senzone silkeborg, Senzone, Nørreskov Bakke 14, Silkeborg (2020)

Kære Senzone 1000 tak for jeres støtte til Pink Cup i Silkeborg Ry Golfklub den 19.05.17. Vi havde en fantastisk Pink dag og samlede 95.340 kr ind til kampen mod brystkræft, Kræftens Bekæmpelse Senzone

senzone silkeborg, Sportstjerne får hjælp til sine kæmpe fødder i Silkeborg

SILKEBORG Kasper Skaarup fra Senzone kom på noget af en opgave, da kæmpen Andreas Knappe på 206 centimeter, en kampvægt på 146 kilo og en størrelse 53 i sko, en dag stod i butikken på grund af fodproblemer. Andreas Knappe skulle have hjælp. Fødderne gjorde ondt. Og det var Kasper Skaarup, der som specialist i fødder skulle hjælpe ham.

SenZone in Silkeborg 8600 – virksomhedsprofil, telefonnummer, adresse, postnummer, kort med mere

Hos Senzone i Silkeborg elsker de fødder, og det har de gjort i fire generationer. Den familieejede virksom har specialiseret sig i at lave forskellige slags fodtøj, der kan hjælp folk til sundere fødder. Læs også Kina elsker Randers: Kopierer midtby seks steder i landet

Information om virksomheden Senzone ApS i Silkeborg Kommune, af virksomhedsformen anpartsselskab, der arbejder indenfor branchen fremstilling af medicinske og dentale instrumenter samt udstyr hertil. Se selskabets regnskaber, ejere og udvikling. Selskabets formål er produktion og salg samt hermed beslægtet virksomhed.

Senzone in Silkeborg, reviews by real people. Yelp is a fun and easy way to find, recommend and talk about what’s great and not so great in Silkeborg and beyond.

Sted: Sensommervej 34D 8600 Silkeborg Denmark

Arcade in Silkeborg, Region Midtjylland

Udover Silkeborg har Senzone også værksted i Herning, som Kasper er ansvarlig for. To dage om ugen – tirsdag og torsdag – passer han gesjæften der. Det tager tre et halvt år at blive ortopædisk skomager. Kasper Skaarup stod i mesterlære hos faderen Brian Skaarup.

I Danmark, er Fodslaw-silkeborg.dk rangeret som 285.236, med et estimeret månedligt besøgsantal på < 300. Klik for at se andre data omkring dette website.

senzone silkeborg, www.Fodslaw

I Danmark, er Fodslaw-silkeborg.dk rangeret som 285.236, med et estimeret månedligt besøgsantal på < 300. Klik for at se andre data omkring dette website.

Free Shipping Worldwide – All duties paid.

Se Brian Andersens profil på LinkedIn – verdens største faglige netværk. Brian har 2 job på sin profil. Se hele profilen på LinkedIn, og få indblik i Brians netværk og job hos tilsvarende virksomheder.

Stilling: Psykomotorisk Terapeut hos

SENZONE ApS – Silkeborg – 86 82 20 12 – Medicinske og dentale instrumenter samt udstyr hertil | YellowPages.dk

Phytokost – A. Andersens Vej – +45868187 – Silkeborg, Danmark anmeldelser og oplevelse af de lokale. Find de bedste lokale restauranter, barer, cafeer, saloner m.m. på Tupalo

Klinikken er endvidere aktiv i flere videnskabelige undersøgelser både lokalt på Regionshospitalet Silkeborg og i samarbejde med andre hospitaler i Region Midtjylland. Læs mere om Idrætsklinikken på Regionshospitalet Silkeborg. Klik her. Senzone er en dansk virksomhed startet i 2008.

Se her hele listen af vores bedste healere Silkeborg og deres omgivelser anmeldt ved StarOfService samfundet fra Silkeborg – Midtjylland. Vil du vide hvem der er i top 100 ?

Du er ikke logget korrekt ind! Collapse sidebar