skibakke på amager, Amager Bakke

På Amager Bakke er dette kun en del af den overhaling, arkitekterne hos BIG giver bygningen på sci-fi værdig maner. Amager Bakke slår progressive visioner fra Amager Ressource Center sammen i et ikonisk multifunktionelt vartegn. en vandresti og en skibakke, der fungerer året rundt.

skibakke på amager, CopenHill

Stå på ski ned af taget af det enorme forbrændingsanlæg. Og hvis du er rigtig sej, tager du Nordeuropas højeste klatrevæg op til toppen igen. Uanset om du går, løber, klatrer eller tager skiliften, så er udsigten over København svær at slå fra CopenHills 85 meter. Copenhill har givet københavnerne og besøgende muligheden for fede bjergsportsaktiviteter i en storby uden

Øen Amager er sin egen men også en stor del af København. Ikke kun i størrelse men også i sin særegne lokalstatus som en særlig stolt bydel, hvor mange er mere amagerkaner end københavnere. Highlights på Amager tæller Ørestads spændende arkitektur, Islands Brygge og strandparken.

Amager Bakke på Amager er et innovativt eksempel på, hvordan et forbrændingsanlæg kan rumme grønne tilbud, aktiviteter til dens borgere og endda en skibakke på toppen. Der er anlagt en 11.000 kvadratmeter stor skibakke fordelt på tre pister: en sort piste på 180 meter, en grøn piste på 150 meter og en blå piste på 55 meter.

MARGRETHEHOLM: Tirsdag og onsdag i denne uge kan nysgerrige skientusiaster prøve byens nye skibakke CopenHill på toppen af Amager Ressource Center. I sidste uge var en gruppe skiløbere på den grønne plast-løjpe for at teste forholdene. Den kommende klatrevæg på ydersiden af anlægget og øverste del af pisten, hvor der også kommer vandrestier og café, mangler stadig,

På Københavns nye skibakke: »Den er rigtig fin til en eftermiddag, og jeg tror også, at den er god til nybegyndere« I København kan du hverken finde sne eller bjerge, men den nye kunstige skibakke på Amager giver alligevel en følelse af ægte skiløb. Berlingske har besøgt pisten, der havde første åbningsdag tirsdag.

Et af de mest spektakulære og omtalte danske byggerier i nyere tid er uden tvivl Amager Bakke, hjemsted for Amager Ressource Center – et gigantisk forbrændingsanlæg med skibakke, klatrevæg og rekreative anlæg på toppen. Trods en lang proces præget af diverse forhindringer, er anlægget nu ibrugtaget, og de offentligt tilgængelige sportsfaciliteter og rekreative områder står

Find vandski kurser, og prøv at stå på vandski i København – Bl.a. ved Amager Strandpark og det øvrige KBH – Egner sig godt til en polterabend.

Amager Bakke eller Copenhill gør det muligt at stå på ski året rundt fra toppen af forbrændingsanlægget ARC. Bjarke Ingels projekt tager form. Lige nu ligner det et futuristisk landskab – opbygningen af det nye Vestforbrændingen idag kaldet Amager Ressource Center (ARC) på Amager.

skibakke på amager, Snigpremiere på Amagers skibakke i ferien

VINTERSPORT. Skibakken CopenHill på toppen af forbrændingsanlægget Amager Ressource Center åbner ekstraordinært tirsdag og onsdag. De skiløbere, som har testet pisten, er ovenud tilfredse. MARGRETHEHOLM: Tirsdag og onsdag i denne uge kan nysgerrige skientusiaster prøve byens nye skibakke CopenHill p..

Et af de mest spektakulære og omtalte danske byggerier i nyere tid er uden tvivl Amager Bakke, hjemsted for Amager Ressource Center – et gigantisk forbrændingsanlæg med skibakke, klatrevæg og rekreative anlæg på toppen. Trods en lang proces præget af diverse forhindringer, er anlægget nu ibrugtaget, og de offentligt tilgængelige sportsfaciliteter og rekreative områder står

Med en skibakke på toppen Amager Bakke, der er tegnet af Bjarke Ingels og arkitektfirmaet BIG, er lidt af en first mover inden for affaldsforbrændingsanlæg. Ikke nok med at inventaret skulle være state-of-the-art, så kunne intet mindre end en skibakke på toppen af bygningen gøre det.

Amager Bakke. Verdens mest miljøvenlige forbrændingsanlæg med en skibakke på toppen og en klatrevæg på siden. Et helt unikt bygningsværk er ved at tage

80 meter høj kunstig skibakke: Så vildt bliver nyt forbrændingsanlæg. 19. februar 2015 Kæmpe brand på Amager

Skiløbere kan med sindsro tage ud og stå på ski på Amager Bakke, når den åbner. Amager Ressourcecenters nye affaldsforbrænding og kraftvarmeværk vurderes til at være i orden, skriver Ingeniøren. Rapporten er udført for Arbejdstilsynet, der på grund af bekymringer for sikkerheden bestilte den som en uvildig analyse.

Projekteringsleder for en skibakke på et bæredygtigt energianlæg . Bygningskonstruktør Jesper Boye Andersen er projekteringsleder for Skibakken, som også er taget på det nye, affaldsbaserede energianlæg Amager Bakke. På den 400 meter lange bakke kan offentligheden både dyrke skiløb, snowboarding, klatring og løb.

Men naturligvis er det skituren på den 325 meter lange bakke, der er hovedårsagen til turen op på toppen af kraftværket, der forsyner København med fjernvarme og varmt vand. Efter Kenneth Bøggild, generalsekretær i Dansk Skiforbund, og Patrik Gustavsson, adm. direktør for Fonden Amager Bakke, er det Børsens tur til at kaste sig ud i intetheden og suse ned ad løjpen.