skodsborg kurhotel , Kurhotel Skodsborg (København, Danmark)

Overnat på dette hotel ved stranden i Skodsborg, som har 4 stjerner. Nyd godt af gratis Wi-Fi, gratis parkering og indendørs pool. Vores gæster fremhæver især morgenmaden og baren i deres anmeldelser. De populære seværdigheder Eremitageslottet og Dyrehaven ligger i nærheden. Find verificerede gæsteanmeldelser for Kurhotel Skodsborg samt opdaterede priser og tilgængelighed – book nu.

skodsborg kurhotel , Kurhotel Skodsborg

Lasse Søndergaard Bursøe, Hotel Manager Kurhotel Skodsborg. Vi har brugt tiden til at renovere og ombygge, samt sikre en tryg og gennemtænkt genåbning.For os har det været vigtigt at vi ikke tager hele charmen ud af hotellet.Vi har åbent for alle dele af Kurhotel Skodsborg igen og det er fantastisk at kunne byde alle vores glade sommergæster velkommen.

Kontaktinformation på Kurhotel Skodsborg A/S Skodsborg, telefonnummer, adresse, se information for firmaer.

Kurhotel Skodsborg ligger skønt mellem Dyrehavens grønne flor og det blå Øresund. Og vi er virkelig glade for at kunne tilbyde en helt unik oplevelse på det historiske kurhotel. Vi flyver fra Aarhus til Nordre Toldbod i København, hvor I bliver hentet af en taxa, der kører jer direkte op til velvære på Kurhotel Skodsborg.

Det agtværdige Kurhotel Skodsborg holdes i live af sin pengestærke ejer Augustinus Fonden. Men nu skal driften trimmes. Læs også: V-profil dropper bank: Det er ubegribeligt Hotellet har for 13. år i træk haft underskud, skriver Finans, og ifølge branchemediet Standby.dk skal en ny strategi blandt andet appellere til borgerne i lokalområdet.

Augustinus Fonden, som har ejet Skodsborg Kurhotel i omkring 25 år, har flere gange måttet give det skrantende hotel en hjælpende hånd. De sidste 12 år har der været røde tal på bundlinjen, og alene de sidste seks år har kurhotellet tabt mere end 90 mio. kroner, skriver Finans. »Det er rigtigt, at økonomien ikke er god, men vi har fået forbedret den og arbejdet med Skodsborgs

Mai kappenberger / Skodsborg Kurhotel solgte vand til fordel for Røde Kors i hele 2015, og sendte dermed yderligere kr. 110.000 videre til Røde Kors. Røde Kors Klub 10 i 2014/2015, nu klub 100 ambassadører Ulrik Hartmann og Mai Kappenberger(th) samt Anna Thygesen, som med lige dele myndighed og kærlighed styrede slagets gang på Skodsborg

Kurhotel Skodsborg har finansieret motionsbanen. – Vi er utroligt stolte af dette partnerskab og ser meget frem til at byde alle velkommen på Skodsborg Fitness Track. Det har længe været en drøm at kunne tilføje denne unikke aktivitet til vores sundhedspalet, hvor træning og naturen forenes,” siger direktør Susanne Åberg, Kurhotel Skodsborg.

Gavekort til Kurhotel Skodsborg. HELT ENKELT LUKSUS. Kurhotel Skodsborg er et internationalt kurhotel baseret på enkle nordiske traditioner. Hvor natur, historie og skønhed smelter sammen med viden, passion og innovation. Hvor selv dine mindste ønsker er personalets mål at opfylde, så du som gæst kan slappe af, lade op og få ny energi.

skodsborg kurhotel , Nyt friluftsmekka står klar ved Skodsborg Station

Kurhotel Skodsborg har finansieret motionsbanen. – Vi er utroligt stolte af dette partnerskab og ser meget frem til at byde alle velkommen på Skodsborg Fitness Track. Det har længe været en drøm at kunne tilføje denne unikke aktivitet til vores sundhedspalet, hvor træning og naturen forenes,” siger direktør Susanne Åberg, Kurhotel Skodsborg.

KURHOTEL SKODSBORG ÅBNER DEN 18. MAJ 💙 Vi glæder os til at byde alle velkommen tilbage igen, til en skøn sommer på Skodsborg. Vi åbner op for et renoveret og smukt Kurhotel med et helt nyt Brasserie. Nyd alt det bedste i livet – storslået havudsigt, smuk natur, kultur, liv på terrassen og solglimt i

Kurhotel Skodsborg er et internationalt anerkendt kurhotel baseret på enkle nordiske traditioner, hvor natur, historie og skønhed smelter sammen med viden, passion og innovation. Her vil du få opfyldt selv de mindste af dine ønsker, så du kan slappe af, lade op og vende hjem med ny energi.

Skodsborg Kurhotel & Spa er beliggende ved Øresund kun 20 minutters kørsel fra centrum af København. På hoteellet tilbyder der gratis trådløs internetadgang, gratis privat parkering og gratis fitnesscenter, jacuzzi og sauna. Værelser på Spa & Kurhotel Skodsborg har

Skodsborg er en af byerne langs Strandvejen og Kystbanen på vejen fra København til Nordsjælland og med en fantastisk beliggenhed ved Øresund. Her bor kun ca. 1200 personer, men mange kender alligevel byen for dets Spa- og Wellness-center, Skodsborg Kurhotel & Spa, som har ændret navn flere gange i historien, hvor det mest kendte nok er Skodsborg Sanatorium.

Kurhotel Skodsborg overlader intet til tilfældighederne, og hvad enten du kigger forbi til middag i deres restauranter The Brasserie eller The Restaurant by Kroun, besøger deres store spa-område, nyder en overdådighed champagnebrunch i The Lobby, eller forkæler dig selv med et helt ophold, så er der kræset for alle detaljer, og du kan ikke andet end at føle dig i virkelig gode hænder.

Skodsborg Spa Hotel (Danish: Kurhotel Skodsborg, formerly Skodsborg Kurbad) is a hotel and health resort in Skodsborg, on the Strandvejen coastal road, 15 km north of Copenhagen, Denmark.It was named the Best Luxury Wellness Spa in Europe by the international World Luxury Hotel Awards in 2016.

Kurhotel Skodsborg er et internationalt kurhotel baseret på enkle nordiske traditioner, hvor natur, historie og skønhed smelter sammen med viden, passion og innovation. Som gæst kan man nyde de luksuriøse faciliteter, slappe af, lade op og vende hjem med ny energi. Læge Carl Ottosen grundlagde Skodsborg Badesanatorium i 1898. Han havde studeret helse og fysioterapi i Amerika, og