Rygning Af Dyrekølle

Velkommen til Jysk Småbådsfiskeklub

Småbåds fiskeri i Jylland. Hej Sako. Jeg vil også holde mig langt fra tør saltning. Jeg laver en blanding som er 120g salt, halv nitritsalt og halv alm salt 20 g sukker pr liter vand, og så ca 1 l vand pr kg kød ( ikke mindre) Det skal selvfølig være dækker.

Rygning af kød og fisk

Koldrøget dyrekølle – Forside

Koldrøgning af Dyrekølle . Udben dyrekøllen, men lad skankebenet blive siddende på. Drys salt i bunden af et rustfrit stålfad, læg dyrekøllen på og dæk den med salt. Lad den salte i 20 døgn, men tag den op hver 2-3 dag og læg den igen i salt, så den er dækket.

Rygning af råvarer | Mr. X

Røgning terminologi – saltning

– marinering af råvaren i en salt og sukkeropløsning. Her følger en opskrift på en basis saltlage: 150 gram køkkensalt 75 gram sukker 1 liter vand Lagen skal blandes godt op i en beholder lavet af glas, plast, keramik eller rustfri stål. En aluminiumbeholder er ikke godt at bruge.

Om rygning eller røgning

Jægeren | Østjyskvildt

Nogle gange kan en afregning forekomme for lav, og man kan have en fornemmelse af at være blevet snydt. Det er dog vigtig at have i mente at det her er fødevarer af høj kvalitet, som skal sælges. Fødevarer, der skal serveres på store vildtbuffeter på kroer …

Billeder

Koldrøgning af dyrekølle

Koldrøgning af dyrekølle: www.danishoutdoor.dk. Dyrekølle og kødstykkerne fra kronhjortkølle behandlede vi på følgende måde: – Tørsaltning i fødevaregodkendt plastkar i 15 døgn – Udvandning i koldt vand i 1½ døgn – Tørring i 7 døgn i flueskab. – Koldrøgning i 2 døgn – …

Tomatbrød

Saltning og røgning – Mange lækre opskrifter plus forslag

SALTNING OG RØGNING er skrevet af Preben Madsen, som har restauranten på Sønderskov Slot. Preben har i mere end 20 år eksperimenteret med røgning og er en god repræsentant for den traditionelle måde at røge på. Bogen indeholder anvisninger om kold- og varmrøgning.

Tomatbrød

Saltning – smaabaadsfiskeri.dk

Nitrit er et vigtigt konserveringsmiddel, fordi det hæmmer væksten af den farlige bakterie Clostridium botulimum, som kan give dig pølseforgiftning (også kaldet for botulisme). Nitrit beskytter dig altså mod at få pølseforgiftning af den mad, du spiser.

Forside

Rygning Af Dyrekølle – ZapMeta Søgeresultater

Info på rygning af dyrekølle. Få resultater fra 8 søgemaskiner!

Tomatbrød

Røge / Ryge opskrifter – pølseopskrifter / opskrifter på

Her finder du en stor samling med røgeopskrifter og pølseopskrifter. Røge og pølse opskrifter mm.. 1 : 2 Røgeopskrifter mm. Link herunder er til, skaal-um.dk

Tomatbrød

Sådan ryger du selv maden derhjemme – politiken.dk

 ·

Det spark fik han i form af et røgkursus til sin 60 års fødselsdag for to uger siden. »Oppe i Munkebo, hvor jeg har sommerhus, har de traditionelt fanget masser af ål, så det er for at ryge de ål, vi selv fanger. I dag får vi røget dem ude i byen, så vi kan spare masser af penge, måske en 300-400 kroner«, siger han.

Hindbærkaviar

Sundfisker.dk – Blog : Koldrøgning

Afhængig af smag udvandes filleterne i alt fra 15 minutter til flere timer. 5 timers saltning og 20 minutters udvandning er ikke helt skævt, men prøv dig frem til du synes du er tilfreds med resultatet. [TIP: du kan skære en tynd skive af kødet og prøvesmage] Efter udvandingen skal du tørre vandet af fisken med et rent viskestykke.

Hanne K’s verden: Grillet dyrekølle, portobellosvampe

May 04, 2009 · Marinade til langtidsmarineret dyrekølle – se her. I kuglegrill grilles køllen ved indirekte varme i ca 1½ – 2 timer. Sæt en drypbakke under stegen med lidt vand, rødvin, løg og rosmarin i. Grill til en kernetemperatur på ca 58-60 grader og hviler efterfølgende 20-30 minutter dækket af …

Røgning af fasan- og andebryster – den ultimative snack

Af Redaktionen. Vores nabo har været i færd med at rydde op i sin fryser, og på bunden af den fandt han fire vildænder og en fasan. De havde vist ligget der et godt stykke tid, så han mente, det måtte være på tide at få gjort noget ved det, hvis ikke det hele skulle ende i skraldespanden.

Koldrøgning på grillen – weber.com

Antænd smuldet, og luk låget. Læg kødet på risten, når røgen begynder at ulme. Røger du på en kuglegrill eller smoker, skal kødet lægges på, når røgen begynder at sive ud af grillens topspjæld. Hvis det blæser, kan du lukke topspjældet næsten helt i. Røgningen kan variere fra få timer op til 3 uger afhængig af råvaren.