rene dif kok, René Dif afslører: Sådan fandt jeg min kæreste …

AQUA-sangeren René Dif afslørede overfor BILLED-BLADET, hvordan han mødte sin kæreste. Viste kæresten frem – Vi har kendt hinanden i fire år og bor sammen, fortalte René Dif, 51, som for første gang viste kæresten Linet Jo, 35, frem til natklub-åbning af Pangea, som Lene Nystrøm ejer.

rene dif kok, HOT NEWS: Bramfri tv

Den 28-årige kok og restauratør Umut Sakarya er den næste i rækken, der til efteråret skal trække i danseskoene til TV2-programmet ‘Vild med dans’. Det afslører TV2. Umut kendes særlig fra DR3-programmet ‘Tyrkersvin’, hvor danskerne mødte ham som en charmerende, dansk-tyrkisk hidsigprop med en forkærlighed for flæsk og brun sovs.

Men Dif ønsker ikke at tiltrække noget særligt. Han leder ikke, lyder hans svar på, hvad rejser til Tibet, meditation og spiritualitet skal give ham. Han vil bare prøve det hele.»Findes det, så har Dif været der. Du siger bare til. Numerologi, feng shui, meditation, alting. Jeg skal lige se, hvad det er. Om det kan noget. Jeg er nysgerrig.

Den 28-årige kok og restauratør Umut Sakarya er den næste i rækken, der til efteråret skal trække i danseskoene til TV2-programmet ‘Vild med dans’. Det afslører TV2. Umut kendes særlig fra DR3-programmet ‘Tyrkersvin’, hvor danskerne mødte ham som en charmerende, dansk-tyrkisk hidsigprop med en forkærlighed for flæsk og brun sovs.

PDF-fil

uddannelse som kok er, at jeg er blevet glad igen efter rigtig mange år i limboland og søgen efter MIG, og hvad der gjorde mig lykkelig – René Dif FÅ 99 GODE RÅD OG VÆRKTØJER, DER RYKKER DINE ELEVER 10 TIPS Bliv verdens bedste faglærer BOOST MOTIVATIONEN Unge brænder for at skabe DIFFERENTIERING Gør forskel på dine elever

Da René Dif blev lidt ældre forsøgte han sig både som konditor, slagter, kok og bager, men gennemførte aldrig nogen af uddannelserne. »Jeg tror, jeg havde for meget krudt i røven på det tidspunkt, men der er ingen tvivl om, at interessen var der,« siger René Dif.

René Dif og Umut vandt Masterchef – Mig og min kok! Her fortæller de, hvad sejren betyder for dem, og hvordan deres venskab har udviklet sig i konkurrencen. HUSK at du på mandag kl. 19 på TV3 kan følge en HELT ny sæson af Masterchef – Grill!

René Dif har selv haft et liv fyldt med medgang og modgang. Han havde en turbulent barndom med intet mindre end otte skoleskift, og han ved, hvordan det er ikke at have nogen at tale med. Derfor har han lavet sangen Vinterbarn, som han vil donere overskuddet af til headspace.

I den brune sovs’ hellige navn døbes Grisen på Nørrebro i København hermed som Danmarks Bedste Bøfsandwich i 2015! I alle tiders stærkeste finalefelt formåede Grisen at skille sig ud, så der var tæt på enstemmighed blandt dommerpanelet under stemmeafgivelsen – og hermed kan den brune røg nu sendes op gennem skorstenen.

rene dif kok, Masterchef Danmark – mig og min kok

I aften kan du se præmieren på Masterchef Danmark – mig og min kok, som er et helt nyt koncept, hvor en madglad dansker bliver sat til, at danne par med en professionel kok. I alt vil de blive inddelt i 6 forskellige par og så går konkurrencen ellers i gang, hvor den professionelle kok, i samarbejde med den madglade dansker, skal lave et utal af lækre retter.

Guldkroen er virkeliggørelsen af en drøm om at lave en vaskeægte dansk kro, som næsten er mere dansk kro end den bedste danske kro, for hver en detalje er gennemtænkt. Fra tapet til stole og borde og menuen naturligvis og ikke mindst drikkevarerne.

DM-DELTAGERE IMPONERER DIF. Under DM i Skills 2019 har en kendt stemme lydt i højtalerne i Arena Næstved. For det er efterhånden blevet en tradition, at René Dif – der er kendt fra den legendariske popgruppe Aqua, men som også er uddannet kok – guider deltagere og publikum gennem konkurrencerne for blandt andre kokke og tjenere.

René Dif har altid sigtet efter stjernerne, selvom han bare var en rod fra Frederiksberg med en kaotisk opvækst i bagagen. Han har gang på gang bevist, at man godt kan flyve, så længe man selv tror på det. Nu vil »brummeren fra Aqua« bevise, at han også kan synge – og endda på dansk

Læs også Forelsket René Dif om forhold til TV-advokat: Vi er kærester Den egentlige gæld i Dif Holding er langt større, nemlig på 10,5 mio. kr. René Dif, som for nylig har fundet sig en advokat-kæreste, satser på en fremtid som kok. Der skal røres en del i gryderne

Maden til din næste fest, event eller begivenhed skal selvfølgelig være i mesterklasse. Lad Mastercooking.dk og René Dif – vinder af “Mig og Min Kok 2015” stå for den kulinariske del af arrangementet. Du kan bestille René Dif til at komme hjem til dig som gæstekok og stå for maden. Eller du kan bestille jeres festmad hos Mastercooking.dk. René Dif tilbyder også at stille op med

Når den nye sæson ‘Vild med dans’ skydes i gang i aften, er den 28-årige kok og restauratør Umut Sakarya en af dem, der trækker i danseskoene. Umut kendes særlig fra DR3-programmet ‘Tyrkersvin’, hvor danskerne mødte ham som en charmerende, dansk-tyrkisk hidsigprop med en forkærlighed for flæsk og brun sovs.

Rene Dif i 2006, hvor poloer, sloidte jeans og pastellyserøde var en af de helt store modediller for mænd. (Foto: All Over)