saltsyderi, Læsø Saltsyderi, Læsø

Kontaktinformation på Læsø Saltsyderi Læsø, telefonnummer, adresse, se information for firmaer.

saltsyderi, Blokhus salt

Blokhus salt er et lille saltsyderi som ligger ved Blokhus i Nordjylland. Vi syder salt af det rene Vesterhavs vand. Vi har konstrueret et anlæg som bruger solvarme.

Har du glemt, at købe salt til dit æg – kan du nu købe i Læsø Saltsyderi’s webshop I rekonstruerede træhytter viser man det ældgamle håndværk med at syde og udvinde salt, som det er foregået på øen siden middelalderen.

Saltsyderen, Nørre Asmindrup, Vestsjalland, Denmark. 58 Synes godt om · 1 taler om dette. Denne side er lukket og der henvises til

Oprindeligt døede saltproduktionen ud, fordi Læsø blev tømt for brændsel til brug i saltsydningen. I dag er skoven genetableret, og da der igen er store skovarealer på Læsø, er saltsydningen dermed også genoptaget på Læsø Saltsyderi, der desuden er en turistattraktion, hvor det

Læsø Saltsyderi er et levende museum hvor der fremstilles sydesaltet efter ældgamle metoder i en rekonstrueret Sydehytte. Det mineralholdige havsalt er et eksklusivt produkt, som i dag sælges. I Læsø Saltsyderi vises arbejdsgangen, som den må have set sig ud i middelalderen.

Saltsyderi. februar 21, 2018 august 17, 2018. Billede Naturoplevelser. februar 21, 2018 august 17, 2018. Billede Bouet. Søg. Søg efter: Følg blok via email. Enter your email address to follow this blog and receive notifications of new posts by email. Slut dig til 1, der følger denne blog.

– Med besøg på det berømte Saltsyderi Vi kører nordpå med en lille pause undervejs til Frederikshavn, hvor der er afgang med færgen før middag. Under overfarten nyder vi vores medbragte frokostpakke. Sejladsen tager 1 ½ time. Læsø er den største ø i Kattegat,

Oplev den charmerende natur, tanghuse, saltsyderi. Der er arrangementer på Læsø flere gange om året, fx. Jomfruhummer Festival, Havnefest, dyreskue og meget mere. LÆS MERE. NORDIC ICE GAMES 2020. ISTØLT Frederikshavn.

saltsyderi, laesohouse – Sommerhus på Læsø tegnet af arkitekt …

Saltsyderi. februar 21, 2018 august 17, 2018. Billede Naturoplevelser. februar 21, 2018 august 17, 2018. Billede Bouet. Søg. Søg efter: Følg blok via email. Enter your email address to follow this blog and receive notifications of new posts by email. Slut dig til 1, der følger denne blog.

Læsø saltsyderi er et must-see på Læsø, og når man er i området skal man også smutte en tur forbi Storhaven, som er en gård med mange forskellige mere eller mindre fritgående dyr. Vi sætter os ud i el-bilen parate til at komme afsted, og så vil den dælme ikke starte!

På din tur rundt på øen kan du blandt andet besøge det kendte Læsø Saltsyderi, som har genskabt den historiske saltproduktion på Læsø. Lej sommerhus på Læsø og besøg øens charmerende museer som Læsø Museum i Museumsgården “På Lynget”, der er et frilandsmuseum på sit oprindelige sted.

In 1998 Læsø Saltsyderi was extended with a large double hut, which is a reconstruction of a building that was excavated on Langerøn. Salt and psoriasis. It’s a well-known fact that saltwater treatment helps to alleviate and soothe the skin condition called psoriasis.

L%c3%a6s%c3%b8+saltsyderi+l%c3%a6s%c3%b8/67050413 – firmaer, adresser, telefonnumre.

I 1991 blev der for første gang i mere end 400 år opført et nyt saltsyderi. Tanken bag det var at genoplive og formidle historien om fortidens store erhverv. Men ideen viste sig at være så god, at syderiet i dag er vokset til et større og meget spændende formidlingscenter, der også har en egentlig produktion af sydesalt på ca. 70 t

Læsø Saltsyderi skal levere fem tons salt årligt til Arla og øger samtidig saltproduktionen fra 40 ton til 45 ton om året. Lurpak under pres “Forbrugerne ved, at Lurpak er et kvalitetsprodukt, men det er nødvendigt at styrke selv en klassisk mærkevare som Lurpak.

Besøg Læsø Saltsyderi, hvor sydehytterne er åbne hele året rundt. Her kan I – helt gratis – følge fremstillingen af øens hvide guld og måske deltage i en rundvisning på stedet. I saltsyderiets butik kan I købe den berømte flagesalt samt spændende kryddersalte og saltholdige produkter til kroppen.