rødhus strand, Sommerhus 15

Sommerhuset har Internet, Brændeovn, Vaskemaskine og har plads til 8 personer. Læs mere om sommerhus 15-0202 i Rødhus i Nordvestjylland her

rødhus strand, Sommerhus

Sommerhus – Rødhus Strand, Danmark. Loading. Ikke ledig Din valgte periode Mulige ankomstdage. Med dette hus kan du vælge at ankomme på alle ugens dage, ikke kun lørdag som er vores normale skiftedag, så længe du booker i sæson D, E, F eller G. Du

Beskrivelse. Rødhus Strand er lidt “den glemte strand”, den er fuldt ud på højde med Blokhus strand, men adgangsforholdene er ikke helt så gode, det betyder til gengæld færre mennesker og dermed mere plads, og når valget på overnatning er i dette dejlige hus, så er der blot tale om en frisk lille gåtur henover klitterne, før man er på den brede hvide sandstrand.

Rødhus Strand er som de fleste andre strande ved Vesterhavet uroligt lækker. Her er ingen sten eller grus. Det er tilladt at køre i bil på stranden, så det er nemt

PDF-fil

Rødhus Strand Strandfogdensvej fører til stranden ved Rødhus. Se kort. Der må køres og parkeres på stranden. Stranden og bunden Der er en bred sandstrand på alle fire strande. Lokalt kan der være ansamlinger af små sten, skaller og tang i vandkanten.

rødhus strand par42/44 ER der ved at være aktivitet på Rødhus starnd i det gode vejr?? ikke endnu Nøgenbaderen som sædvanlig er orupør Nordstrand staig både først og størst Vi har Preben&Vivi Lige været der og rigtig nydt det gode vejr,lad os nu bare håbe at

Velkommen til Rødhus Klit Camping, som ligger smukt i/ved Pandrup. På pladsen, som er på 0 hektar er der 0 pladser/enheder til din campingvogn, autocamper eller telt. Hertil er der så 0 andre udlejningsenheder. I oversigten herunder, får du et godt overblik på, hvad pladsen tilbyder af faciliteter, aktiviteter og andre services. Til højre kan du se de kontaktinformationer, som pladsen

Admiral Strand Feriehuse Husnr. 65163. Beliggenhed: Rødhus, Nordjylland. For 7 personer. Der er Pejs/brændeovn og Gratis internet.

Rødhus nudist strand, Kør ned på stranden fra Rødhus, drej til venstre sydpå. Efter nr 2 vandløb starter nudist området, nemt at kende da militært område er lige bagved klitterne. (de gule skilte)

rødhus strand, Strandhus

Strandhus BL954 til leje Rødhus. Book sommerhus tæt på stranden til 6 Rødhus. Se udvalg af strandhuse og sommerhuse til leje Blokhus. Lej et sommerhus kun 275 m fra stranden Rødhus.

Rødhus tilbyder fredelige og rolige omgivelser, der appellerer til afslapning, leg med børnene eller skønne udflugter med hele familien. Naturen omkring Rødhus består hovedsagelig af kuperede klit- og hedelandskaber med fyrreskov. Rødhus Strand er en dejlig sandstrand, hvor bilkørsel er tilladt.

Klik her og sammenlign 15 ferieboliger Fra 0 udbydere Rødhus Strand! Find fantastiske ferieboliger og spar op til 40 % med HomeToGo!

De 148 ferieboliger, der ligger i tilknytning til centeret, ejes fortsat af Rødhus Strand ApS. De er under renovering og vil blive solgt i etaper. De første sættes til salg her i april.

Rødhus Strand 2001 – panorama – Livredning.DK

Kontaktinformation på Ejerforeningen Rødhus Strand Med Begrænset Ansvar Pandrup, telefonnummer, adresse, se information for firmaer.

DanCenter House no. 30294. Location: Rødhus Strand, Jammer Bay, Northern Jutland, Denmark. For 12 persons. There are Swimmingpool and Whirlpool.

Generelt: Rødhus Strand klub i Aalborg . Oprettet og modereret af Sommer. Virtual søgning er ok. Corona smitter ved fysisk kontakt. Det kan også smitte ved kortere afstande. Så vent til coronasmitten er over. Selv om du er rask kan du stadig bære smitten og dermed smitte andre. Du