slot på fyn, Valdemars Slot – Tåsinge Danmark

Familien bag Valdemars Slot, som har været i familien’s eje i 12 generationer, har igen i år slået dørene op til deres private hjem, for at dele historien om slottet, familien, og godset. Valdemars Slot deltager i regeringens sommer hjælpepakke og tilbyder halv pris på entree til Slottet i skolernes sommerferie i perioden fra 27. juni 2020 til og med 9. august 2020.

slot på fyn, 15 af de bedste oplevelser og seværdigheder på Fyn (2020)

På Fyn snor de små veje sig rundt mellem gamle bindingsværkshuse, græssende køer og ind i de hyggelige byer, der ligger som perler på en snor langs den fynske kyst. De charmerende købstader med de brostensbelagte torve, skønne isbutikker og den evige nærhed til havet er inkarneret dansk feriehygge, når det er allerbedst.

Fishing Lodge Fyn ligger på Sydøstfyn, med adgang til noget af verdens bedste kystfiskeri efter havørred. Desuden byder området på en lang række andre muligheder for hav- og søfiskeri. Indkvartering på lodgen er på Broholm Slot – en herregård, der ligger ved Gudme.

Fyn er fra gammel tid kendt for sin gode muld, som op igennem tiden har bidraget til, at der fandtes mange rige bønder. Dette ses i de mange smukke herregårde. Gør jer selv den tjeneste på turen gennem Fyn at gøre et hold ved de mange små gårdbutikker, der oftest skiltes med ud til vejen.

Egeskov slot på Fyn er dog ikke kun et museum, men er også hjem for grevefamilien Ahlefeldt, som byder dig hjerteligt indenfor bag de tykke mure. Børn vil også elske et besøg på Egeskov, hvor I finder en stor labyrint, som er designet af Piet Hein og bygget op af hække.

Gourmetophold på Fyn Hindsgavl Slot. Hindsgavl Allé 7 5500 Middelfart 64418800 [email protected] Besøg deres hjemmeside. Alle har brug for at blive forkælet lidt ekstra en gang imellem. Det kan gøres på mange måder

På Fyn finder I også maleriske små fiskerihavne og lystbådehavne, som tilbyder mange sejlsportsaktiviteter, surfing og som indbyder til en rolig spadseretur. På Fyn har I også mange muligheder for, at få smagt på de lokale råvare, lige fra mel til øl og kød. På Fyn er der nemlig mange gårde, hvorfra der sælges lokale produkter.

Mellem Gamborg Fjord og Fønsvang Sø ved Middelfart på Fyn ligger Sophienlyst Slot. Det er i øjeblikket til salg til 15 mio. kr. og dermed også Danmarks billigste slot, skriver boligportalen Boliga. Der er vandudsigt til begge sider og nyanlagt allé, der leder op til ejendommen.

Broholm Slot ligger utrolig idyllisk med sin smukke park, herregårdssø, dobbelt voldgrave og den Gamle Vandmølle. Ud mod slotssøen ligger museet “Kammerherre N.F.B. Sehesteds Oldtidssamling” på 60.000 oldtidsminder. Efter en veritabel Tornerosesøvn er Broholm Slot i 2002 gennemgribende, nænsomt restaureret og moderniseret.

slot på fyn, Slotsophold på Langeland

Tranekær Slot på Langeland ved Fyn er ikke til at komme udenom. Kører man gennem byen, dukker de smukke bygninger op ud af det blå. Slottet er kendt fra kilder helt tilbage til 1200-tallet, og er det ældste verdslige beboet hus i Danmark.

Egeskov Slot. En af de største og mest velbesøgte seværdigheder på Fyn er Egeskov Slot. Det er en imponerende herregård fra 1554 som har alt, hvad man forbinder med et ægte renæssanceslot: Voldgrav, høje spir og luksuriøs indretning.

Find hotellerne på Fyn, dk online. Der er mange værelser og gode priser! Læs anmeldelser af hotellerne og vælg det bedste hotel til dit ophold.

Tænker I på at holde slotsbryllup på Fyn, Langeland eller Tåsinge, så er her en liste over slotte og herregårde, som vil være perfekte som ramme for et bryllup.. Boltinggaard Gods Kokskovvej 28, Boltinggaard skov · 5750 Ringe. Broholm Slot Broholmsvej 32 · 5884 Gudme. Damsbo Gods Strandbyvej 62 · 5683 Haarby

Kat fra Fredericia var væk i to år – blev fundet ved slot på Fyn. 9. nov. 2019, 11:09. Del på Facebook; Han var fundet i dyrehaven ved Hindsgavl Slot tæt på Middelfart.

På Fyn finder I også maleriske små fiskerihavne og lystbådehavne, som tilbyder mange sejlsportsaktiviteter, surfing og som indbyder til en rolig spadseretur. På Fyn har I også mange muligheder for, at få smagt på de lokale råvare, lige fra mel til øl og kød. På Fyn er der nemlig mange gårde, hvorfra der sælges lokale produkter.

Flere begivenheder på Fyn. Fyn er fin, og det samme er de begivenheder, der er at finde på øen! Besøg bl.a. den Fynske Landsby, Egeskov Slot eller se værker af kendte fynske malere som Johannes Larsen og Fritz Syberg i Kerteminde og Faaborg.

Det er selvfølgelig ikke så stort et udvalg; der er for eksempel mange flere muligheder for dyrke wellness og spa på den anden side af Lillebæltsbroen – men Fyn er nu noget særligt. Som turist på Fyn er der meget at se. Her kommer en lille liste over vigtige seværdigheder på øen i midten: Egeskov Slot; Den Fynske Landsby; H.C