rejser kap verde, Kap Verde er fed ferie for bade

Rejser Kap Verde er fed ferie for bade-bæster. Tager man til Sal – en af Kap Verdes 13 øer – er der dømt opadgående oplevelseskurve i bølgerne. Foto: Sisse

rejser kap verde, Billige fly til Kap Verde

Find fly til Kap Verde på Nordens bedste søgemotor for billige flyrejser. Vores unikke søgefunktion hjælper dig med at finde den billigste flyrejse til Kap Verde

Rejser til Kap Verde med fly og hotel. Når du finder en af de billige pakkerejser til Kap Verde, så inkluderer rejsen flybilletter og hotel, hvor priser i søgeresultatet over rejser vises pr. person, når rejsen omfatter to voksne. Hvis du rejser med børn, så kan man se prisen for børn, osv., når du klikker dig videre til rejseselskabet.

kap verde visumregler. Oplysningerne her på siden gælder for danske statsborgere, der rejser på et dansk nationalitetspas, og for rejser, hvor turisme er det primære formål.

Leder du efter billige flybilletter til Kap Verde? Book billige flybilletter sikkert og nemt hos Nordens førende rejsebureau – Travellink.dk

På Kap Verde spiser man rigtig meget fisk og det er ofte et godt valg. Hummer, tun, blæksprutter, barracuda osv. er tit på menukortet. Vær varsom med “dagens fisk”, det kan være alt fra en lille bitte en af slagsen til en krabat på 30-40 cm. Man spiser forholdsvis sent i Santa Maria – langt de fleste restauranter åbner klokken 19 og man gør klogt i at være der deromkring.

Rejseforsikring Kap Verde * Dit pas skal være gyldigt i 6 måneder efter den planlagte afrejsedato. * Visum er påkrævet for rejser til Kap Verde. Du kan få visum ved ankomst til Kap Verde. Læs mere nedenfor. Køb forsikring her

Rejser til Kap Verde Øerne. Smukke Kap Verde er en øgruppe, der ligger ud for den afrikanske kyst. Det er måske nok et område der er fattigt på naturressourcer, men det er et ørige, der er fyldt med muligheder. Kap Verdes strande er skønne og de eventyr, man kan finde, er virkelig fantastiske.

Der er stort set solskin året rundt i Kap Verde, så husk altid solcremen. Om sommeren bliver det allerede varmt kl. 7:30. Regnsæsonen ligger i august og september, hvor store regnskyl kan forekomme. Kom omkring. Kap Verde består af 10 forskellige vulkanske øer.

rejser kap verde, Rejser til Santiago, Kap Verde

Med sine 991 km2 er Santiago den største af alle øerne i Kap Verde. Det er også her, næsten halvdelen af befolkningen bor. På Santiagos sydlige kyst finder man både landets hovedstad, Praia, der for manges vedkommende er det første møde med landet, og man finder landets gamle hovedstad, Cidade Velha, der er på UNESCOs kulturarvsliste. Denne ø er den mest frodige i hele Kap Verde.

Kap Verde (portugisisk: Cabo Verde) er en øgruppe og selvstændig republik i Atlanterhavet, beliggende ca. 500 km ud for Afrikas vestkyst. Navnet betyder “grønt forbjerg”. De dengang ubeboede øer blev opdaget af portugiserne under de store opdagelsesrejser i midten af det 15. århundrede og blev senere brugt som knudepunkt for den portugisiske slavehandel.

Apollo rejser fra Aalborg, Karup, Billund og København til Kap Verde i perioden 24. oktober 2018 til 10. april 2019 og til priser fra DKK 6.098,-/pers. Som introduktionstilbud giver Apollo lige

Da Svante Rejser startede med rejser til Cabo Verde (i 1991) var der 5 hoteller i Santa Maria samt en håndfuld pensionater. Nu ligger hotellerne (det ene større end det andet) på rad og række langs stranden, de fleste er såkaldte “all-inclusive” hoteller. << Tilbage til "Om Kap Verde".

Kap Verde er et slaraffenland for dykkere og dybhavsfiskeri. På Sal arrangeres dykkerkurser, dykning og udflugter, hvor der er gode muligheder for at fange de store Blue Marlin (kendt fra Hemingways Den gamle mand og havet).

Kap Verde er derfor et sandt dykkerparadis. Derfor er dykning så populært. Globetrottere elsker at besøge uberørt natur, som ikke er spoleret af turisterne, og på rejser Kap Verde kommer man faktisk til et øde område, hvor man kan lære øerne og havet omkring dem at kende.

Apollo rejser fra Aalborg, Karup, Billund og København til Kap Verde i perioden 24. oktober 2018 til 10. april 2019 og til priser fra DKK 6.098,-/pers. Som introduktionstilbud giver Apollo lige nu DKK 1000,- i rabat pr. person på alle afrejsedatoer.

Kap Verde Komplekset ligger på stranden sammen med ClubHotel Riu Garopa i det sydvestlige hjørne af øen Sal, ved Ponta Preta og 1,5 km fra byen Santa Maria. BOOK NU