single aktiviteter, SingleRejser er også solorejser. Rejs med andre

SingleRejser er til dig, som vil rejse med andre i stedet for at tage en solorejse. Hyg dig på rejsen med andre singler. Læs mere!

single aktiviteter, Fantastisk singleferie med børn på Club La Santa

Mange instruktioner og aktiviteter kræver en alder på minimum 15 år. Dette betyder, at fra 15 år og opefter er der adgang til de fleste aktiviteter og instruktioner, og man deltager sammen med voksne. I tillæg har vi aktiviteter kun for teenagere, såsom styrketræning og fitness, afhængigt af sæsonen.

Klik – her – eller under teksten for at komme videre. Single 60+ Kultur Billeder og video fra foreningens mange aktiviteter. Klik på datoen og se billede(r) eller video.

Singlerejser – en trend der vokser Singlerejser og singleferie er en trend der vokser overalt, også på Club La Santa.. Club La Santa er et ferieparadis, med sport og motion, wellness, sundhed og masser af sociale aktiviteter, i et behageligt varmt klima hele året rundt.

Her er 12 sjove aktiviteter, du kan kaste dig ud i Selvom du ikke skal ud at rejse, kan du sagtens få en oplevelsesrig sommer. Vi har samlet en håndfuld gode ideer til, hvad du skal bruge din sommerferie på.

Er du enlig og har du lyst til at komme ud og møde andre mennesker, er du velkommen i spiseklubben. Du finder os hver anden mandag i ulige uger på Rørmosecentret, Rørmosevej 2,

Single camping med eller uden børn er mere populært end nogensinde. Ferieformen med fokus på hygge, aktiviteter og sociale arrangementer hitter blandt de deltagende år efter år. De mange aktiviteter og nye legekammerater bringer det sociale i fokus og venskaber knyttes på kryds og tværs.

SOMMERHØJSKOLE Korte højskolekurser for voksne – Design Dit Eget Kursus kursusperioder. Du kan tage på sommerhøjskole i uge 28, 29, 30 og 31 (kursusstart søndag og afslutning lørdag). OBS! Vores Design Dit Eget Kursus er UDSOLGT. Her får du muligheden for selv at sammensætte din egen aktive sommerferieuge på Oure Højskole.

April: Lørdag, den 04.04. Kl. 17.00-23.00: Forårsfest Klostergadecentret, Klostergade Medlem 60,-. ikke medlem 110,- menu 60,-, Fredag, den 17.04. Kl. 13.30

single aktiviteter, Underholdning på Oslobåden

Der er masser af aktiviteter om bord for store og små – lige fra en Pirate’s Club til konkurrencer og spil! Ekstra aktiviteter i ferierne. Faciliteter om bord. Overnatning. Der er mulighed for at vælge mellem mange forskellige kahyttyper på vores skibe, der sejler mellem Norge og Danmark.

Nyd ferien og de mange aktiviteter på Feddet Strand i denne campinghytte med plads til 5 pers. Hytten er moderniseret og er på 15 m2. Se mere her.

Aktiviteter. Masser af børnevenlige og sjove aktiviteter for hele familien. Natur. Storslået naturområde rundt om campingpladsen. Tæt på København. Kun 50 min. kørsel fra København. Gratis WiFi på hele pladsen. Feddet Strand Resort. Feddet 12 DK 4640 Faxe Tel +45 56 72 52 06

Aktiviteter i Vrangeskov Vrangeskov indbyder til masser af aktiviteter. I skoven nord for Haraldstedvej kan du køre MTB. Ved søen kan du bade og sejle. Den europæiske fjernvandrevej E6 går igennem skoven, og langs søbredden kan du følge en helt ny oplevelsessti. En balancebane og en hemmelig sti er anlagt specielt til børn.

Single Rock Cafe København Singlesex.dk SinglesStop.com – engelsk Singletreffen DE Single-Weekend Solistklubben af 1985 SwingerDating.dk SwingerDating hos adam-og-eva.dk Tips til singler Uno er for dig, der er alene – kristent singlefællesskab Vennekredsen i København singlevenner fra 45 år og opefter til fælles aktiviteter, rejser og fester

Nye oplevelser venter. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig opdateret omkring de mange tilbud, arrangementer og nyheder i VestsjællandsCentret.

Senest overståede aktiviteter: Jun-jun, 2020: Post / EDC Midsommmerturnering med terrassehygge .: Søllerød Pokalen 2020 .: Medlemskort 2020 Apr-apr, 2020: Standerhejsning .: Turneringskalender 2020 .: Generalforsamlingen den 26. marts 2020 er aflyst Overståede aktiviteter efter år: » 2020 » 2019 » 2018 » 2017 » 2016 » 2015 » 2014

Der tilbydes pay and play på 3 indendørs double baner + 1 single bane, alle ugens dage imellem 06.00 – 24.00. Centeret drives af Kim Larsen, Jonas Sørensen og Mads Harrestrup. Padel Lounge Herning er dedikeret og ønsker at levere et højt niveau af engagement, seriøsitet og gode vilkår for udbredelse af padel tennis i Danmark, samtidig ønskes der også at bevise hvorfor man har Lounge