sommerhus i jegum, Sommerhuse i Jegum med spa, pool, & GRATIS SLUTRENGØRING

Blåvandshuk Idrætscenter ligger ca. 5 km fra Jegum og har en større svømmehal/badeland med sauna og spa. Skøn natur og gode faciliteter i Jegum. Booker du et sommerhus i Jegum, er der også mange faciliteter for børnefamilierne, f.eks. hoppepuder, tennisbaner, boldbaner, cykel- og hesteudlejning, Put & Take fiskesø samt minigolf.

sommerhus i jegum, Familiesommerhus Jegum Ferieland

Lej et familiesommerhus Jegum Ferieland og få en dejlig ferie med børnene. Stort udvalg af børnevenlige sommerhuse – Book hos SommerhuseDanmark.dk!

Sommerhusudlejning hos Schultz Feriehuse i Jegum. Find & book dit sommerhus online her – Et hav af huse i Jegum venter.

Udlejning af Sommerhus til 6 personer. Beliggende på Blomstervangen – Jegum – 6840 – Oksbøl. Book online hos Dansk-sommerhusferie.dk – din specialist i sommerhuse – 121-25-2189

Sommerhus Jegum Ferieland. Jegum Ferieland er et attraktivt sommerhusområde for hele familien. Størstedelen af grundstykkerne består af græsplæne og randbeplantning, og I kan nyde ferien i ro, ganske ugeneret. Også i Jegum er der masser af forskellige feriemuligheder året rundt,

Hyggeligt sommerhus i Jegum Ferieland. Midt i det hyggelige feriehusområde, Jegum Ferieland, ligger dette hyggelige og yderst velholdte sommerhus. Huset, der er opført 1995, er bygget i træ med nyere eternittag (2016). Selve huset har et samlet boligareal på i alt 70 m2 + 34 m2 udhuse og carport.

Fritidshus til salg, Oksbøl – Søger du et hyggeligt sommerhus i Jegum Ferieland, så er Blomstervangen 135 bestemt et kig værd!Sommerhuset er beliggende på en stille vej i det hyggelige Jegum Ferieland. Fra ferielandet er der kort afstand til Oksbøl og Blåvandshuk idrætscenter, hvor der både er mulighed for badeland, fitness, indendørshaller, tennis og meget mere.

Familiehygge i sommerhus. Beskrivelse. Fra dette dejlige feriehus er der udsigt over et større naturskønt areal.

Pragtfuldt sommerhus med al tænkeligt udstyr, opført i 2007. Sommerhuset er på 93m2 og er opført på en naturgrund på 1501 m2. Indretning Den flot indrettede stue er kombineret med køkkenet og er udstyret med flotte møbler, fjernsyn med parabolantenne, stereoanlæg med CD-afspiller og brændeovn.

sommerhus i jegum, sommerhus, Jegum Ferieland, – dba.dk – Køb og Salg af …

sommerhus, Jegum Ferieland, sovepladser 8, soveværelser 4, m2 107 6840, opvaskemaskine, sauna, TV, vaskemaskine, spa, husdyr tillades, Sommerhus til 8 personer. Jegum Ferieland Ferboligen har spabad. Sauna. Prisen varierer afhængigt af hvilken periode du ønsker at

Udlejning af Sommerhus til 6 personer. Beliggende på Blomstervangen – Jegum – 6840 – Oksbøl. Book online hos Sommerhussiden.dk – din specialist i sommerhuse – 090-06259

Velholdt sommerhus i Jegum Charmerende sommerhus beliggende for enden af lukket vej – rolige omgivelser og stadig tæt på centerområdet med indkøbsmuligheder, legeplads, minigolf m.v. Sommerhuset fremstår pænt og velholdt, og har et boligareal på 56 m2 +

Moderne og velindrettet sommerhus i Jegum Ferieland med fejlfri rapporter >Klik her for at se 720-graders fotoNu kan du blive den næste ejer af dette attraktive sommerhus, der danner en moderne og komfortabel ramme om feriedagene.

Sommerhus i Jegum med overdækket terrasse Nybyggeri. Få et uforpligtende tilbud. Du er altid velkommen til at kontakte os og få et uforpligtende tilbud på din opgave.

Spahus 8102 til leje Jegum. Bestil spahus til 10 personer Jegum. Se udvalg af spahuse og sommerhuse til leje Henne Strand. Lej et sommerhus med spa Vestjylland.

Leder du efter billig sommerhuse i jegum? På Sommerferie.nu kan du finde ferieboliger, feriehuse og ferielejligheder i hele Verdenen » Læs mere her.

Beskrivelse. Dejligt feriehus med swimmingpool, sauna, standvandsspa samt et separat aktivitetshus med airhockey, bordfodbold m.m. Det har en fantastisk beliggenhed på en stor ugenert, delvist lukket naturgrund med et shelter, og kun få minutters kørsel fra flere golfbaner og den jyske vestkyst med Danmarks bedste og hvideste badestrande.