sommerhus indretning, Hvordan får vi den bedste indretning i et nybygget sommerhus?

Vi er ved at bygge et sommerhus, og håber på inspiration fra dig til indretning af køkken/alrum og stue. Vægge og lofter bliver lud fyr, mens døre, karme og lister er hvidmalet. Køkkenet er hvidt og alle klinker mørkegrå. Huset skal både lejes ud og bruges af vores egen familie, så det skal gerne både være praktisk og hyggeligt.

sommerhus indretning, Sommerhuse

Velkommen til dit nye sommerhus! Få det sommerhus, du altid har drømt og få tid til alt det du holder af – tid til trivsel, tid til familien og tid til dig!

Indretning af sommerhus i Tisvilde Hegn 2001. Foto – Pernille Grønkjær Taat

Indretning af dit feriehus. Charmen ved de danske feriehuse er netop, at indretningen varierer alt efter ejerens smag. Tendensen er dog efterhånden, at jo mere udstyr/komfort, jo bedre udlejning. Vi anbefaler at udstyre huset med farvefjernsyn, radio og parabol. Disse ting er meget efterspurgte af vore kunder.

Vi kan hjælpe dig med indretning, ny stil til huset, tilsyn og opsyn med dit sommerhus, rengøring og hjælp til haven. Vi har også særlige services til jer, der bor mere end en times kørsel fra sommerhuset. Forny din indretning i dag

Når foråret banker på, er der intet mere befriende end at tage en tur i sommerhus. Hvad enten det er dit eget eller et, du har lejet. BO BEDRE giver dig her reportager fra nogle af de smukkeste og mest fantastiske sommerhuse.

Privat sommerhus udlejning. Her på siden kan du finde nyttige informationer om sommerhuse og feriehuse i Danmark. Privat sommerhus udlejning foretages af mange sommerhus ejere i Danmark og via vort samarbejde med private udlejere og anerkendte sommerhus bureauer, kan sommerhusudlejning.dk tilbyde mere end 10.000 sommerhuse til udlejning i Danmark.

Er du den glade ejer af et ældre sommerhus, skal du dog ikke tvivle. Der er nemlig også stor efterspørgsel på disse sommerhuse. Udover ovenstående kigger bureauerne også på beliggenhed, indretning, general stand, byggeår, om husdyr er tilladt og om huset er egnet til vinterudlejning. Få styr på skat og forsikring – og undgå svindel

Shop sæsonens indretning hos Ellos til gode priser. Her finder du alt inden for boligindretning til den moderne bolig. Shop hurtigt og nemt på Ellos.dk!

sommerhus indretning, Luksus Poolhuse Sommerhusudlejning

Lejer du sommerhus privat vil du opleve at priserne her typisk ligger 10-40% under de store udlejningsbureauer – især i lav- og mellemsæson kan man finde gode tilbud. Sommerhusene er alle af meget høj kvalitet – de fleste med spa eller pool. Derudover er private udlejere ofte mere fleksible m.h.t. ankomst og afrejsetidspunkt.

sommerhus, Samsø, Ballen, sovepladser 6, soveværelser 4, m2 96, m. til vand 10 8305, opvaskemaskine Yes, TV Yes, vaskemaskine Yes, havudsigt Yes, Fra 3500 Kroner Thule huset er fra 1936 og er et familieejet sommerhus ,som vi udlejer i de uger, vi ikke selv benytter det. Huset er på 96m2 og har tre værelser og et kammer.

Glem ikke – en ferie i sommerhus er en ferie på de rejsendes præmisser. I et luksussommerhus er du sikret den ekstra sans for kvalitet, æstetik og indretning, der skal til

Dejligt sommerhus i det skønne Tisvildeleje. Indretning Sommerhuset egner sig til 6 personer samt 2 børn op til 3 år. 2 af sovepladserne er kun egnet til større børn (4-11 år). Ferieboligen er på 110 m² og er bygget i 2007. Det er tilladt at medbringe 2 husdyr. Ferieboligen

Sommerhus: Drømmer du om sommerhus eller har du lige købt et, så få inspiration til en hyggelig, enkel og varm indretning lige her.

Indretning Antal voksne inkl. 4-11 år 4 Beboet areal 42 m² Brændeovn 1 Byggeår 1950 Fryser (antal liter) 20 Moderniseringsår 2018 Sommerhus Ja Varmepumpe 1; Køkken Antal elkogeplader 4 Bageovn 1 Køleskab 1 Mikrobølgeovn 1; Multimedier > 3 danske kanaler Ja > 3 tyske kanaler Ja Antal TV 1 Chromecast Ja Download 53,4 Internet trådløst

Sommerhus med funktionel indretning. Der er store muligheder for at lege med indretningen og sætte dit personlige præg på et længesommerhus.

Under besøget får du også indspark til ændringer, fornyelser eller forbedringer, som kan øge indtjeningen på dit sommerhus. Tag en snak med os. Tøv ikke med at tage kontakt til os for at få en præcis vurdering af, hvor meget du kan tjene på at leje dit sommerhus ud hos Feriepartner.