spisebords lamper, Pendler og Loftlamper

Pendler & Loftslamper. En pendel er en loftslampe der hænger frit ned fra loftet. Med en pendellampe monteret i loftet får du et rigtig godt lys i soveværelset såvel som i stuen, i køkkenet eller til at give lys til et mørkt hjørne – pendler har mange anvendelsesmuligheder og bliver især brugt som spisebordslamper, hvor de giver et rigtig godt lys over spisebordet.

spisebords lamper, Pendler

Elsalg.dk råder over et stort spændende udvalg af lamper til enhver lejlighed. For de fleste er lyset, det første man tænder om morgenen, og det sidste man slukker, når man går i seng – så vi ved, hvor vigtig den rette belysning er.

Belid Lamper hos PriceRunner SPAR penge ved at sammenligne priser på 1000+ populære modeller Betal ikke for meget – Gør den bedste handel nu!

E-mærket og Trygfonden står bag Sikker Shopping. Tjek om din valgte webshop er sikker at handle hos, når du handler på nettet. Klik på logoet og se mere om Sikker Shopping.. Køb lamper online – smarte designerlamper – klassiske stilfulde lamper – passion for det rigtige lys

Lamper. Lys påvirker vores opfattelse af rum, og det påvirker vores humør. Lyset er også en praktisk nødvendighed. Når du skal lave mad, har du fx brug for at kunne se dine redskaber og råvarer – du kan med fordel vælge spotlamper til dette formål.

Se vores funktionelle sideborde, som du både kan bruge til pynt eller afsætning. Bordene findes i mange forskellige størrelser og materialer hos Bolia.

Disse tre Holmegaard lamper minder en del og hinanden og bruges ofte til spisebordslamper, lamper til sofaborder, lamper til mødelokaler osv. Det er kun din egen smag, der afgøre, hvilken af de tre lamper du skal vælge. Er du til det helt enkle og strømlinede er Mandarin pendlen et oplagt valg.

Er der behov for ny lampeskærm? Det betyder ikke, at du behøver at skifte dine retro lamper ud. Med en ny lampeskærm bliver lampen som ny!

Køb designerlamper fra bl.a. Louis Poulsen, Lightyears & Gubi. Afhent i Illums Bolighus på Amagertorv. Optjen 10% i bonuspoint.

spisebords lamper, Lamper

Lamper. Lys påvirker vores opfattelse af rum, og det påvirker vores humør. Lyset er også en praktisk nødvendighed. Når du skal lave mad, har du fx brug for at kunne se dine redskaber og råvarer – du kan med fordel vælge spotlamper til dette formål.

Spisebordslamper med direkte lys Hvis rummet, som lampen skal hænge i, allerede er meget oplyst, kan du med fordel vælge en pendel, som kun lyser nedad, for at skabe et funktionelt lys over bordet. Ellers anbefaler vi ofte at vælge en lampe, som er skabt i et materiale eller design, der giver lys ud i rummet, for at udnytte lyset omkring lampen optimalt.

Se det store udvalg af belysning og lamper her. Dyk ned imellem kendte varemærker og designerlamper fra Nordlux, Dyberglarsen, Eglo og Philips Hue. Vælg også mellem alt fra solcelle lamper til dæmpbar belysing og rispapirslampen.

Hos tendensshop finder du et meget stort udvalg af alle former for lamper til alle rum i din bolig. Belysning og lamper er ikke blot et spørgsmål om formen men også funktionen, så at finde den rigtige lampe kan godt være svært.

Hos Designovation forhandler vi design lamper og belysning i topkvalitet! Køb bl.a. design lamper fra Le klint, Flos, og Tom Dixon. Fri fragt og prisgaranti!

Gallerilamper Vi kan hos Bellacci Design tilbyde mange fine gallerilamper, som kan bruges til at fremhæve et maleri eller et fotografi på flotteste vis. Vi rådgiver både private og virksomheder omkring belysningsløsninger, og vi hjælper også gerne dig med at få mest muligt ud af dine malerier ved hjælp af lækre gallerilamper.

Stort udvalg i spisebordslamper. Hurtig levering og altid topservice. VIND Gavekort på 1000 kr! Ny Vinder hver måned! Tilmeld dig nyhedsbrevet.

Veldesignet spisebordslamper. Ingen velfungerende spisestue- eller køkkenindretning uden den helt rigtige belysning i form af en veldesignet spisebordslampe, der meget gerne må være særligt udvalgt til at passe over spisebordet i størrelse, design og formgivning.