sende faktura ean, Fakturering og EAN

EAN-nummeret bruges, når en virksomhed skal sende en elektronisk faktura til det offentlige. Husk at angive korrekt EAN-nummer. Ellers kommer fakturaen ikke frem til rette modtager i Helsingør Kommune. Det er virksomhedens ansvar at få oplyst korrekt EAN-nummer. Tag kontakt til den enhed, der har bestilt varen, hvis der er tvivl om EAN-nummeret.

sende faktura ean, E

Alle faktura til Miljøstyrelsen skal sendes elektronisk og være påført et EAN-nummer. For at kunne sende en faktura elektronisk, skal den påføres et såkaldt EAN-lokationsnummer. EAN-lokationsnummeret er et entydigt nummer, der fungerer som elektronisk adresse på modtageren.

Når du nu opretter en faktura i systemet, og vil sende den afsted, får du muligheden for at sende fakturaen som en EAN-faktura, ved at trykke på ‘Mere’ og ‘Send med EAN*. Når du vælger at sende med EAN, så bliver du bedt om at udfylde et EAN-nummer, hvis du ikke allerede har skrevet et EAN-nummer på klientens profil.

Betaling af faktura foretages på forfaldsdagen, men DSB kan ikke garantere samme modtagelsesdag hos Leverandør. Elektronisk fakturering til DSB: DSB er, som selvstændig statslig ejet virksomhed, forpligtet til kun at modtage elektroniske fakturaer via EAN-numre. DSB’s indenlandske leverandører skal kunne sende OIOUBL Faktura og Kreditnota.

Du skal bruge Movias EAN-nummer: 5798 0000 16798, når du skal danne en elektronisk faktura. Navn på den, der har bestilt varen/ydelsen Det er den medarbejder i Movia, der har bestilt varen/ydelsen, som konterer fakturaen og sender den til betaling.

Du finder oversigten over alle EAN-numre her. Sådan sender du en elektronisk faktura: Via virk.dk; Via virksomhedens eget økonomi- og fakturasystem; Er du i tvivl om, hvem du skal sende den til eller kan du ikke finde afdelingen på listen, kan du kontakte de medarbejdere, du normalt handler med.

EAN-nummer. Når en virksomhed skal sende en faktura til en offentlig institution, skal virksomheden bruge den offentlige institutions EAN-nummer, da fakturaen skal sendes digitalt. Et EAN-nummer er et elektronisk nummer, der identificerer eksempelvis modtager, leveringssted, varelager eller butik. Læs mere om EAN-nummer her.

EAN-fakturering. Send dine faktura elektronisk til det offentlige eller andre virksomheder, som benytter sig af NemHandel. Hvis du ønsker, at sende til andre EAN-netværk, har vi også lavet integration med Sproom. Andre fakturerings funktioner inkludere bla.

Her kan du, som leverandør Viborg Kommune, indtaste faktureringsoplysninger, og på den måde sende en elektronisk faktura. Denne blanket kan kun bruges til at sende fakturaer til Viborg Kommune – ikke til andre offentlige myndigheder.

sende faktura ean, AAU håndbogen

En faktura er et dokument, som vi modtager fra en leverandør på en modtaget vare eller ydelse. En kreditnota er et dokument vi modtager, når vi skal have nogle af pengene retur igen, fx hvis der er fejl i den leverede vare. De danske leverandører skal sende en e-faktura til et af AAU’s EAN-nr.

Elektronisk faktura. Faktura sendes i UBL-format til EAN 57 900 016 888 75. På hjemmesiden www.spoom.net kan du læse om hvordan du gratis kan sende en elektronisk faktura.. Firmanavn: FrederiksborgCentret E-mail. Fakturaen kan sendes som en vedhæftet PDF eller TIF til [email protected] Firmanavn: FrederiksborgCentret Hvis du anvender e-conomic kan du på debitoren indtaste EAN

Et EAN nummer er et 13-cifret tal, der identificerer indehaveren. Det kaldes også GLN-nummer, men i Danmark kalder de fleste det stadig EAN-nummer. Fakturaer til offentlige institutioner skal sendes digitalt som en e-faktura, men flere og flere store virksomheder benytter også EAN.

DEAS anvender elektronisk fakturering. Det betyder, at du som leverandør kan sende fakturaer og kreditnotaer til vores EAN/GLN-nummer i fakturaformatet OIOUBL. DEAS’ EAN/GLN-nummer er 5790002305504 Download ark om de oplysninger, der er obligatoriske i en e-faktura til DEAS. Særligt ‘Købers ordrenummer’ er vigtigt at indtaste på fakturaen.

E-faktura og EAN-numre E-faktura og EAN-numre. Alle offentlige myndigheder er gået over til at modtage og sende fakturaer elektronisk. Det betyder, at alle virksomheder, der sælger til det offentlige, skal sende deres fakturaer i elektronisk format.

EAN-nummer. Når en virksomhed skal sende en faktura til en offentlig institution, skal virksomheden bruge den offentlige institutions EAN-nummer, da fakturaen skal sendes digitalt. Et EAN-nummer er et elektronisk nummer, der identificerer eksempelvis modtager, leveringssted, varelager eller butik. Læs mere om EAN-nummer her.

Hvis din virksomhed allerede kan afsende elektroniske fakturaer, kan I sende faktura til os via EAN nummer 5790002109942. Vores CVR-nummer er 10430410. Hvis din virksomhed ikke kan afsende elektroniske fakturaer endnu, har I mulighed for at sende en elektronisk faktura via fakturatjenesten Sproom. Følg guiden og læs mere om Sproom her.

Når du skal sende en faktura til os, skal du bruge vort CVR.nr. 29 18 98 11 samt et EAN-nr. på den afdeling eller institution, der har handlet hos dig. Du kan finde vore EAN-numre via