rejser til sri lanka, Sri Lanka

Udenrigsministeriet har den 29. maj besluttet at fraråde alle ikke-nødvendige rejser til Sri Lanka frem til og med den 31. august. Det gør vi ud fra et forsigtighedsprincip, der handler om at minimere risikoen for, at danskere bliver smittet med COVID-19 i udlandet for derefter at tage smitten med hjem til Danmark.

rejser til sri lanka, Sri Lanka

Rejser til Sri Lanka byder på frodig natur, et farverigt folk, endeløse strande og en kulturarv på flere tusind år – Vi skræddersyr din rejse til Sri Lanka

På en rejse til Sri Lanka bliver du mødt af frodig natur, farverigt folkeliv, kilometerlange strande og en kulturarv på flere tusind år – Bestil hotel i Sri Lanka her!

Rejser til Sri Lanka Sri Lanka bliver mere og mere populært og du har sikkert læst om denne skønne kulturelle ø, med vilde elefanter, i det indiske ocean eller fået anbefalet landet af venner og bekendte og du er nu i gang med, at planlægge din rejse til Sri Lanka – Det er i hvert fald typisk derfor man ender her på sri-lanka.dk :O)

Rejser til Sri Lanka byder på mange uspolerede naturoplevelser. De brusende vandfald løber uforstyrrede ned over stierne. Bjergsiderne er dækket af frodige te-plantager, og i toget kan du sidde med fødderne dinglende ud af døråbningen, mens du nyder udsigten.

Rejser til Sri Lanka ★ Grupperejser med dansk rejseleder eller rejser på egen hånd ★ Oplev de mange muligheder i Sri Lanka ★ UNESCO, hvalsafari og mere

Når du rejser med Bravo Tours til Sri Lanka, flyver du med Turkish Arilines. Der er flyskifte i Istanbul på både ud- og hjemrejsen. Der kan forekomme yderligere tekniske mellemlandinger. Bagage På rejsen til Sri Lanka må medbringes et stk. bagage på maksimalt 30 kg + 1 stk. håndbagage på maksimalt 8 kg pr. person. Ankomst til Sri Lanka

Tager du til Dambulla nordøst for hovedstaden Colombo, finder du eksempelvis et tempel, der er hugget ind i klippevæggen og en samling af usædvanligt smukke buddhafigurer, og sådan fortsætter den ene fascinerende helligdom efter den anden med at vise sig for dig, når du rejser rundt på Sri Lanka og besøger de religiøse vartegn, der samtidig hver især bidrager med en lille bid af

Drømmer du om en rejse til Sri Lanka? momondo søger efter og sammenligner tusindvis af priser på fly til Sri Lanka, så du kan finde de helt rette flybilletter.

rejser til sri lanka, Guide: anbefalede vaccinationer ved rejser til Sri Lanka

De officielle vaccinationsanbefalinger til rejser til Sri Lanka lyder således, at man anbefaler vaccine mod japansk hjernehindebetændelse, hvis man befinder sig i landet i over 4 uger. Jeg vil derfor helt klart anbefale jer, at I kontakter en vaccinationsklinik, og så rådfører jer med dem. De er eksperterne, og det er deres anbefalinger, I skal følge.

Rejser til Sri Lanka På den smukke ø forsvinder tiden, mens sanserne går på den ultimative oplevelse. Interessen for rejser til Sri Lanka er de seneste år steget i takt med at mange charterselskaber tilbyder rejser dertil. Sri Lanka er dog meget mere end blot sol og vand.

Rejser til Sri Lanka – sydøstasiatisk magi Sri Lanka er en pragtfuld ø-stat i Sydøstasien, lige syd for Indien. De smaragdgrønne tropiske skove, flotte strande og meget smukke, grønne landskaber, den gamle, traditionsrige kultur og det imponerende dyreliv – Og så er der selvfølgelig også mulighed for fantastisk surfing!

Rejser til Sri Lanka Af Unitas Rejser. Sri Lanka er en sydasiatisk perle bestående af én større ø samt flere mindre øer. Sri Lanka er markeret på UNESCO´s Verdensarvsliste med hele otte byer og destinationer, herunder Kandy, Polonnaruwa, Dambulla Temple og Horton Plains national park.

Ankomst til Danmark. Afsked med Sri Lanka – Vi rejser mod Danmark – mange oplevelser rigere. Se det detaljerede dagsprogram her. En hjertevarm velkomst. Ayubowan – velkommen til Sri Lanka! Landet er eksotisk, fremmedartet, fuld af overraskelser, ja, et vaskeægte eventyr.

Udenrigsministeriet i København fraråder efter terroraktionerne ”midlertidigt alle ikke-nødvendige rejser til Sri Lanka,” oplyser ministeriet blandt andet. Spies-direktør Jan Vendelbo siger til STANDBY.dk, at Spies’ gæster i Sri Lanka er rejst til lande med rutefly. ”Sri Lanka er et fantastisk rejseland.

Sri Lanka. Rejsepriser.dk leder efter billetter til Sri Lanka hos alle kendte bureauer, hvilket vil sige, at du vil spare en hel del tid blot ved at anvende Rejsepriser.dk til at finde billige flyrejser til Sri Lanka. Vi anvender en avanceret robot til at lede efter de bedste tilbud på

Ønsker I gode rejsetips til Sri Lanka, kan I i denne guide finde vigtige og praktiske informationer, som kan forberede jer bedst muligt på en rejse til landet. Læs bl.a. vores gode råd om, hvordan I beskytter jer mod myggestik, hvordan I søger visum, lidt om reglerne for drikkepenge og meget, meget mere.