spaniens, Rejser til Spanien

Pak selv din rejse ligesom du ønsker og oplev Spaniens hotteste metropoler – Barcelona og Palma. Eller forkæl dig selv med en weekend i Madrid, og nyd den spanske kultur med seværdigheder som Pradomuseet og Plaza Mayor med skønne tapas restauranter.

spaniens, Spaniens Hjerte

Vores lokalguide viser os byen med klostre, synagoger og smukke pladser samt en af Spaniens smukkeste gotiske katedraler. Der bliver også tid til at gå på opdagelse på egen hånd. Dag 3: Erobrernes Land og Sølvruten Besøg i Trujillo, fødeby for de kendte

Undgå Spaniens turistmasse: Her er Solkystens guldkorn Finanskrisen tvinger den spanske solkyst til at dreje mod det autentiske og væk fra masseturisme og grisefest. Sol og strand 30. jan. 2013 kl. 13.20. Ditte Giese Debatredaktør. Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst.

Spaniens-Nichen, Calella. 716 Synes godt om. Kulturrejser i det indre Spanien

landets hovedstad. Men Segovia var selv Spaniens hovedstad i ca. 200 år i det 14.- og 15. århundrede. Her huserede bl.a. Dronning Isabella af Castilien – med bopæl på Alcatraz – kronet i 1474. Her blev hun også viet til Kong Ferdinand i 1492 – og det betød ro i landet. Ca. 100 år efter, i 1570, blev Kong Felepe II viet til sin østrigske

Spaniens premierminister: – Vi har det værste foran os. Mange droner i luften til ære for ofrene. Anders Tegnell svarer WHO igen: – Det er en total fejlagtig fortolkning af data.

Lørdag aften gør vi lidt ekstra ud af turen til Spaniens Grand Prix. Vi holder Grand Prix Tours’ RaceNight – en super aften med fælles hygge. Vi er i selskab med både Jan Magnussen og Peter Nygaard. Peter kommer direkte fra pitten på Circuit de Catalunya, og her er alletiders chance for at høre de sidste updates fra pitten.

Som ankerkvinde på Spaniens svar på Danmarks Radio, TVE 1, og et af deres ugentlige nyhedsprogrammer, blev hun for alvor landskendt. Da hun forelskede sig i kronprins Felipe, var hun Spaniens mest populære nyhedsværtinde. ­­­­­FAKTA OM LETIZIA: TITEL: Kronprinsesse af Spanien, prinsesse af Asturien. DØBENAVN: Letizia Ortiz Rocasolano.

Spanien är en konstitutionell monarki belägen på den Iberiska halvön. Landet är med i både EU och NATO och har euron som valuta. Läs allt om Spanien här.

spaniens, Spaniens største seværdigheder

Det moderne Spaniens mest livlige og fremadstormende storby er Barcelona. Det er her, det sker. Og sådan har det været i to årtier nu. Og det er egentligt ikke så mærkeligt, for byen er velsignet med en fantastisk placering lige ud til Middelhavet, et glimrende klima og virkelig god mad. Med flere af verdens bedste restauranter i og

Spaniens rigsvåben er Spaniens vigtigste symbol sammen med flaget, hvis ikke mere. Det repræsenterer for det første de fem kongerriger der dannede og stadig danner Kongerriget Spanien.For det andet symboliserer det Spaniens historie og repræsenterer det, ved hjælp af kongekronerne på søjlerne, for siden Spaniens dannelse har rigsvåbenet altid været dets supreme symbol, og det er det

Spaniens kong Felipe taler til sit land Niels Burgos. 18-03-2020. Dansk fremmedkriger er anholdt i Københavns Lufthavn. Elektronik- og tøjkøb sender juliforbrug på normalt niveau

Adolfo Suárez var det moderne Spaniens far. Ved sin død for to uger siden havde han på grund af sin Alzheimers for længst glemt sin hovedrolle i overgangen fra Francisco Francos militærdiktatur til et konstitutionelt monarki.

Klik for at vise1:26

Spaniens daglige coronadødstal steg fredag til 229, hvilket er en stigning i forhold til torsdag, hvor dødstallet var på 213. Det oplyser sundhedsministeriet i Madrid.

Forfatter: Leveret af /ritzau fokus/

Spaniens Nationalret løslod i juli 1999 de 23 ledere af HB, der havde været fængslede siden 1997. Skridtet blev fortolket som støtte til konsolidering af våbenhvilen med baskerne, eftersom det var et af ETA’s centrale krav for at indgå i forhandlinger med myndighederne.

Spaniens Grand Prix på Circuit de Catalunya bliver afholdt søndag den 10 maj 2020. Fredag og lørdag, fra om morgenen og indtil ud på aftenen er der tidskørsler, kvalifikationsløb og træningsløb. Billetter kan afhentes fra torsdag indtil søndag.

Kilde: DMI. I Spanien er hele tre klimatiske zoner repræsenteret. Længst mod nordvest er der Atlanterhavsklima, som er karakteriseret ved tempereret, mildt og fugtigt klima, hvor kølige vinde fra Atlanterhaver ofte regulerer temperaturen.