skyderi københavn, Skyderi i København

Skyderi i København. Nørrebrogade i København er afspærret efter skyderi. (Foto: Foto: Scanpix/Arkiv ) Politiet har afspærret Nørrebrogade efter skyderi tirsdag aften. Maria Jeppesen. Se alle artikler. 1. august 2017 19:52. Ritzau. Se alle artikler. 1. august 2017 19:52 En 30

skyderi københavn, Skyderi i København: Projektiler rammer pizzabagers ovn …

Skyderi i København: Projektiler rammer pizzabagers ovn. Der er endnu intet, der kan forklare, hvorfor der onsdag aften fløj kugler ind gennem vinduet til et pizzeria.

Klik for at se i Bing0:37

Terror i København, skyderi Krystalgade, politifolk skudt.

Forfatter: Presse-fotos.dk

Skyderi i København: Ingen meldes ramt eller såret Der er torsdag aften blevet affyret skud på Frederiksborgvej. Ingen meldes ramt, oplyser Københavns Politi.

Klik for at vise0:58

Tirsdag aften er politiet massivt til stede ved i Gullandsgade og på Brydes Allé på Amager efter anmeldelse om skyderi. Personer på stedet fortæller, at mindst en person er blevet anholdt og

Forfatter: LocalEyes

Skyderiet er et blandt mange skyderier, der har ramt København i løbet af de seneste par måneder. Den 3. november blev en person ramt af et skyderi mellem Åkandevej og Ruten i Tingbjerg. Den 31. oktober blev en person dræbt af skud på Nørrbro. Og den 25. oktober blev en person ramt af skud i Søborg.

Københavns Politi er onsdag aften rykket ud til et muligt skyderi på Tomsgårdsvej i Nordvestkvarteret. På Twitter skriver politiet, at man klokken 18.50 fik anmeldelse om skyderi, og at politiet er til stede i området. Desuden fremgår det, at der ikke er oplysninger om, at nogen skulle være ramt.

Muligt skyderi i København. Udgivet af Redaktion Udgivet 10. september 2019 0. Time to Read:-words. Nyheden er fra bt.dk – læs hele nyheden her. Flere nyheder. Flere emner.

København, 08/04/2020 – 02:35 Stor udrykning efter nyt skyderi i Husum Ny voldsom episode i Husum i København, hvor en mand forleden blev påkørt og dræbt. Af: /ritzau/ Der er sket et skyderi i Husum i København onsdag eftermiddag. Et øjenvidne beretter om adskillige af politiets køretøjer og en ambulance ved Åfløjen,

skyderi københavn, Stor udrykning efter nyt skyderi i Husum

København, 08/04/2020 – 02:35 Stor udrykning efter nyt skyderi i Husum Ny voldsom episode i Husum i København, hvor en mand forleden blev påkørt og dræbt. Af: /ritzau/ Der er sket et skyderi i Husum i København onsdag eftermiddag. Et øjenvidne beretter om adskillige af politiets køretøjer og en ambulance ved Åfløjen,

Skyderi i København. Jeg vil gerne starte med at sige, at jeg tager HELT afstand fra, at nogen skyder andre. Uanset grund. Jeg kan ikke se en eneste god grund til at gå amok på andre. Nu hvor jeg står tilbage og læser, om det der er sket i København i går, er jeg ramt af en anden form for frygt.

Politiet er onsdag aften rykket ud til en skudepisode i Ragnhildgade i Københavns Nordvestkvarter.

Skyderi i Malmø – Ekstra Bladet kalder det “..tæt på København” Af: Addendum 19. maj 2019, 09:18 To mænd i deres 20’erne er alvorligt sårede efter at være skudt i Malmø natten til søndag.

Nyt skyderi i København. oktober 12, 2016 Rolf Larsen feature, København, Nyheder, Region Hovedstaden Skriv en kommentar. Foto: Morten Sundgaard – Skadestedsfotograf.dk. Onsdag aften blev Østerbro i København igen skueplads for en skudepisode.

København: I forbindelse med skudepisoden mod Krudttønden, på Serridslevvej 2. på Østerbor i København, hvor forfatteren Lars Vilks deltog i et arrangement, kan Københavns Politi oplyse, at en pt. uidentificeret mand er afgået ved døden efter at være blevet skudt.

30-årig mand ramt i ballen under skyderi i København. En mand blev skudt i ballen, da to mænd på knallert skød og ramte mand, da han befandt sig på Nørrebro i København. Det skriver Ritzau. Politiet fik kontakt med offeret på Bispebjerg Hospital, og ifølge vagtchefen er offeret kendt fra bandemiljøet.

København, 08/04/2020 – 02:24 Stor udrykning efter skyderi i Husum Ny voldsom episode i Husum i København, hvor en mand forleden blev påkørt og dræbt.