Rygestop App

Her finder du hjælp til rygestop og rygestop fordele

Man kan til dette benytte sig af en rygestop app, der findes forskellige på App markedet som hjælper sig og husker sig på hvorfor man vil et rygestop! Dette er selvfølgelig den billigste metode og nok også den sundeste da man ikke tilføjer kroppen former for stimulans imens man prøver at blive røgfri.

Rygestop-app hitter hos unge - Kræftens Bekæmpelse

Rygestop app med hypnose – mindly.dk

En rygestop app med hypnose er den bedste, moderne måde at overvinde smøgerne. Nikotinplastre og dampcigaretter har helt sikkert en virkning, men fælles for dem er, at de aldrig fjerner afhængigheden.

App hjælper med rygestop | Mobilsiden.dk

Rygestop – røgfri på en time Health & Fitness

App release that improves performance, provides several new options. If you are iPhone and iPad owner,you now can download Rygestop – røgfri på en time for $33.99 from Apple Store. The application is designed for use in English language.

XHALE er blandt verdens bedste apps - Kræftens Bekæmpelse

E-kvit – Gratis rygestop-app – Assens Kommune

E-kvit – Gratis rygestop-app Du skal være opmærksom på, at udbyderen af servicen sætter en eller flere cookies på din computer, når du trykker på afspil video. Læs om cookies .

‎e-kvit on the App Store

Rygestop-app med klaverspil og »god energi« | NetAvisen

Danskerne kan nu bruge deres smartphone i kampen mod smøgerne. Quit smoking er navnet på en ny app, der kombinerer klavermusik og rygestop. »Musik er ikke andet end vibrationer, så hvorfor ikke indkode musik med intentioner.« Dette var tankerne bag rygestop-initiativet, lavet af Burt Goldman.

App skal guide dig gennem rygestop - MX.dk

Jeg har en plan med Explain Everything – skoletubeguide.dk

I dette forløb skal eleverne lave en plan, som de kan opfinde og forklare, som var de selv Egon Olsen fra Olsen-banden. Til opgaven skal der udover et pengeskab fra Franz Jäeger også bruges redskaber til at tegne, forklare, optage, vise og animere, hvilket et værktøj som Explain Everything er perfekt til.

‎e-kvit on the App Store

‎e-kvit i App Store

‎E-kvit er en rygestop-app, som er udviklet af Kræftens Bekæmpelse til at hjælpe dig igennem dit rygestop. Appen følger dig fra forberedelsen, til du er helt røgfri. Ved at bruge dine oplysninger skræddersyes forløbet nøjagtigt til dig og dine behov.

Price: 0

Xhale – Rygestop - Android Apps on Google Play

HelloMind.

Du skal altid vælge dit vigtigste problem. Med enkle spørgsmål guider app’en dig igennem til den rigtige behandling eller Booster. Det er faktisk en vigtig del af processen. For når du bevidst har defineret problemet, kender din underbevidsthed også løsningen.

Brug applikationer som hjælp til ryge-stop | Mobilsiden.dk

Rygestop-beregner – Find ud af hvor meget – nicorette.dk

Brug din rygestop-beregner til at finde ud af, hvor meget du kan spare, og brug det som en ekstra gulerod til at gøre noget fantastisk – nemlig at holde helt op med at ryge. Regn ud, hvad du kan spare. Rygestop-beregner. Hvor mange cigaretter ryger du i gennemsnit om dagen?

XHALE on the App Store

10 gode råd til rygestop – nicorette.dk

10 gode råd til rygestop. Vi forstår, at en af de største udfordringer, du kan komme ud for, er at holde op med at ryge. Disse gode råd til at holde op med at ryge hjælper dig med at blive på sporet og bevare motivationen. Tip 1: Planlæg, hvornår du vil holde op.

App skal guide dig gennem rygestop - MX.dk

Lav en rygestopgruppe – Nicotinell

4 karaktertræk ved personer, der lykkes med deres rygestop Mange mennesker forsøger at stoppe med at ryge, men falder i igen og igen. Men det er muligt at lykkes med sit rygestop.

Quitty for Android - APK Download

e-kvit – Free Android app | AppBrain

e-kvit: Free Android app (2.5 ★, 10,000+ downloads) → Get help to stop smoking, E-kvit er en rygestop-app, som er udviklet af Kræftens Bekæmpelse til at hjælpe dig

2.5/5(80)

Quitty for Android - APK Download

e-kvit for Android – APK Download – apkpure.com

E-kvit er en rygestop-app, som er udviklet af Kræftens Bekæmpelse til at hjælpe dig igennem dit rygestop. Appen følger dig fra forberedelsen, til du er helt røgfri. Ved at bruge dine oplysninger skræddersyes forløbet nøjagtigt til dig og dine behov. Hver dag modtager du støttende beskeder, som gør det lettere at blive røgfri.

Smooff Rygestop on Vimeo

Rygestop via telefonen – E-kvit – odense.dk

Rygestop via telefonen – E-kvit Hvis du vælger dette rygestopsforløb, som foregår via din smartphone, så er hjælpen altid lige ved hånden. Med e-kvit er du i gang med dit ryge- eller nikotinstop, ligeså snart du har hentet app’en til din smartphone!

Apps fra Københavns Kommune

Rygestop? andre der er igang? - Skrevet af Rotterne ~ Fru Får

Quitty for Android - APK Download

Nirojan.dk

e-kvit on the App Store

e-kvit i App Store

Rygestop - Guldborgsund Kommune

Lydbøger til personlig udvikling - Hjælp til vægttab, stress, rygestop, flyskræk ...

Podcast #147- Rygestop app og robotter der ser Youtube - ELEKTRONISTA

Røgfri i 2016? | Vallensbæk Kommune

Apps i Københavns Kommune

App skal guide dig gennem rygestop - MX.dk

App skal guide dig gennem rygestop - MX.dk

7 måder til at gennemføre dit rygestop - MX.dk

App kan hjælpe unge rygere med at stoppe deres rygevaner