søg uddannelser, Top

Top-up-uddannelse Søg en 1½-årig overbygning på fuld tid, der hæver din erhvervsakademiuddannelse til professionsbachelor-niveau. Du kan søge ind på en top-up-uddannelse hvis du har, eller er i gang med, en adgangsgivende erhvervsakademiuddannelse.

søg uddannelser, Forside

Søg blandt alle uddannelser hos os. Søg efter Søg. Orienteringsdag. Kom til orienteringsdag på Hotel- og Restaurantskolen. Med Simone på rundrejse i praktikmuligheder som kokkeelev. Hvad er delpraktik, minipraktik og skolepraktik? Se hvordan kokkeelev Simone Sørensen brugte praktikmulighederne.

Uddannelser på CELF CELF kombinerer høj kvalitet i undervisningen med åbenhed og tillidsfuld respekt for kolleger, elever og studerende. Vi har kompetencer og ressourcer, som sikrer, at uddannelsestilbuddene er blandt landets absolut bedste.

Alle vores uddannelser vægter innovative, eksperimenterende, analytiske og kreative kompetencer højt. Vi giver indsigter, færdigheder og holdninger i arkitektur, design og konservering Centralt i København og på Bornholm danner vores tre campus-områder centrum om helt unikke studiemiljøer med værksteder, tegneborde og projektbaserede studier som omdrejningspunkt.

Bacheloruddannelser er 3-årige videregående uddannelser, der kan efterfølges af 2-årige kandidatuddannelser. En samlet uddannelse varer 5 år. Vi har også bachelor- og kandidatuddannelser i Herning. Aarhus Universitet. Aarhus Universitets hjemmeside. Her kan du tage følgende bacheloruddannelser: Economics and Business Administration, BSc

Årets studenter får brev fra ministre: Søg bredt og op til otte uddannelser, hvis du vil studere i år Langt de fleste af dem, der fik afslag sidste år, havde kun søgt ind på én uddannelse. Derfor opfordrer undervisningsministeren og uddannelsesministeren til, at unge, som gerne vil ind på en videregående uddannelse eller en erhvervsuddannelse til sommer, søger ind på flere

SØG OM OPTAGELSE. SØG NU. Uddannelser På HTPG kan du vælge din uddannelse på helt andre måder end på andre gymnasier. STX Læs mere. HF Læs mere. HTPG. Erik Husfeldts vej 2B 2630 Taastrup +45 70 200 325 [email protected]g.dk. MENU. Uddannelser;

Uddannelser. CBS tilbyder et omfattende udvalg af akademiske grader i erhvervsøkonomi og moderne sprog . Studieliv på CBS Bachelor. Få et overblik over, hvad CBS tilbyder af bacheloruddannelser. Du kan finde beskrivelser af studierne, hjælp til hvordan du

En kandidatuddannelse består enten af to fag eller af et fag hvori elementer fra andre fag indgår. Ved kandidatuddannelse med to fag er første fag afsættet for dit kommende speciale.

søg uddannelser, Erhvervsuddannelser

Søg videregående uddannelse. Når du skal søge ind på en af vores uddannelser, skal du gøre det online via optagelse.dk med NemID. Inde på optagelse.dk kan du skrive din ansøgning og gemme den løbende, inden du sender den afsted. Du kan søge optagelse på en af uddannelserne fra 1. februar.

Søg før 1. juli kl. 12.00. Hvis du er EU-statsborger og din adgangsgivende eksamen er taget i Danmark; Til vores engelsksprogede uddannelser skal du have bestået engelsk B med minimum 3,0 fra en dansk uddannelsesinstitution eller have bestået en af nedenstående engelsktest.

Ansøgningsfirst 1. marts 2019 Hvis du ønsker at søge om optagelse på STX eller HF, skal du søge via optagelse.dk inden den 1. marts 2019. Du logger ind på optagelse med UNI-login eller NEM-id. Når du udfylder din ansøgning til STX, skal du huske at vælge:

Minister til unge: Søg flere uddannelser i forskellige byer. Selv om der er udsigt til større søgning mod videregående uddannelser, vil minister ikke skrue på optaget. A A. A. A. Gem Artikel. Der er udsigt til større søgning mod de videregående uddannelser til sommer på grund af coronakrisen.

Profilen i socialt arbejde går på tværs af to uddannelser, og det skaber nogle særlige vilkår. Fx er der lavet om på visse obligatoriske opgaver, studieforløb mv. i forhold til den almindelige pædagoguddannelse. Alt det bliver du grundigt introduceret til ved uddannelsens start.

Søg. Tilbage. Forside » Uddannelser » Grundforløb 1 » Grundforløb plus » Grundforløb 2 » EUX VELFÆRD » Social- og sundhedshjælper » Social- og sundhedsassistent » Pædagogisk Assistent » Uddannelser. Grundforløb 1 20 uger. Horsens, Vejle, Fredericia, Kolding.

Kursisterne på beredskabsfaglige uddannelser oplever, at deres viden og færdigheder bliver øget på en lang række områder. Det viser en effektmåling blandt 600 kursister. Læs mere om effektmålinger

Uddannelser / På KEA har vi fire professions­bachelor-uddannelser, som alle er målrettet erhvervslivet. Vores professionsbachelor-uddannelser er alle udviklet i samarbejde med erhvervslivet, og du vil derfor få en uddannelse, der klæder dig godt på til at møde de krav og udfordringer, der er i virksomhederne.