktoren | arac.traden.se

Kræft bør ikke slås ihjel med giftstoffer, som magnesium kroppen, med ved radiodoktoren genopbygge magnesium med radiodoktoren egne lægemidler og et sundt liv …

Middelfart Helse - Home | Facebook

Gode råd fra radiodoktoren | helsenyt.com

Genvej til livet Vitaminer og mineraler Naturmidler Naturlægemidler Ærlig sundhedsoplysning Økologi Opskrifter Vegetar-info Visdom Alternativ behandling Det fantastiske menneske Cancer / kræft info Test din sundhed Godt at vide Sport – motion – slank Menneskelige kvaliteter Sund kost Aktuelle produkter Forbrugererfaringer Urter og

Artikler Archives - Poul Hansen

Sygdomme og sundhed Radiodoktoren

Hårfarvning og kræft mandag, februar 24th, 2003. Det er korrekt, at risikoen for blærekræft stiger, når man får farvet sit hår. Amerikanske studier har vist, at ikke kun kunderne, men også frisørerne, der kan løbe en risiko ved at anvende hårfarver.

sukker hyperaktivitet

Cancer kan helbredes – Cancerkure undertrykt gennem årtier

Udrensning « Radiodoktoren Klorofyl er godt Dette var blot et bud på nogle få behandlingsmuligheder. DETTE SKRIFT ER IKKE UDTØMMENDE MEN EN GOD RESSOURCE – se også: Alternative behandlingsmuligheder mod kræft – Radiodoktoren Top seven natural cures for cancer that got buried Cancer treatment news, articles and information

Erika Zeltner Zoneterapi - Lemvig | Facebook

Prostatakræft og livsstilen – Naturli

Apr 19, 2011 · Læs mere om prostatacancer og om alternative behandlingsmuligheder mod kræft på www.radiodoktoren.dk. Det kan anbefales at læse følgende bøger: “Kost mod kræft” af Richard Beliveau og Renè Gingras. ”Sund kost, før under og efter kræftbehandling” af Anette Harbech Olesen. ”Kræft er ikke nogen sygdom.

Middelfart Helse - Home | Facebook

syre/base og kræft – Kræftens Bekæmpelse

Reagensglasforsøg har vist, at kræftcellers vækst bremses, hvis man hæver pH-værdien i det miljø, de vokser i. Desværre kan dette ikke overføres til menneskekroppen, fordi opretholdelsen af den naturlige syre/base balance er vigtig for vores organisme. Der er ikke videnskabelig dokumentation for, at indtag af natron kan hæmme kræft.

Erika Zeltner Zoneterapi - Lemvig | Facebook

h « Søgeresultater « Radiodoktoren

Radiodoktoren. Carsten Vagn-Hansens hjemmeside. Search Results « Older Entries. Hårfarvning, kræft og allergi lørdag, februar 17th, 2007. Posted in Sygdomme og sundhed | Comments Closed. Hårfarvning og kræft mandag, februar 24th, 2003.

sukker hyperaktivitet

Syv sunde mod kræft – Naturli

Kosten kan spille en stor rolle, så vi har forsøgt at samle en masse viden, der er værd at have om optimal mad mod kræft. At få en kræftdiagnose står for de fleste som noget af det allerværste. Det er også en virkelig voldsom diagnose at få, men kræft er heldigvis en sygdom, som flere og flere kommer sig over og bliver helt raske.

hvidt sukker

Tamoxifen Radiodoktoren – Progestérone Naturelle Suisse

Radiodoktoren Carsten Vagn-Hansens hjemmeside havde ændringer i livmoderen og livmoderslimhinden med forstadier til kræft, og at kvinder på standarddosis i 2 år havde 2-3 gange forøget risiko for livmoderkræft. Efter fem år var risikoen 6-8 gange større end normalt (Science News, February 1994, page 133).

Poul Hansen - Healing

Forebyg kræft: Hold prostata sund! – Naturli

Apr 28, 2013 · Forebyg kræft: Hold prostata sund! Når en mand er omkring 25 år gammel, begynder hans prostatakirtel at vokse. Det foregår så langsomt, at de fleste ikke mærker noget til det i mange år, men på et tidspunkt – hvis manden lever længe nok – vil der blive problemer med vandladningen.

Elsebeth Siim Arkiv - Dagens Medicin

Cannabisolie og kræft – forebyg.dk

Interessen for brug af cannabis olie i behandlingen af kræft er blusset op Verden over, og flere og flere kræftramte har gjort gode erfaringer med cannabis. Det er ikke så underligt, da man i mindst 3.000 år har brugt cannabis i folkemedicinen, hvilket man næppe ville have gjort, hvis den ikke havde gode virkninger.

Radiodoktoren Carsten Vagn-Hansen advarer imod kemo

Dec 23, 2015 · Kræft er kroppens naturlige reaktion på, at noget er galt. Kræft bør ikke slås ihjel med giftstoffer, som ødelægger kroppen, med ved at genopbygge immunforsvaret med naturens egne lægemidler og et sundt liv med rigeligt med luft, vand og bevægelse.- At give kræftramte kemoterapi er imod naturens orden, siger læge Carsten Vagn-Hansen.