region h psykiatri, Region H Psykiatri, Psykiatrisk Center job

138 Region H Psykiatri, Psykiatrisk Center jobs tilgængelige på Indeed.com. Sygeplejerske, Introduktionsstilling, Læge og flere!

region h psykiatri, Ny PsykInfo i Fredericia // Psykiatrien i Region Syddanmark

Den 8. oktober blev snoren klippet til en ny PsykInfo i sundhedshuset i Fredericia. Samtidig gav region og kommune hinanden håndslag på et endnu tættere samarbejde på psykiatriområdet.

Vi opslår hvert år et antal I- og H-stillinger indenfor både voksenpsykiatrien. Introduktionsforløb (1 år) Der opslås årligt en række I-stillinger fordelt på Klinik Psykiatri Syd (Aalborg) og Klinik Psykiatri Nord (Brønderslev, Frederikshavn og Hjørring). Hoveduddannelse (4 år) Der opslås årligt en række H-stillinger.

PsykInfo Region H, København K. 3K likes. PsykInfo er et psykiatrisk informationscenter i Region Hovedstaden. Vi hjælper med råd og vejledning, hvis du – eller en du kender – har psykiske problemer.

Psykiatri og Social behandler patienter henvist til psykiatrisk hospital og driver otte specialiserede socialområder henvendt til borgere med bl.a. fysiske og psykiske handicap. Klik her for at læse mere om mobilBlod, som er Region Midtjyllands mobile tappeenhed for bloddonorer.

Intet om os uden os! mandag, maj 25, 2020. Forside; Aktiviteter

Forfatter(e): Mikkel Rasmussen, speciallæge i psykiatri og formand for Psykiatri-Listen, regionsrådsmedlem i Region Midtjylland E-mail: [email protected] Interesekonflikter: sidder i Region Midtjyllands regionsråd.

Op af sofaen og ud af komfortzonen. Borgerens behov frem for systemets rutiner. Det var beskeden i går på en kick off konference, der skød samarbejdet på tværs af region og kommune i gang.

Klinik Psykiatri Nord er en organisatorisk enhed, der hører under Psykiatrien i Region Nordjylland. Klinikken omfatter en række behandlingstilbud indenfor specialet psykiatri. Klinikkens tilbud er primært rettet mod borgere i den nordlige og vestlige del af regionen: Vendsyssel, Thy og Mors. Desuden hører Region Nordjyllands specialiserede afdeling for ældrepsykiatri under Klinik

region h psykiatri, Region Syd Introduktionsstilling i Psykiatri

PDF-fil

Region Syd Introduktionsstilling i Psykiatri Psykiatrisk Afdeling Vejle Uddannelsesansvarlig Overlæge Else Breth Knudsen Kompetencemålene, der skal vurderes og godkendes, er anført i målbeskrivelsen for h-stilling og i-stilling i psykiatri 2016 som findes på Sundhedsstyrelsens hjemmeside

Region Hovedstadens Psykiatri består af en række psykiatriske centre, der varetager den offentlige hospitalsbaserede behandling af psykiske sygdomme i Region Hovedstaden. På et psykiatrisk center i Region Hovedstaden har du de samme rettigheder som andre patienter, med mindre der er grund til at anvende de særlige regler i psykiatriloven.

I Region Hovedstadens Psykiatri deltager KBU-læger i et samlet 5-dages introduktionsprogram for alle nyansatte yngre læger i Region Hovedstadens Psykiatri. Forløbet er indholdsmæssigt bygget op om typiske kliniske udfordringer i relation til patientbehandlingen, som du vil møde i starten af din ansættelse.

Klagenævnet for Udbud har den 9. november 2017 afsagt kendelse i en sag om et udbud iværksat af Region Hovedstaden v/Nyt Hospital og Ny Psykiatri Bispebjerg. Klagesagen vedrørte opførelse af ”Nyt Hospital og Ny Psykiatri Bispebjerg – Akuthuset”.

Har du brug for vejledning om dine patientrettigheder, så læs nedenfor eller ring til en patientvejleder på tlf. 76631490 (somatik) eller 76631098 (psykiatri). Som følge af corona-situationen er flere patientrettigheder i øjeblikket suspenderet i Region Syddanmark, herunder informationspligten ved henvisning til sygehus, retten til hurtig udredning og retten til udvidet frit sygehusvalg.

Synlig, psykiatrisk specialist til Lundbeck Pharma Indflydelsesrig stilling på Sjælland med fokus på psykiatrien Du får i denne stilling en central rolle for Lundbeck Pharma’s nuværende og kommende psykiatriske portefølje, hvor du bliver ansvarlig for kundekontakten i dele af Region HS og Region Sjælland. Dit fokus vil være ligeligt fordelt mellem primær- og sekundærsektoren, og []

Søg efter nye H-stilling psykiatri-jobs i Midtjylland. Bekræftede arbejdsgivere. Gratis, hurtig og nem måde at finde et job med mere end 15.500 opslag i Midtjylland og andre store byer i Danmark.

Psykiatri. Samverkan Region Gävleborg. Regionkontoret 801 88 Gävle, [email protected] växel 026-15 40 00. Följ oss i sociala medier. Facebook Instagram Twitter LinkedIn YouTube Vimeo Mer om oss i sociala medier. Hälsa vård tandvård Utveckling samverkan