rejser cypern, Rejser til Cypern

Når du rejser til Cypern kan du dase dagen lang på de lækre Middelhavs-strande og derefter sætte dig til et veldækket bord med lækre meze-retter, når aftenen falder på. Du kan også slentre under palmerne på promenaden i Larnaka, studere det græsk-romerske teater i Kourion eller tage på vandreture i Troodos-bjergene. Mærk også vibrationerne fra kærlighedens gudinde Afrodite, der

rejser cypern, Afbudsrejser til Cypern fra 1540 DKK

Find billige afbudsrejser og ferier blandt 1789 rejser til Cypern. Få det store overblik og de billigste priser på afbudsrejser, flybilletter og charterrejser.

GRATIS afbestilling af udvalgte hoteller Find din næste ferie til Cypern her. Stort udvalg af fantastiske tilbud på pakkerejser til Cypern. Spar penge og gør det nemt: book fly og hotel på samme tid!

Hvis du rejser til Cypern, bør du også orientere dig om lokale restriktioner forud for rejsen. Du skal bl.a. være opmærksom på, at du skal registrere dig hos myndighederne i Cypern inden indrejse, og at der ved indrejse til Cypern foretages temperaturscreening og COVID-19 stikprøvekontrol.

Fly til Larnaca, Cypern med Norwegian. Find billige flybilletter til Cypern] med vores lavpriskalender, og book din rejse i dag!

Rejser til Cypern. Find billige rejser til Cypern hos ticket.dk! Sammenlign priser på fly og hotel og book din rejse i dag!

Rejser til Cypern – NY! Cypern på 8 dage/7 nætter light; Cypern på 9 dage/8 nætter; Rejser til Polen; Rejser til Baltikum; Nytårsrejser 2020 – NY! Julemarkedsrejser – NY! Rejser til Georgien; Rejser til Armenien ; Rejser til Ukraine; Rejser til Rusland; Rejser til Hviderusland; Rejser til Mongoliet; Rejser til Kina ; Rejser til Usbekistan

Cypern – Gislev Rejser. Cypern er en todelt Ø med den største græsk-cypriotiske befolkning i den sydlige del af øen, mens den nordlige del er tyrkisk-cypriotiske. Tyrkiet kaldet denne del af øen “Den Tyrkiske Republik Nordcypern”. Hovedstaden i Cypern er Nicosia. For Nordcypern den nordlige del af den delte by. Befolkningstal: Ca. 2,9 mio.

Ja jeg har tilmeldt mig takeoffer.dk og de har rejser til Nord Cypern – Vi ( min søn på 4 og jeg ) skal afsted d. 7 november LA Hotel og Resort 4 stjerner med morgenmad og en guidet halvdagstur. Vi skal give 3300 for 2 voksne i 1 uge.

rejser cypern, Rejser til cypern

Rejser til Cypern. Rejs med Albatros til Cypern og nyd livet og den dejlig ø. Se alle rejser til Cypern herunder. 0 rejser fundet. Oversigt Kalender. Lignende rejser. Del denne side. Rejs med hjerte, hjerne & holdning. Destinationer Afrika Antarktis Asien Australien Caribien

Ovenstående oplysninger gælder ikke for rejser til det nordlige Cypern. EU’s regelsæt er suspenderet i området, der er under de facto tyrkisk-cypriotisk administration. Indrejse i Cypern via det nordlige Cypern anses af Republikken Cyperns regering som værende ulovlig.

Cypern ; Cypern. Her kan du se, hvilke vaccinationer og evt. forebyggelse mod malaria, der anbefales ved rejser til Cypern. Anbefalingerne tager udgangspunkt i rejselængde og rejsetype – vær altid opmærksom på “Særlige risici”. Senest redigeret den 10. januar 2020 Vælg rejsens varighed/type:

Rejser til Cypern. Velkommen til Rejsetilbud.dk’s store guide om Rejser til Cypern! Her på siden hjælper vi dig til at finde, billige flybilletter, billige hoteller samt afbudsrejser og gode rejsetilbud. Længere nede på siden kan du også finde gode rejsefifs og blogindlæg skrevet af vores dygtige skribenter.

Rejser til Cypern – NY! Cypern på 8 dage/7 nætter light; Cypern på 9 dage/8 nætter; Rejser til Polen; Rejser til Baltikum; Nytårsrejser 2020 – NY! Julemarkedsrejser – NY! Rejser til Georgien; Rejser til Armenien ; Rejser til Ukraine; Rejser til Rusland; Rejser til Hviderusland; Rejser til Mongoliet; Rejser til Kina ; Rejser til Usbekistan

Cypern – et opdelt ferieparadis . Med sin beliggenhed i det østlige Middelhav mellem Europa, Asien og Afrika, har Cypern gennem alle tider været en attraktiv ø og alle de store kulturer omkring Middelhavet har været her og sat deres spor – men ikke uden sværdslag.

Billige fly til Cypern. Der findes stadig rigtig mange billige afgange til Cypern. De billigste ligger på omkring 600 kr. Der er færre af dem end for et par uger siden, men du kan finde dem på enkelte datoer i juli og især i august – og stadig rigtig mange fra september frem til november (hvor der plejer at være 20+ grader) til under 500 kr. Ellers ligger de fleste afgange på meget

Bestil charterrejser til Sydens Sol. Danmarks bedste rejsebureau med danske guider. Charterrejser til dejlige destinationer, både sommer, strand og vinter