ry avis, Forside

I hjertet af Ry, på hjørnet mellem Klostervej og Kyhnsvej, finder du Kandis – specialbutikken, hvor du kan få (næsten) alt, hvad hjertet begærer, uanset om du er til håndlavet chokolade, gourmetlakrids, lokale såvel som internationale specialiteter, vine fra alle verdens kontinenter eller smukt brugskunst.

ry avis, Midtjyllands Avis i Ry, Skanderborgvej 9

Midtjyllands Avis i Skanderborgvej 9 med telefonnummer +4586891188, adresse og interaktivt bykort

Dom afsagt i Ry-sagen 04. 05 2017 Torsdag blev der afsag dom i den såkaldte Ry-sag, hvor fire drenge på 15 og 16 år bl.a. stod tiltalt for at have kastet to antændte

Midtjyllands Avis Klostervej 8D i Ry N, ☎ Telefon 86 82 13 00 med Kørselsvejledning. Midtjyllands Avis er en moderne medievirksomhed med dagblade, ugeblade, radiokanaler og flere digitale platforme.

Avis: 16-årigt brandoffer fra Ry har tidligere været udsat for vold For to år siden blev en 15-årig dreng idømt 40 dages betinget fængsel for trusler og vold mod brandoffer. Danmark 9. feb. 2017 kl. 10.52. Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst. Giv artiklen som gave.

I dag blev der afsag dom i den såkaldte Ry-sag, hvor fire drenge på 15 og 16 år bl.a. stod tiltalt for at have kastet to antændte flasker med benzin mod en anden dreng på 16 år. Retten i Horsens har domsforhandlet sagen over to dage, den 18. april og den 1. maj, og i dag

Ry Kunstforening holder for 16. gang deres store årlige Sommerudstilling i weekenden den 30. og 31. maj i Ry hallerne. Den foregår i Hal C hver dag fra kl. 11.00 til 17.00. Holdet der udstiller i år, består af 18 vidt forskellige og meget dygtige kunstnere.

Ry Det startede med, at AURA spurgte Kvickly Ry, om man ville samarbejde om en delebil. Bestyrelsen i Kvickly var i tvivl, og spurgte derfor sine kunder på Facebook. Et klart flertal på 60 procent sagde ‘Ja tak’. “Vi har gennem mange år støttet forskellige lokale tiltag, som skal gøre Ry

RY: Ry Vinterbadeklub er navnet på en nystiftet forening, der blandt andet arbejder på at få opstillet en flydende sauna. – Der er to lokale vinterbadeklubber, men de har begge lukket for tilgang. Derfor har vi stiftet den nye forening, fortæller initiativtager Maria Temponeras.

ry avis, Dagli’Brugsen

Dagli’Brugsen er dit lokale supermarked med hverdagsvarer til fair priser! Se åbningstider og find de seneste tilbud her.

Avis: 16-årigt brandoffer fra Ry har tidligere været udsat for vold For to år siden blev en 15-årig dreng idømt 40 dages betinget fængsel for trusler og vold mod brandoffer. Danmark 9. feb. 2017 kl. 10.52. Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst. Giv artiklen som gave.

Fra venstre: sognerådsformand Ove Skov, direktør Axel Abildskov Nielsen, postmester Nørgaard, chefredaktør Svend Sørensen, gårdejer Jørgen Nielsen fra Firgårde Møllegård og Højskoleforstander Terkelsen. Stedet er muligvis Agnetevej 12 i Ry. Fotograf: Silkeborg Avis Foto (Ry Lokalarkiv)

»Vi var til stede ved Ry Marina tidligere, da der angiveligt var en mand, som var kæntret med sin båd. Han havde besvær med at komme op af vandet, om det er fordi, han gik i panik eller fik et anfald, kan vi ikke sige,« siger vagtchef Jeppe Thranum. I forbindelse med kæntringen har politi, ambulance og en redningshelikopter været på stedet.

Her finder du de seneste artikler om Ry på information.dk. Det er de kreative, kommunerne vil have fat i. Det er tandlægen, kunstneren, musikeren, arkitekten og universitetslektoren, ham med de gode lønninger og spændende job.

Balancen Bæredygtige livsstilsboliger i Ry. Introduktion Balancen er PensionDanmarks nye livsstilsboliger i Ry for voksne mennesker 50+, der ønsker at bo og leve bæredygtigt.

Midtjyllands Avis; Nordjyske Stiftstidende – sammenlægning af Aalborg Stiftstidende, Vendsyssel Tidende (incl. VT Skagens Avis og VT Frederikshavns Avis), Fjerritslev Avis og Løgstør Avis. Regional-Avisen Lørdag – dækker sydsjælland. Ringkjøbing Amts Dagblad – oplag ca. 11.400.

Oversigt – Seneste dødsfald – afdøde.dk leverer danske dødsannoncer til aviserne og på internettet.