Sjove Jule Jokes

Jøde jokes – Grove, racistiske og vildt sjove jokes

Hitler og Holocaust er ikke umiddelbart sjove emner, men vi har formidlet nogle jokes, som simpelthen bare tager gas på jøderne. Vitserne handler ikke kun om forfølgelse, men om …

Sjove julebilleder - Jul For Alle

Jule jokes vitser | charos.leddist.se

Find charos.leddist.se Alle børnene jokes, Banke banke på jokes, dårlige jokes, din mor jokes, gode scorereplikker, grove jokes, neger jokes, platte jokes og sjove. Jule Jokes og massere af julesjov, på en af de sjoveste hjemmesider i Danmark!.

Den sjove side: sjove jule billeder

Sjove jule Jokes – julen

Sjove jule Jokes. Julen er, at en speciel dag i året, der er indstillet til at fejre Kristi fødsel. Det bliver fejret med højt humør i forskellige dele af verden. Det er en anledning til at sprede glæde og juble, og også den perfekte tid for familierne at indsamle og fest. Lækker mad, familie, venner, naboer og høje glas vin – …

iHimlen.dk - Sjove Jule Billeder 1

Sjove gåder – Citater og jokes!

Grin med sjove gåder. Med sjove gåder er der al det sjov du kan have med dig selv og andre. Det vigtigste man skal huske når man skal lave grin og spas er at man have god timing, man skal huske at grine af sig selv og ikke mindst variere sig. Med sjove gåder får du variation for den samme vittighed er ikke sjov efter tiende gang.

iHimlen.dk - Sjove Jule Billeder 2

Jul Jokes – julen

Hvis du søger efter nogle vittigheder at knække i løbet af parterne, så er denne artikel er, hvad du har brug for. Tjek de følgende linjer for at få nogle jokes baseret på julen. Sjove jule Jokes. Q – Hvordan kan Julemandens kane muligvis flyve gennem luften? A …

Søren Dyrsted's Jule Jokes | Fun stuf | Pinterest | Sjov og Sjove kort

Jule Jokes/Jule Quiz – hkolstrupskole.skoleintra.dk

Jule Jokes/Jule Quiz: Her er nogle sjove Jule jokes og jule Quizzer GOD JUL. JULE JOKES . Joke: Hvad kalder man en nisse, der arbejder på et elektricitetsværk. svar:en wattnisse ! Joke: Hvorfor er julemandens sæk så stor? Svar: Han kommer kun en gang i året.

Juleclipart, og Jule Billeder, Flotte Jule Clipart og Billeder med Jul

Citater om lykke – sjove jokes

Dine-sjove-jokes.dk er stedet hvor du har mulighed for at nyde jokes og vittigheder i alle former og afskygninger. Vi har opdelt alle i deres respektive kategorier så du har en nem og overskuelig måde at finde den joke eller kategori du leder efter.

Sjove julebilleder - Jul For Alle

Den sjove side: sjove jule billeder – sjovt.blogspot.com

Dec 23, 2010 · Kunne du tænke dig et godt grin, eller et lille smil på læben? så kig ind på den sjove side, hvor der er mange sjove ting torsdag den 23. december 2010 sjove jule billeder

iHimlen.dk - Sjove Jule Billeder 1

Sjove Jokes – Bare mere at grine af

Tilmeld dig dagens sjoveste mail fra Sjove Jokes. Tilmeld dig dagens sjoveste mail, og modtag nyhedsbrevet mandag til fredag fyldt med hylende morsomme jokes og sjove billeder. Meget af indholdet i nyhedsbrevet er kun for tilmeldte af nyhedsbrevet fra sjove jokes, og du vil ikke finde det andre steder.

Søren Dyrsted's Jule Jokes

Sjove julebilleder – Jul For Alle

Sådan spreder du med garanti julestemning – find din nye julestil! Sikke en trængsel og …

Søren Dyrsted's Jule Jokes

Frække jokes – Vi har samlet de frækkeste vittigheder og

Frække jokes er yderst påskønnet her i lille Danmark, hvor en vittighed næsten ikke kan blive for fræk. Når vi bruger ordet fræk, så er det lige fra de sjofle og over til de næsvise af slagsen. Her på siden finder du mange frække vittigheder og jokes, og du er mere end velkommen til at tilføje til samlingen.

iHimlen.dk - Sjove Jule Billeder 3

Geniale gode jokes der holder – Læs med!

Læs nogle udvalgte gode jokes / gode vittigheder lige her. Vi har udvalgt 10 rigtig gode jokes af forskellig karakter. Gode jokes 1-10. Tilbage til oversigten over jokes-kategorier. Gode jokes nummer 1 Konen beklager sig til sin mand at hendes bryster hænger, hun har appelsinhud og for stor en røv.

ful gubbe | Bara jag

Julelege.dk – Vi fejrer julen med julesjov, clipart

Jule jokes – Sjove vittigheder med jul : Gode Tilbud. Gratis DVD film og film tilbud. Gratis ting og gode tilbud. Billige computerspil

Søren Dyrsted's Jule Jokes

Vittigheder og jokes – Vittighed.dk

Vittighed.dk giver dig de sjoveste vittigheder, jokes og crazy humor. Få dagens vittigheder og jokes via e-mail – Gratis.

Julelege, Tegneserier til Jul, Julemand Sjov, Jule Cartoons, Sne

Tegner & illustrator Poul Carlsen I Tegninger med humør og ide til Julekortet...

Vis nyhed fra webavis

Anonyme julepynt - Latterkula

stranden - Danmarks sjoveste Humor-side Visdom.dk deler sjove og skøre billeder

finde - Danmarks sjoveste jule-side Visdom.dk

Vis nyhed fra webavis

Julen er kommet til Comic Creator!

iHimlen.dk - Sjove Jule Billeder 1

Glædelig jul | Revitblog.dk

A Touch of Christmas Humor - Hilarious! | Funny - BabaMail

post anything thread - Page 549

» Spil på danske spilleautomater, gratis & vind stort - klik her!

sjove billeder til fødselsdag

Sjove julesange til julefrokost eller til juleaften - Sjove-billeder.dk